Novice

February 15, 2024

Premagati Shadow of the Abyss v Persona 3 Reload: zahtevna zgodbena bitka

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Persona 3 Reload vključuje privlačne bitke v Tartarju in nadzemlju. Poleg zahtevnih Tartarusovih šefov in 12 Arcana Shadows so v predelavi nove zgodbe. Eno od teh srečanj je Shadow of the Abyss.

Premagati Shadow of the Abyss v Persona 3 Reload: zahtevna zgodbena bitka

Senca brezna

Senca brezna je edinstvena senca, ki se pojavi 14. avgusta. Med zgodbo protagonist naleti na Takayo, ki se sooči s senco, ki spominja na Abaddona iz Hudičeve arkane. Po pogovoru se protagonist združi s Takayo, da bi premagal senco.

Težavnost bitke

Težavnost boja proti Shadow of the Abyss je odvisna od izbrane težavnostne stopnje. Pri zahtevnosti Hard ali Merciless je pomembno poznati slabosti sence in najboljšo strategijo za njeno premagovanje.

Premagati senco brezna

Na žalost Shadow of the Abyss nima slabosti, ki bi jih lahko izkoristil, in je odporen na vse napade. Ker pa gre za zgodbeno bitko, vam ni treba pripravljati različnih Person. Če igrate na višji težavnosti, je priporočljivo, da združite zdravilno osebo za tri poteze boja.

Po preživetju treh obratov bo Takaya posredoval in uničil Persono z močnim napadom, premagal Shadow of the Abyss in sklenil zgodbeno bitko.

Zaključek

Persona 3 Reload predstavlja Shadow of the Abyss kot edinstveno zgodbeno srečanje. Kljub njegovi odpornosti na napade lahko igralci premagajo ta izziv tako, da preživijo tri poteze in se zanesejo na Takayino pomoč. Pripravite se ustrezno in uživajte v bitki!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice