Novice

February 14, 2024

Mastering the Automaton Faction: A Guide to Surviving Helldivers 2

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

V igri Helldivers 2 je ključnega pomena, da globoko razumete svoje sovražnike. Poznavanje njihovih prednosti, slabosti, vedenja in vzorcev drstenja je bistveno za preživetje. Ta članek bo zagotovil pregled vseh sovražnikov, ki jih lahko srečate v Helldivers 2.

Mastering the Automaton Faction: A Guide to Surviving Helldivers 2

Galaktična vojna

Helldivers 2 se dogaja med galaktično vojno, kjer je človeštvo že premagalo Terminide, Iluminate in Kiborge. Vendar pa se pojavi nova grožnja v obliki frakcije Automaton. Ti dve frakciji napadata z vzhoda in zahoda in nadzorujeta vsak planet v sončnem sistemu. Na vas je, da jih ustavite.

Avtomatske sile

Frakcijo Automaton sestavljajo različne vrste sovražnikov, od katerih ima vsak svoje edinstvene sposobnosti in izzive. Tukaj je nekaj sovražnikov, s katerimi se boste soočili:

  • Maroder: Sovražniki najnižje stopnje, oboroženi s pištolami in dinamitom. Lahko pokličejo okrepitve, vendar jih je zlahka ubiti z nekaj naboji.
  • Komisar: Rezila z dvojnim rokovanjem in hitro mobilnostjo. Od blizu so smrtonosni, vendar jih je mogoče uničiti z nekaj naboji.
  • Berserker: Motorne žage z dvojnim ročajom s hitro mobilnostjo. Za kritično škodo ciljajte na njihovo glavo in rdeča prsa. Za njihovo odpravo potrebujejo več ognjene moči.
  • Scout Strider: Kupola na nogah z napadi od blizu in daleč. Najprej jim onesposobite noge in jih nato pokončajte z granatami.
  • Devastator: Večji avtomat s podobnimi gibi v bližini kot Berserker. Deluje počasneje, vendar za poraz potrebuje podporno orožje.
  • Hulk: Večja različica Devastatorja z dvojnimi topovi. Ciljajte v njegov hrbet, da ga ubijete. Uporabite eksploziv in topniški ogenj od zgoraj.
  • Rezervoar: Neverjetno močan avtomat, katerega edina slabost je hrbet. Da bi ga premagali, je najbolje uporabiti stratageme in timsko delo.
  • Dropship: Ladja, ki prinaša okrepitve Automatona. Namesto da ga odstranite, se osredotočite na odstranitev ojačitev, ko padejo na tla.

Terminidski roji

Čeprav je bila frakcija Terminidov že poražena, lahko njihovi roji še vedno predstavljajo grožnjo. Pomembno je, da ste pripravljeni na njihove napade in temu prilagodite svoje strategije.

Ne pozabite, da je znanje moč v Helldivers 2. Razumevanje vaših sovražnikov in njihovih slabosti bo močno povečalo vaše možnosti za preživetje. Zato se pripravi, Helldiver, in se pripravi na soočenje s prihodnjimi izzivi!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice