Novice

February 14, 2024

Odklenite zmogljivo razbijalko SG-225 v igri Helldivers 2 in zdrobite vesoljce

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

V Helldivers 2 je SG-225 Breaker najmočnejše orožje, ki vam lahko pomaga premagati vsiljive nezemeljske oblike življenja. Ta vodnik vam bo pokazal, kako odkleniti to orožje in spodbuditi sovražnike, da obžalujejo napad na našo Super Zemljo.

Odklenite zmogljivo razbijalko SG-225 v igri Helldivers 2 in zdrobite vesoljce

Odklepanje odklopnika SG-225

Za odklepanje SG-225 Breaker morate pridobiti Helldivers Mobilize! Bojna prepustnica Warbond. Ta bojna prepustnica ponuja tri različice Breakerja: standardno, zažigalno in Spray&Pray. Vendar originalni Breaker velja za najboljšega.

Za pridobitev SG-225 Breaker boste potrebovali skupaj 95 medalj Warbond. The Breaker lahko najdete na četrti strani Helldivers Mobilize! katalog, vendar morate najprej odkleniti ta razdelek tako, da porabite 75 medalj. Ko je četrta stran odklenjena, lahko kupite Breaker za dodatnih 20 medalj.

Moč lomila SG-225

SG-225 Breaker je orožje za preboj lahkega oklepa, ki se odlikuje po dosegu in mobilnosti. Ima visoko hitrost ognja in veliko širino krogel, zaradi česar je učinkovit tako proti nizkostopenjskim sovražnim hordam kot proti večjim oklepnim sovražnikom. Če želite v celoti izkoristiti Breaker, je priporočljivo, da vključite Stratageme v vaš prenos.

Zaključek

Če iščete najboljše orožje za grind v Helldivers 2, je SG-225 Breaker odgovor. Zaradi svoje moči in vsestranskosti je dragocena prednost v boju proti tujim vsiljivcem. Zato ne prenehajte brusiti, dokler Breaker ni v vaših rokah!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice