Novice

February 14, 2024

Optimizirajte svoje kmetovanje mitrilne rude v WoW Classic Season of Discovery

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Mitrilova ruda je dragocen vir v drugi fazi WoW Classic Season of Discovery. Najdemo ga v različnih conah, ki so priljubljene za izravnavo. V tem članku bomo razpravljali o najboljših lokacijah za gojenje mitrilove rude in podali nekaj nasvetov za povečanje učinkovitosti rudarjenja.

Optimizirajte svoje kmetovanje mitrilne rude v WoW Classic Season of Discovery

Razpon ravni

Mitrilova ruda se lahko pojavi v območjih z razponom ravni od približno 30 do 50. Ta območja imajo običajno na voljo naloge znotraj tega obsega ravni in vsebujejo tudi nahajališča mitrilove rude.

Zahteva po rudarskih spretnostih

Za zbiranje mitrilove rude potrebujete rudarsko spretnost 175. Ta vir se uporablja v več receptih za kovaštvo srednjega do višjega razreda. Ne glede na to, ali se ukvarjate z dvojnim poklicem rudar/kovač ali nameravate svojo rudo prodati v dražbeni hiši, je v Azerothu veliko krajev, kjer lahko gojite rudo mithril.

Najboljše lokacije za kmetovanje

Najbolj gosto najdena območja za mitrilovo rudo so Hinterlands, Stranglethorn Vale, Desolace, Tanaris in Felwood. Te cone imajo vozlišča mitrilove rude, raztresene povsod. Priporočamo, da v teh območjih preživite čim več časa in skozi vsako od njih naredite spiralne rotacije v smeri urinega kazalca ali nasprotni smeri urinega kazalca.

Največji žarišči mitrilove rude sta Skull Rock v zaledju in Manorroc Coven v Desolaceu. Te lokacije je vredno obiskati, tudi če želite le ubiti čas, ko dosežete 40. stopnjo.

Niveliranje in rudarjenje

Ker je mithrilovo rudo mogoče najti na številnih območjih, kjer boste izenačevali med drugo fazo WoW Classic Season of Discovery, je pomembno, da imate dovolj visoko rudarsko spretnost, da jo poberete. Priporočamo, da svojo rudarsko spretnost čim bolj izenačite, preden izenačite moč, da zagotovite, da ne zamudite priložnosti za zbiranje mitrilove rude, medtem ko izenačujete svoj značaj.

Zaključek

Mitrilova ruda je dragocen vir, ki ga je mogoče najti na različnih območjih v WoW Classic. Z osredotočanjem kmetovanja na priporočene lokacije in zagotavljanjem, da je vaša rudarska spretnost dovolj visoka, lahko učinkovito zbirate mitrilovo rudo, medtem ko izenačujete svoj značaj. Izkoristite to možnost večopravilnosti in kar najbolje izkoristite svoj rudarski poklic v drugi fazi WoW Classic Season of Discovery.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice