Novice

February 13, 2024

Odkrijte postojanko Dragon's Back v Skull and Bones

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Če ste v Lobanji in kosteh naleteli na zemljevid zakladov, ki vas vodi do Zmajevega hrbta, se morda sprašujete, kje točno se nahaja ta kraj. Na srečo je bližje, kot si morda mislite. Tukaj je vodnik o tem, kako najti Dragon's Back v igri.

Odkrijte postojanko Dragon's Back v Skull and Bones

Lokacija

Zmajev hrbet je postojanka na severozahodnem otoku v regiji Mesečevih otokov. Če ga želite doseči iz Saint-Anne, odplujte v severozahodni smeri, mimo velikega otoka, dokler ne dosežete obale Angaya. Od tam nadaljujte proti severozahodu, dokler ne prispete do Mesečevih otokov.

Odkrivanje postojanke

Ko dosežete Mesečeve otoke, boste na vzhodni strani največjega otoka na tem območju našli Zmajev hrbet. Na lokaciji poiščite neodkrit vprašaj, kot velja za katero koli zanimivo točko (POI) v Lobanji in kosteh. Plujte blizu oznake in se izkrcajte z ladje, da vstopite v postojanko.

Zanimivosti

Poleg iskanja zaklada, označenega na vašem zemljevidu, je na postojanki Dragon's Back na voljo več drugih dejavnosti.

  • Trgovec Ungwana: V bližini vaše ladje boste našli trgovca Ungwana, ki prodaja hrano in načrte za Fire Long Gun I in Bombard Bomb Crate. Poleg tega ponuja pogodbo We Seek Warriors, če vas zanimajo naloge.
  • Piratski tabor: Če se odpravite levo od mesta, kjer ste prvič stopili na otok, boste naleteli na piratski tabor. Tukaj prodajalec prodaja različne kozmetične izdelke in potrebščine za obnovitev zalog na vaši ladji.
  • Piratski kres: Po drugi strani pa, če greste desno in se podate globlje na otok, boste našli Piratov kres. Uporaba tega kresa vam bo povečala vzdržljivost.
  • Kamp Fara: Onkraj Gusarskega kresa je taborišče Fara. Pri vodji tabora lahko kupite kozmetiko in oblačila kapitana na temo Fara ter dodatne zaloge za vašo ladjo.

Ne pozabite kar najbolje izkoristiti svojega obiska postojanke Dragon's Back tako, da raziščete vse razpoložljive možnosti in uživate v edinstvenih izkušnjah, ki jih ponuja!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice