Novice

February 16, 2024

Optimizacija podvigov za Paladine v Baldur's Gate 3

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

V Baldur's Gate 3 so Paladini mogočni bojevniki, ki lahko dokažejo svojo moč proti kateremu koli sovražniku na bojišču. Čeprav so znani po svojem težkem oklepu in Divine Smite, lahko paladini uporabijo tudi podvige za izboljšanje svojih sposobnosti in vsestranskosti.

Optimizacija podvigov za Paladine v Baldur's Gate 3

Izboljšave ocene sposobnosti

Paladini imajo širok razpon rezultatov sposobnosti, vključno z močjo, karizmo in konstitucijo. Priporočljivo je, da daste prednost izboljšavam ocene sposobnosti, kadar koli je to mogoče, da bo vaš Paladin bolj vzdržljiv in škodljiv. Vendar lahko sprejemanje podvigov tudi močno izboljša škodo in vzdržljivost vašega Paladina.

Težko

Tough je preprost podvig, ki poveča zdravje lika za dvakratno raven njegovega značaja. Ta podvig je še posebej uporaben za Paladine, ki razmišljajo o izboljšanju ocene telesne sposobnosti. S Toughom lahko Paladinovo zdravje ob zaključku igre doseže impresivno raven, kar jim omogoča, da prenesejo več udarcev in podaljšajo svoje preživetje na bojišču.

Divji napadalec

Savage Attacker omogoča Paladinom, da prevrnejo škodo orožja pri napadih blizu. Čeprav ta podvig morda ni tako koristen za vse Paladine, lahko tisti, ki pogosto uporabljajo Divine Smite, znatno izboljšajo svojo povprečno škodo. V kombinaciji s slogom boja z velikim orožjem lahko Savage Attacker močno poveča potencial škode Paladina.

Sentinel

Sentinel je odličen podvig za Paladine, ki želijo blesteti v tankanju. Podeljuje zmožnost napada na sovražnike, ki ciljajo na vaše zaveznike, zagotavlja prednost pri priložnostnih napadih in imobilizira sovražnike, ki izzovejo vaš priložnostni napad. Ta podvig se lahko uporablja tako v obrambi kot v napadu, kar Paladinom omogoča nadzor nad bojiščem in povzroči dodatno škodo.

Odlično bojevanje z orožjem

Odlično bojevanje z orožjem je najboljši podvig za Paladine, ki želijo povečati svojo škodo. Ponuja dodaten akcijski zamah pri kritičnem zadetku ali ubijanju, pa tudi možnost žrtvovanja natančnosti za večjo škodo. Ta podvig se dobro ujema z Divine Smite in drugimi podvigi, kot sta Sentinel in Polearm Master, zaradi česar je močna izbira za Paladine, ki želijo biti ultimativni krvniki.

Mojster polnega orožja

Polearm Master velja za vrhunski podvig za gradnje Paladina v BG3. Z uporabo orožij, podobnih sulicam, kot so helebarda, glaive, ščuka, palica ali kopje, lahko paladini izvedejo dodatni akcijski napad z zadnjico svojega orožja. Ta podvig prav tako omogoča Paladinom, da napadejo sovražnike, ki vstopijo v njihov doseg. Polearm Master je še posebej koristen za Sword and Board Paladins in lahko zagotovi znatno povečanje škode brez žrtvovanja natančnosti.

Zaključek

Ko izbirate podvige za svojega Paladina v BG3, upoštevajte svoj slog igre in želeno vlogo na bojišču. Ne glede na to, ali dajete prednost vzdržljivosti, izkoristku škode ali nadzoru na bojnem polju, je na voljo več odličnih možnosti za dosežke. Z izbiro pravih podvigov lahko povečate sposobnosti svojega Paladina in zagotovite, da ostane mogočna sila v vsakem spopadu.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice