Novice

November 7, 2023

Optimizirajte svoj komplet z zmogljivimi promocijami Digimon

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

V svetu Digimon TCG obstajajo različne vrste kart, vključno z začetnimi kompleti, spodbujevalnimi kompleti in promocijami. Promocije so posebne kartice, ki se pogosto delijo kot bonusi na dogodkih ali ob nakupih izdelkov. Te karte, označene z oznako izdelka »P-XXX«, so običajno folijske karte, ki lahko izboljšajo določene arhetipe ali imajo široko uporabo v več kompletih.

Optimizirajte svoj komplet z zmogljivimi promocijami Digimon

Najbolj razširjene sponke

Čeprav posamezno morda nimata največjega učinka, obstajata dve promociji, ki se pogosto uporabljata v številnih špilih.

  • Izboljšanje barvnega spomina: Te karte omogočajo igralcem iskanje 4 kart po nizki ceni. Niso krotilci, zato ne prispevajo k pogojem za zmago DeathXmona ali Quartzmona. Poleg tega njihov učinek zakasnitve omogoča, da jih pošljete v smeti, da igralec 2 pridobi spomin. Da bi preprečili njihove učinke, lahko igralci uporabijo zapore pomnilnika, kot sta BT6-021 ModokiBetamon ali BT3-061 Chuumon. Te karte so bile sprva predstavljene v omejenih količinah, a so bile od takrat ponatisnjene v Gallantmon & UlforceVeedramon Starter Decks in RB01.
  • Karte za usposabljanje: Te karte, ki so debitirale kot Box Toppers v BT14, omogočajo igralcem, da iščejo 2 karti po ceni 2. Za razliko od Memory Boosts lahko kartice Training poleg Digimona poberejo tudi Option kartice in Tamers. Pri uporabi zakasnitvenega učinka kart za usposabljanje se morajo igralci Digivoluirati v karto ustrezne barve z znižano ceno 2. Zaradi svoje vsestranskosti in pomanjkanja zapor so te karte postale igralni kompleti v večini kompletov na vzhodu.

Najmočnejše promocije Digimon

Najmočnejše promocije Digimon, kot so bile sestavljene za angleško različico BT14, vključujejo karte do P-130, nazadnje objavljene promocije, primerne v najnovejših odločitvah Ultimate Cup.

Skratka, promocije Digimon so dragoceni dodatki k zbirki vsakega igralca. Kartice Color Memory Boosts in Training so pogosto uporabljene sponke, ki nudijo strateške prednosti pri igranju. Ne glede na to, ali želite izboljšati določene arhetipe ali izboljšati splošno zmogljivost svojega kompleta, je vredno razmisliti o teh promocijah. Bodite na tekočem z najnovejšimi objavami in odkrijte nove in zmogljive Digimon promocije, ki lahko popeljejo vaše igranje na višjo raven.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice