Novice

February 16, 2024

Odkrijte skrito postojanko Bukit Candi v Skull and Bones

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Bukit Candi je skrita postojanka v Vzhodni Indiji, znana po svojih zakladih in priročni hitri poti. V tem vodniku vam bomo pokazali, kako poiskati to postojanko in kaj lahko pričakujete, da boste tam našli.

Odkrijte skrito postojanko Bukit Candi v Skull and Bones

Odkrivanje Telok Penjarah

Za dostop do Bukit Candi morate najprej odkriti Telok Penjarah, drugo glavno središče v Lobanji in kosteh po Saint-Anne. Preživite zahrbtno morje in grozeče ladje, da dosežete Vzhodno Indijo, kjer se nahaja Telok Penjarah.

Navigacija do mesta Bukit Candi

Ko odklenete Telok Penjarah, odplujte od tam in se odpravite proti severu vzdolž zahodne obale regije. Med plovbo bodite pozorni na boje, ki označujejo vhod v varnostno območje. Bukit Candi se nahaja na polovici te poti.

Raziskovanje Bukit Candi

Čeprav je majhen, Bukit Candi ponuja nekaj dragocenih virov. Lahko srečate bojevnika Rempaha, ki prodaja različno blago, vključno z načrtom orožja Mons Meg I, kozmetiko in hrano. Poleg tega obstaja predpomnilnik s predmeti, kot so kompleti za popravilo.

Zaključek

Iskanje postojanke Bukit Candi v Lobanji in kosteh bo morda zahtevalo nekaj truda, vendar je nagrada vredna tega. Obiščite ta skriti dragulj, da se založite z dragocenimi zalogami in izkusite priročno hitro potovalno točko. Srečno jadranje!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice