Novice

February 12, 2024

Obvladajte umetnost lova in valjenja jajc v Palworldu

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Če želite povečati svojo zbirko prijateljev v Palworldu, je zbiranje in valjenje jajc odličen način za to. Vendar pa je iskanje teh jajc lahko izziv. V tem priročniku vam bomo ponudili vse informacije, ki jih potrebujete za iskanje in izvalitev jajc v Palworldu.

Obvladajte umetnost lova in valjenja jajc v Palworldu

Vrste jajc

V Palworldu lahko najdete več vrst jajc:

  • Navadna jajca
  • Temna jajca
  • Zmajeva jajca
  • Rocky Eggs
  • Električna jajca
  • Pekoča jajca
  • Zamrznjena jajca
  • Zelena jajca
  • Vlažna jajca

Vsaka vrsta jajc ima svoje edinstvene značilnosti in možne prijatelje, ki se lahko izležejo iz njih.

Kje najti jajca

Jajca je mogoče najti na različnih lokacijah po vsem Palworldu, do zdaj pa so jih identificirali več kot 100. Vendar pa je pojavljanje jajc na teh lokacijah naključno in se vrti, zaradi česar je težko predvideti, kje bo posamezna vrsta jajc najdena. Nekatere glavne lokacije za iskanje jajčec so robovi pečin in vrhovi velikih skal. Če ne naletite na jajce, obstaja možnost, da boste namesto njega našli Lifmunkovo ​​podobo ali skrinjo.

Vrsta jajčeca, ki ga najdete, je odvisna tudi od bioma, ki ga raziskujete. Na primer, večja je verjetnost, da boste zelena jajca našli v bambusovem nasadu, goreča jajca v puščavah ali vulkanu in zamrznjena jajca na zasneženih območjih.

Valilna jajca

Za valjenje jajc v Palworldu boste potrebovali inkubator. Ko dosežete sedmo raven, lahko odklenete inkubator iz sedme stopnje v zavihku tehnologije. Za izdelavo inkubatorja boste potrebovali 10 fragmentov paldija, pet tkanin, 30 kamnov in dva dela starodavne civilizacije. Ko imate inkubator, bo dejanski merilnik časa podrobno pokazal, kako dolgo morate čakati, da se jajce izleže.

Plemenski prijatelji

Drug način pridobivanja jajc v Palworldu je vzreja Pals. Če želite odkleniti možnost razmnoževanja, morate doseči raven 19 in odkleniti mešano kmetijo v tehnološkem drevesu. Gradnja mešane kmetije zahteva 100 lesa, 20 kamna in 50 vlaken.

Zaključek

Zdaj, ko imate vse potrebne informacije o jajcih Palworld in o tem, kje jih najdete, lahko začnete zbirati in valiti jajca, da razširite svojo zbirko Pals. Srečen lov!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice