Novice

November 7, 2023

Optimizirajte svoj komplet z zmogljivimi promocijami Digimon

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserLuka NovakLocaliser

V svetu Digimon TCG obstajajo različne vrste kart, vključno z začetnimi kompleti, spodbujevalnimi kompleti in promocijami. Promocije so posebne kartice, ki se pogosto delijo kot bonusi na dogodkih ali ob nakupih izdelkov. Te karte, označene z oznako izdelka »P-XXX«, so običajno folijske karte, ki lahko izboljšajo določene arhetipe ali imajo široko uporabo v več kompletih.

Optimizirajte svoj komplet z zmogljivimi promocijami Digimon

Najbolj razširjene sponke

Čeprav posamezno morda nimata največjega učinka, obstajata dve promociji, ki se pogosto uporabljata v številnih špilih.

  • Izboljšanje barvnega spomina: Te karte omogočajo igralcem iskanje 4 kart po nizki ceni. Niso krotilci, zato ne prispevajo k pogojem za zmago DeathXmona ali Quartzmona. Poleg tega njihov učinek zakasnitve omogoča, da jih pošljete v smeti, da igralec 2 pridobi spomin. Da bi preprečili njihove učinke, lahko igralci uporabijo zapore pomnilnika, kot sta BT6-021 ModokiBetamon ali BT3-061 Chuumon. Te karte so bile sprva predstavljene v omejenih količinah, a so bile od takrat ponatisnjene v Gallantmon & UlforceVeedramon Starter Decks in RB01.
  • Karte za usposabljanje: Te karte, ki so debitirale kot Box Toppers v BT14, omogočajo igralcem, da iščejo 2 karti po ceni 2. Za razliko od Memory Boosts lahko kartice Training poleg Digimona poberejo tudi Option kartice in Tamers. Pri uporabi zakasnitvenega učinka kart za usposabljanje se morajo igralci Digivoluirati v karto ustrezne barve z znižano ceno 2. Zaradi svoje vsestranskosti in pomanjkanja zapor so te karte postale igralni kompleti v večini kompletov na vzhodu.

Najmočnejše promocije Digimon

Najmočnejše promocije Digimon, kot so bile sestavljene za angleško različico BT14, vključujejo karte do P-130, nazadnje objavljene promocije, primerne v najnovejših odločitvah Ultimate Cup.

Skratka, promocije Digimon so dragoceni dodatki k zbirki vsakega igralca. Kartice Color Memory Boosts in Training so pogosto uporabljene sponke, ki nudijo strateške prednosti pri igranju. Ne glede na to, ali želite izboljšati določene arhetipe ali izboljšati splošno zmogljivost svojega kompleta, je vredno razmisliti o teh promocijah. Bodite na tekočem z najnovejšimi objavami in odkrijte nove in zmogljive Digimon promocije, ki lahko popeljejo vaše igranje na višjo raven.

Zadnje novice

Optimizirajte svoje igranje VALORANT s smešnimi križci
2023-11-26

Optimizirajte svoje igranje VALORANT s smešnimi križci

Novice