Novice

February 15, 2024

Obvladajte nalogo Tremors of the Earth v WoW Classic in WoW Season of Discovery

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Tremorji Zemlje veljajo za eno najtežjih nalog v World of Warcraft Classic. Čeprav ponuja izjemne nagrade, kot je naprsni oklep Blazewind z agilnostjo +23, dokončanje te naloge ni lahek podvig.

Obvladajte nalogo Tremors of the Earth v WoW Classic in WoW Season of Discovery

Stopnja težavnosti

Če poskusite Tremors of the Earth med drugo fazo sezone odkritij, boste ugotovili, da je zasnovan za igralce, ki dosegajo 50. stopnjo. Vendar pa je zgornja meja ravni v drugi fazi 40, zato jo je težko dokončati brez usposobljene skupine pet igralcev.

Prvi del: Iskanje šefa Tho'gruna

Za začetek iskanja Tremorji Zemlje morate zbrati znak Zemlje. Premagati šefa Tho'gruna, NPC-ja, ki tava po Badlandsu, je ključ do pridobitve tega predmeta. Medtem ko je iskanje šefa Tho'gruna lahko težko zaradi njegove nepredvidljive lokacije, imate nalogo v dnevniku več možnosti, da ga srečate. Ko premagate šefa Tho'gruna, izplenite znamenje zemlje in se vrnite k Gareku, da dokončate prvi del naloge.

Drugi del: Hematus in Blacklash

Ko se obrnete v znamenje zemlje, boste prejeli naslednji cilj: najti in premagati dva črna zmaja, Hematusa in Blacklasha. Preden jih spopadete, morate aktivirati tri stebre, ki se nahajajo v Badlandsu. Ti stebri odklenejo dostop do zmajev. Pomembno je omeniti, da sta Hematus in Blacklash sovražnika stopnje 50, zato je sestavljanje skupine nujno. Priporočljiva je dobro zaokrožena ekipa z močnimi DPS igralci, tankom in zdravilcem. Ko premagate zmaje, izplenite njihova trupla za Chains of Hematus in Blacklash's Bindings, ki jih boste morali prinesti nazaj Gareku.

Zaključek

Dokončanje Tremors of the Earth je zahtevna naloga, ki zahteva skrbno načrtovanje in usklajevanje. Vendar se zaradi nagrad, še posebej zaželenega naprsnega oklepa Blazewind, splača. Če ste pripravljeni na izziv, zberite usposobljeno skupino in se podajte na to epsko nalogo v WoW Classic in WoW Season of Discovery.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice