Novice

October 30, 2023

Predstavljamo Titan Battles: Nov izziv v Mortal Kombat 1

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserLuka NovakLocaliser

Uvod

Mortal Kombat 1 je pred kratkim predstavil dolgo pričakovan način igre, imenovan Titan Battles. Ta novi dodatek je bil omenjen že od prve izdaje igre, vendar je do zdaj manjkal.

Predstavljamo Titan Battles: Nov izziv v Mortal Kombat 1

Kaj so Titan Battles?

Titanske bitke so zahtevna vrsta invazije v Mortal Kombat 1. Odvijajo se v posebej zasnovani areni, ki je tematizirana po piramidi. Te bitke ponujajo težji izziv v primerjavi z drugimi invazijami v igri.

Nagrade in napredovanje

Prva večja bitka za Titan vključuje Barako in Cyraxa kot nasprotnika. Uspešno dokončanje te bitke v danem časovnem okviru bo igralce nagradilo z ekskluzivno preobleko. Poleg tega naslednja Titanska bitka proti generalu Shau obljublja nove nagrade.

Solo vsebina in tekmovalna igra

Predstavitev MK 1 Titan Battles ponuja igralcem bolj zanimivo solo vsebino. Za tekmovalne igralce pa se navdušenje šele začenja. Tekmovanje Mortal Kombat Pro Competition se je pred kratkim začelo in v naslednjih mesecih se bodo vrstili intenzivni kvalifikacijski dogodki.

Zaključek

Z dodatkom Titan Battles ponuja Mortal Kombat 1 nov in zahteven igralni način, v katerem lahko uživajo igralci. Ne glede na to, ali imate raje solo vsebino ali tekmovalno igro, se za vsakogar najde nekaj. Ne zamudite priložnosti, da preizkusite svoje sposobnosti in si prislužite ekskluzivne nagrade!

Zadnje novice

Optimizirajte svoje igranje VALORANT s smešnimi križci
2023-11-26

Optimizirajte svoje igranje VALORANT s smešnimi križci

Novice