Podrobnejši pogled na bonuse za stave na ešport

Novice

2022-05-19

Industrija ešporta nenehno raste iz moči v moč. Z vsemi kazalniki, ki kažejo na pozitivno prihodnost, je ta industrija pritegnila ogromno pozornosti z različnih strani, med katerimi je ključna industrija spletnih stav.

Podrobnejši pogled na bonuse za stave na ešport

Z novimi igralnicami, ki vstopajo v industrijo spletnih iger na srečo, in obstoječimi, ki želijo utrditi svoje položaje, je lahko vsakemu igralcu še posebej težko, da dokončno izbere najljubšo. Spletne stavnice, ki pokrivajo ešportne dogodke, se prav tako zavedajo konkurence.

Da bi izstopali iz množice, spletna mesta za esport stave ponujajo dolg seznam promocij in spodbud za privabljanje novih igralcev in obdržanje njihove baze strank. Posledično bi moral vsak igralec, ki želi kar najbolje izkoristiti bonuse za spletne e-športne stave, začeti z razumevanjem, kaj je dober bonus za e-šport.

Vrste ešportnih bonusov

Za an esport stavni bonus da se kvalificira kot najboljši, mora označiti določena polja. Za začetek ta članek raziskuje nekaj tipičnih bonusov, ki so na voljo na spletnih mestih za esport stave. Tej vključujejo:

Bonusi dobrodošlice

Bonusi dobrodošlice, znani tudi kot bonusi za prijavo, so med najbolj priljubljenimi bonusi, ki jih ponujajo spletna mesta za stave eSport. Te spodbude so na voljo izključno novim igralcem na katerem koli mestu in skoraj vsaka stavnica jih ponuja.

Bonusi dobrodošlice so na voljo v različnih oblikah in oblikah. Bonus za usklajen depozit je nedvomno osnovni element v industriji e-športa, kjer igralec dobi enak odstotek svojega začetnega depozita. Drugi priljubljeni bonusi dobrodošlice, ki so na voljo igralcem e-športa, vključujejo brezplačne stave in povečanje dobička.

Brezplačne stave

Brezplačne stave so običajno na voljo kot del bonusa dobrodošlice. Vendar pa večina stavnic, ki ponujajo brezplačno stavo, običajno povezujejo z določenimi naslovi, kot je League of Legends oz Dota 2. Tako so brezplačne stave običajno specifične za igro in stave izven zahtevane igre morda ne prispevajo k zahtevi za stave. Ta ponudba je še posebej priljubljena med novimi stavami na e-šport, kot je bonus dobrodošlice.

Bonus na depozit

Kot že ime pove, depozitni bonusi se aktivirajo samo, ko igralec naloži nekaj sredstev na svoje igralniške račune. Večina spletnih mest za ešport ponuja bonuse na depozit kot bonus za tekmo. To v bistvu pomeni, da se znesek, naložen na igralčev račun, ujema z določenim odstotkom do določene vrednosti. Novi igralci lahko te bonuse aktivirajo po prijavi, medtem ko jih obstoječi uporabljajo kot bonus za ponovno nalaganje.

Bonus brez pologa

Čeprav redko, bonusi brez pologa dajte igralcem ešporta možnost, da stavijo na svoje najljubše dogodke brez kakršnega koli denarnega tveganja. Ti bonusi za spletne ešportne stave so na voljo brez obveznosti financiranja računa. Za razliko od bonusov na depozit je znesek bonusa običajno nižji.

Vračila denarja

Cashback bonusi so zelo iskani pri stavah na esport. To ni tipičen casino bonus. Če lebdite, poveča igralčev račun, ki se kvalificira kot bonus. Možnost, da si povrnete nekaj denarja, medtem ko ste v nizu izgub, lahko znatno razbremeni vsakega igralca. Omeniti velja, da se ti bonusi v večini igralnic izvajajo za določene čase, kar pomeni, da niso eden od tistih vsakdanjih igralniških bonusov.

Akumulatorski bonus

Akumulatorski bonusi so predvsem ekskluzivni za dogodke e-športa. V idealnem primeru želi ta bonus spodbuditi igralce, da stavijo na več dogodkov. V večini primerov, če ima igralec srečo, da naredi niz pravilnih napovedi, se kvalificira za dodaten odstotek svoje zmage.

Najboljši esports bonusi – kaj je dober esports bonus?

Z različnimi bonusi, ki so na voljo stavam v e-športih, lahko vsakega igralca zamika, da bi zgrabil kateri koli bonus, ki mu pride na pot. Vendar pa je vedno priporočljivo izbrati najboljše e-športne bonuse in se izogniti izgubljanju časa za ne tako dobre. Kljub temu je tukaj nekaj lastnosti, uporabljenih pri ocenjevanju izvedljivosti katerega koli bonusa za stave eSport.

Velikost bonusa

Najboljši bonusi v spletnih igralnicah so običajno tisti, ki so super veliki. V idealnem primeru se bonus z visoko zgornjo mejo, recimo 3000 $, običajno zazna kot najboljšo vrednost. Vsak igralski igralec mora biti vedno pozoren na omejitve bonusov, skupaj z možnostjo pridobitve nekaj dodatkov, kot so brezplačne stave.

Zahteve za stave

Velikost bonusa ni vedno pomembna. Poleg tega, da dobijo lep znesek bonusa, bi morali igralci e-športa upoštevati tudi zahteve za stave, povezane z bonusom. Ko primerjate podobne zneske bonusov, je vedno priporočljivo izbrati bonus ponudbe z nižjimi zahtevami za prevračanje. Na primer, zahteva 10X je boljša od 20X za isto količino.

Vsestranskost

Ali je bonus omejen na določene ešportne dogodke? Ali je enostavno pretvoriti sredstva v pravi denar? To so vprašanja, ki bi si jih moral zastaviti vsak krožnik, ko raziskuje različne možnosti. Če se bonus zdi preveč omejujoč, zagotovo ne izpolnjuje pogojev za najboljšega.

V idealnem primeru se najboljši esports lahko razlikujejo glede na želje igralca. Ne glede na to, kolikor se vsak bonus morda sliši fantastično, bi moral vsak stava vedno razumeti dejstvo, da spletna mesta za e-športne stave niso namenjena izdajanju »brezplačnega denarja«. Zato vedno preberite drobni tisk, preden se odločite za kakršen koli posel.

Zadnje novice

Najnovejše novice o stavah na StarCraft II
2022-09-15

Najnovejše novice o stavah na StarCraft II

Novice