Novice

February 12, 2024

Odklenite vodnjake in nadgradite svojo bazo v Enshrouded

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Enshrouded ponuja več kot le boj in preživetje. Prav tako lahko izboljšate svojo bazo in jo naredite čim bolj udobno z nadgradnjo blokov, vključno z nadgradnjo iz grobega lesa v bloke vodnjakov.

Odklenite vodnjake in nadgradite svojo bazo v Enshrouded

Odklepanje vodnjakov

Če želite izboljšati glavno stavbo vaše baze, morate odkleniti več blokov blaga. Well Blocks je eden od materialov, ki jih lahko odklenete. Če želite odkleniti Well Blocks, morate dokončati nalogo, ki vam jo dodeli tesar. Naloga je primerno poimenovana 'Well Blocks' in od vas zahteva, da poberete bloke iz globin vodnjaka.

Dokončanje naloge

Če želite dokončati nalogo, se odpravite do vodnjaka Eliksirja, ki je najbližje Shell Burrowu. Kazalec zemljevida vas bo vodil do lokacije Well Blocks. Drsite navzdol in se pomaknite proti severu, da dosežete otok, kjer se nahajajo bloki. Ni vam treba premagati Fell Monstrosity, da bi našli Well Blocks. Ko pridete do otoka, pojdite do jame na levi in ​​v skrinji boste našli bloke.

Izdelava vodnjakov

Ko končate nalogo, boste odklenili recept za Well Blocks. Za izdelavo enega vodnjaka boste potrebovali 10 peščenjaka in pet tekočine za pokrov. Te sestavine je razmeroma enostavno zbrati, zato jih naredite na zalogi. Well Blocks so ena zadnjih vrst blokov, ki jih lahko odklenete, skupaj s kostnimi bloki in bloki iz preperelega kamna.

Zaključek

Odklepanje recepta Well Blocks v Enshrouded vam omogoča, da izboljšate svojo bazo in jo naredite bolj udobno. Če dokončate nalogo in zberete potrebne sestavine, lahko izdelate vodnjake in nadgradite svojo bazo ter ustvarite udoben življenjski prostor. Torej, podajte se na iskanje, zberite materiale in izboljšajte svojo Enshrouded izkušnjo!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice