Novice

February 15, 2024

Odkleni Quagmireja in Petra Griffina v Infinite Craft

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Ustvarjanje Quagmire v Infinite Craft

Infinite Craft ponuja možnost ustvarjanja različnih likov iz priljubljene animirane serije Family Guy. Eden od teh likov je Quagmire, smešni sosed Griffinovih. Medtem ko lahko igra uporablja besedo 'Quagmire' za označevanje kopenske mase in ne za lik iz oddaje, lahko igralci vseeno ustvarijo Quagmire z uporabo recepta v štirih korakih.

Odkleni Quagmireja in Petra Griffina v Infinite Craft

Recept za ustvarjanje Quagmire je naslednji:

  1. Voda + voda = jezero
  2. Jezero + Zemlja = Močvirje
  3. Močvirje + zemlja = blato
  4. Blato + močvirje = močvirje

Ustvarjanje Quagmireja bi lahko bilo presenečenje, saj ga je za razliko od drugih likov iz serije enostavno ustvariti. Vendar pa se beseda 'Quagmire' nanaša tudi na 'mehko močvirnato območje', kar lahko nekatere igralce zmede, ko poskušajo odkleniti vse like.

Ustvarjanje družinskega fanta v Infinite Craft

Poleg Quagmireja lahko igralci ustvarijo tudi ikonični lik Petra Griffina v Infinite Craft. Za odklepanje Petra Griffina lahko igralci uporabijo Quagmire poleg Baconatorja. Če pa želijo igralci preprosto dodati Family Guy kot predmet v svojo zbirko, lahko sledijo tem korakom:

  1. [Korak 1]
  2. [2. korak]
  3. [3. korak]

Z upoštevanjem teh korakov lahko igralci ustvarijo Family Guy in raziščejo možnosti za ustvarjanje še več likov iz oddaje.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Zadnje novice

Raging Bolt: The New King of Pokémon Metagame VGC
2024-04-10

Raging Bolt: The New King of Pokémon Metagame VGC

Novice