Novice

February 14, 2024

Odkleni Snow Vanguard: Ultimate Tank Ship v Skull and Bones

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

V igri Skull and Bones imajo igralci možnost zaslužiti in odkleniti različne ladje. Ena od zelo iskanih ladij je Snow Vanguard, znana tudi kot ladja Tank. Ta ladja ponuja izjemno vzdržljivost in ofenzivne zmogljivosti, zaradi česar je dragocena prednost za igralce.

Odkleni Snow Vanguard: Ultimate Tank Ship v Skull and Bones

Snežna avangarda: ladja cisterna

Med razpoložljivimi ladjami v Skull and Bones izstopa Snow Vanguard. Ponaša se z najvišjim zdravjem trupa in vsemi režami za orožje, zaradi česar je mogočna sila na morju. Poleg tega ima prednost Tenacity, ki omogoča hitro obnovitev Brace Strength, ki je ključni vidik škode pri tankanju.

Prednosti Snow Vanguarda

Snow Vanguard je še posebej uporaben za vključevanje v končno igro, kot so napadi na trdnjave. Medtem ko se druge ladje osredotočajo na povzročanje škode ali zagotavljanje podpore, Snow Vanguard blesti pri absorpciji ogromnih količin škode z oporo. Zaradi njegove odpornosti in ofenzivnih zmogljivosti je odlična izbira za igralce, ki želijo premagati zahtevna srečanja.

Pridobitev Snow Vanguarda

Da pridobijo Snow Vanguard, morajo igralci najprej pridobiti njegove načrte. Te načrte je mogoče kupiti pri trgovcu Shipwrecked Rogue na postojanki Khmoy Estate v severnem delu Vzhodne Indije. Vendar pa morajo igralci doseči Corsair I stopnjo Infamy, da so upravičeni do nakupa.

Izdelava Snow Vanguarda

Ko so pridobljeni načrti, lahko igralci izdelajo Snow Vanguard pri ladjarju. Materiali, potrebni za izdelavo, vključujejo brinove deske, cinkove ingote, fino abako, deske iz železnega lesa, jeklene ingote, stekleno pločevino, vijačne mehanizme in srebro. Večino teh materialov je mogoče zbrati v regiji Vzhodne Indije, medtem ko je pločevinasto steklo in vijačne mehanizme mogoče izropati z nizozemskih ladij na tem območju.

Zaključek

Snow Vanguard je zelo zaželena ladja v Skull and Bones, ki ponuja izjemno vzdržljivost in ofenzivne zmogljivosti. Čeprav lahko pridobitev načrtov in izdelava ladje zahtevata čas in sredstva, se Snow Vanguard izkaže za dragoceno sredstvo za spopadanje z zahtevno vsebino. Igralci, ki iščejo močno tankersko ladjo, bi morali razmisliti o dodajanju Snow Vanguard v svoj arzenal.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice