Novice

February 16, 2024

Odkrijte prvaka, ki pravi 'Seveda kot plimovanje' v igri League of Legends

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Ste se kdaj vprašali, kateri prvak League of Legends pravi 'Sure as the Tides'? Če imate težave z ugibanjem, ne skrbite! Postregel vam bom z vsemi namigi in na koncu razkril odgovor.

Odkrijte prvaka, ki pravi 'Seveda kot plimovanje' v igri League of Legends

Namigi za današnji citat

Če želite današnji izziv rešiti sami, a potrebujete nekaj namigov, ste na pravem mestu. Tukaj so namigi za zmagovalni citat 16. februarja:

  • Dodano leta 2012
  • Znan kot 'The Tidecaller'
  • Prvak na daljavo
  • Uporablja mano
  • Običajno igra v podporni vlogi

Odgovor

Prvak, ki pravi 'Sure as the Tides' v League of Legends, je Nami, znan tudi kot The Tidecaller. Ta citat daje namig, da je prvak povezan z vodo in plimovanjem, kar popolnoma ustreza Namini temi.

Podobno zveneč citat

Morda ste pomislili na Nilah, ki vihti z vodo prepojen meč in ima citat, ki zveni podobno kot Nami. Vendar je Nami res pravi odgovor.

Namijeve prednosti in slabosti

Trenutno Nami velja za podporo stopnje B v League of Legends. Medtem ko je odlična pri zbadanju in delu s sposobnostmi, kot sta Aqua Prison in Tidal Wave, se bori proti prvakom, kot so Maokai, Janna, Senna in Blitzcrank, ki lahko zlahka prekrižajo njene načrte. Vendar se Nami dobro ujema s prvaki, kot sta Lucian in Ezreal.

Zaključek

Zdaj, ko poznate odgovor in ste izvedeli več o Nami, The Tidecaller, lahko cenite njeno povezavo z vodo in plimovanjem v igri League of Legends. Ne glede na to, ali ste oboževalec Nami ali preprosto uživate v reševanju trivialnosti igre League of Legends, vam je ta izziv s citati ponudil nekaj zanimivih vpogledov.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice