Novice

February 14, 2024

Odklenite preiskavo Ashen Corsair in zahtevajte bogastvo ladje

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Če želite odkleniti preiskavo The Ashen Corsair v Skull and Bones, morate najprej doseči infamy rang Buccaneer. Ko dosežete ta rang, postanejo preiskave in govorice na voljo za sledenje in reševanje. Pojdite v skladišče v Saint-Anne in na pultu poiščite časopis. Dvignite ga, da začnete preiskavo The Ashen Corsair.

Odklenite preiskavo Ashen Corsair in zahtevajte bogastvo ladje

Preiskava Ashen Corsair je niz namigov, ki jim morate slediti, da dokončate nalogo. Vsak namig je dokumentiran na zavihku Preiskave v meniju Znanje. Ko prejmete nov namig, vedno preverite zavihek Preiskave, da razkrijete naslednji korak.

  1. Plenite naselje Guerande: Vaš prvi korak je, da plenite naselje Guerande, ki se nahaja južno od Saint-Anne. Dokončanje prvega vala plenjenja vam bo prineslo novo preiskavo.
  2. Poiščite sporočilo v steklenici: Glede na opombe bi morali naslednjič najti sporočilo v steklenici v regiji West Basin. Pojdite do postojanke Ile Michel v regiji West Basin in poiščite steklenico. Lahko se drsti med manjšimi otoki južno od postojanke ali tik pred postojanko. Poiščite zlati sij v morju.
  3. Ulovite The Ashen Corsair: Sporočilo v steklenici razkriva, da pirati načrtujejo upor na The Ashen Corsair v bližini postojanke Treh bratov. Plujte blizu postojanke in Ashen Corsair se bo drstil blizu otokov. Napadite Ashen Corsair in se vkrcajte nanj, ko bo imel nizko zdravje. Zberite čim več srebra in preberite zadnjo opombo v zavihku preiskav, da dokončate nalogo.

Ne pozabite, da je preiskava Ashen Corsair del izdaje Skull and Bones Premium in morda ne bo na voljo takoj. Odklenite preiskavo tako, da dosežete sramotni čin Buccaneer in sledite namigom, da zahtevate bogastvo ladje.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice