Novice

February 16, 2024

Obvladovanje misije Retrieve Essential Personnel v Helldivers 2: Strategije za uspeh

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

V kaotičnem svetu Helldivers 2 Avtomati nenehno ogrožajo preživetje znanstvenih ekip na Super Zemlji. Vendar pa obstaja upanje v obliki Helldiverja, junaka, ki lahko te ekipe pospremi na varno. Če želite uspešno dokončati misijo Retrieve Essential Personnel v Helldivers 2 in rešiti znanstvene ekipe, je tukaj nekaj ključnih strategij, ki jih morate imeti v mislih.

Obvladovanje misije Retrieve Essential Personnel v Helldivers 2: Strategije za uspeh

Popravite svojo obremenitev

Za spopadanje z izzivi misije Retrieve Essential Personnel je ključnega pomena imeti pravo opremo. Poskrbite, da boste opremili zmogljive stratageme in orožja s hitro mobilnostjo, kot so SG-225 Breaker, Orbital Gatling Barrage, Eagle Strafing Run, Orbital 120MM HE Barrage, Stalwart, mitraljez, metalec granat in G-16 Impact. Ti vam bodo pomagali preživeti neizprosne valove sovražnikov, na katere boste naleteli.

Spustite se blizu cilja

Ko začnete misijo, se poskusite spustiti na planet čim bližje cilju. Bodite pripravljeni na takojšen vdor robota, kar vam bo dalo malo časa za klicanje zalog. Upoštevajte, da bo streliva v tej misiji malo, zato ga uporabite pametno. Območje ciljev bo hitro polno avtomatov, zato se osredotočite na odpravljanje vdora enega robota naenkrat in izkoristite majhno okno priložnosti, da odklenete vrata, ki držijo raziskovalce.

Izberite učinkovite strategije

Izberite strategije, s katerimi lahko hitro očistite sovražnikove roje, ne da bi se postavili na strelno črto. Te stratageme vam bodo pomagale ohraniti nadzor nad situacijo in preprečile, da bi vas avtomati premagali. Uporabite jih strateško, da ustvarite odprtine in zmanjšate število sovražnikov na minimum.

Spremstvo raziskovalcev

V misiji Retrieve Essential Personnel lahko spremljate samo tri raziskovalce hkrati na terminal. Vsak terminal ima gumb, s katerim lahko komunicirate, da odprete vrata in sprostite raziskovalce. Gumb lahko uporabite večkrat, tako da lahko znova obiščete isto zgradbo in sprostite več raziskovalcev. Obstajati morata vsaj dve območji za sprejem, napolnjeni z raziskovalci.

Pri spremstvu raziskovalcev bodo sledili linearni poti do odvzemne točke, ki jo označujejo mehanska dvokrilna vrata s svetlečo lučjo. Vaš cilj je pospremiti skupno 20 raziskovalcev v 40 minutah, da izpolnijo cilj Rescue Science Teams.

Ukvarjanje s sovražniki avtomatov

Vrsta sovražnikov Automatona, s katerimi se boste soočili, bo odvisna od težavnostne stopnje, ki jo izberete. Ne glede na težavnost je pomembno, da so sile avtomata čim manjše, da se izognete preobremenitvi. Ostanite pozorni in pokličite topniške udare, ko prispe Dropship, da bote obdržali vdore pod nadzorom. Poleg tega imejte vedno pri roki podporno orožje, da očistite vse skupine sovražnikov.

SG-225 Breaker je še posebej učinkovit proti avtomatom zaradi svoje hitre hitrosti streljanja in močnih nabojev. Uporabite ga za hitro odstranjevanje sovražnikov med spremljanjem raziskovalcev. Ne pozabite očistiti območja z topniškimi udarci pred spremstvom, da zmanjšate število sovražnikov, s katerimi imate opravka. Prihranite udarce in granate za trenutke, ko niste v spremstvu.

Zaščita raziskovalcev

Ne pozabite, da so raziskovalci ranljivi in ​​lahko zlahka umrejo, če je okoli njih preveč sovražnikov. Že ena sama krogla lahko pomotoma ubije raziskovalca. Vadite natančnost in uporabite Breaker, da odstranite vse sovražnike, ki predstavljajo grožnjo raziskovalcem. Ko so raziskovalci v spremstvu na varnem, znova počistite območje, da zagotovite njihovo varnost. To metodo ponavljajte, dokler vseh 20 raziskovalcev ni varno izvlečenih.

Z upoštevanjem teh strategij in uporabo prave opreme lahko uspešno dokončate misijo Retrieve Essential Personnel v Helldivers 2 in rešite znanstvene ekipe. Vso srečo, Helldiver!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice