Novice

February 15, 2024

Predstavljamo Nut, boginjo neba: posodobitve popravkov SMITE 11.2 in vznemirljive spremembe

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Prihod popravka SMITE 11.2 prinaša vznemirljive spremembe in posodobitve v igri. Eden od vrhuncev je uvedba Nut, boginje neba, kot novega igralnega lika. Pričakuje se, da bo Nut, Hunter, skupaj s svojim možem Gebom prevladovala v dvojni stezi. Igralci se lahko veselijo izkusitve njenih močnih sposobnosti in edinstvenega sloga igre.

Predstavljamo Nut, boginjo neba: posodobitve popravkov SMITE 11.2 in vznemirljive spremembe

Nutove sposobnosti

  • Pasivno: Flux: Nut poveča hitrost napada za pet sekund vsakič, ko dobi sposobnost, ki se lahko združi do 10-krat.
  • Sposobnost ena: konvergenca: Oreh poveča svoje osnovne napade in vrže dva dodatna škodljiva izstrelka, ki gresta skozi sovražnike. Sredinski izstrelek povzroči škodo zaradi osnovnega napada, medtem ko zunanji izstrelek povzroči škodo sposobnosti.
  • Druga sposobnost: Strmoglavljenje kometa: Nut spusti velik komet na lokacijo, poškoduje sovražnike in jih ukorenini. Ta sposobnost ponuja priložnost, da ujamete in ujamete sovražnike.
  • Sposobnost tri: Warp: Nut se pošlje v smeri, v katero potuje, in sprošča usmeritvene projektile, ki upočasnjujejo sovražnike. Ta sposobnost ponastavi ohlajanje Convergence.
  • Ultimate: Skyfall: Nut postane odporen na Crowd Control in poleti v nebo ter poškoduje sovražnike spodaj z veliko črno luknjo. Črna luknja ustvarja gravitacijski val, ki potegne sovražnike v središče.

Druge spremembe in posodobitve

Poleg Nutovega prihoda popravek 11.2 vključuje različne popravke hroščev, ravnotežja v načinu igre ter izboljšave in živce za predmete. Igralci si lahko ogledajo celotne opombe o popravkih na uradni spletni strani SMITE.

Takeaway

Popravek SMITE 11.2 predstavlja Nut, boginjo neba, kot nov igralni lik. S svojimi močnimi sposobnostmi in edinstvenim slogom igranja bo Nut skupaj s svojim možem Gebom prevladovala na stezi za dvoje. Igralci lahko raziskujejo njene sposobnosti in izkusijo vznemirljive spremembe in posodobitve v igri. Oglejte si celotne opombe o popravkih na uradni spletni strani SMITE in se pridružite bitki kot Nut, boginja neba!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice