Novice

February 13, 2024

Odkrijte skrivnosti sramote v Skull and Bones

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Skull and Bones, težko pričakovana igra, je bila uradno predstavljena 13. februarja in ponuja igralcem možnost, da nadaljujejo svojo pot ali začnejo znova. Ena ključnih mehanik v igri je Infamy, ki igra ključno vlogo pri napredovanju igralca. V tem članku bomo raziskali, kaj je Infamy, kako deluje in različne uvrstitve Infamy v Skull and Bones.

Odkrijte skrivnosti sramote v Skull and Bones

Kaj je sramota v Lobanji in kosteh?

Infamy v Skull and Bones je enakovreden točkam izkušenj v drugih igrah. Predstavlja raven vašega igralca in je merilo vaše razvpitosti kot pirata. Vaš Infamy Rank je viden drugim igralcem, kar jim omogoča, da ocenijo vašo raven strokovnosti.

Ko se vzpenjate po lestvici Infamy, boste pridobili dostop do bolj zahtevnih misij in izjemnih šefov. Prodajalci vam bodo bolj pripravljeni prodati in na voljo bo več ladij, nadgradenj, opreme in predmetov. Poleg tega boste z doseganjem določenih stopenj sramote odklenili ekskluzivne posebne načrte. Vsakič, ko dosežete novo stopnjo sramote, boste po pošti prejeli tudi skrivnostne predmete od anonimnega donatorja.

The Infamy se uvršča v Lobanjo in kosti

Skull and Bones trenutno vsebuje 10 uvrstitev v Infamy, od katerih vsaka predstavlja drugačno raven razvpitosti. Te uvrstitve, razvrščene od najmanj do najbolj zloglasnih, so:

  • Izobčenec
  • Podlež
  • Rover
  • Freebooter
  • Buccaneer
  • Razbojnik
  • Maroder
  • Corsair
  • Brezglavec
  • Kingpin

Omeniti velja, da lahko Ubisoft v prihodnosti uvede dodatne uvrstitve, če bo igra pridobila na priljubljenosti.

Kako dvigniti svojo sramotno uvrstitev

Če želite povečati svoj Infamy Rank v Skull and Bones, lahko uporabite več pristopov. Prvič, napredovanje skozi glavno kampanjo bo seveda prispevalo k vaši sramotni uvrstitvi. Poleg tega se lahko lotite dogodkov in pogodb, ki jih najdete v različnih regijah. Te stranske naloge ponujajo priložnosti za pridobitev izkušenj in izgradnjo svoje sramote.

Vendar pa je ključnega pomena, da ste previdni in se izogibate prevzemanju pogodb ali dogodkov, ki presegajo vaš trenutni položaj sramote. Sodelovanje v misijah, ki presegajo vaše zmožnosti, lahko povzroči katastrofalne posledice. Postopno pridobivanje izkušenj s prevzemanjem misij, ki so usklajene z vašo sramotno stopnjo, je najvarnejši in najučinkovitejši način za dvig vaše stopnje.

Za tiste, ki so sodelovali v odprti beta različici Skull and Bones, je bil napredek ustavljen na ravni Briganda zaradi omejitve Infamy. Vendar pa lahko igralci zdaj s popolnim zagonom igre nadaljujejo svoje potovanje in ponovno osvojijo morja.

Skratka, Infamy je pomemben vidik igre Skull and Bones, ki določa raven vašega igralca in odklepa različne nagrade in izzive. S strateškim napredovanjem po lestvici Infamy in opravljanjem ustreznih misij se lahko igralci povzpnejo na vrhunec piratske razvpitosti.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice