Novice

February 14, 2024

Pridobite redkega fluorescentno zelenega mehanostriderja v WoW Classic

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

V svetu WoW Classic so redki konji zelo iskani in veljajo za statusni simbol. Pred kratkim so zbiratelji mountov prejeli razburljivo novico s potrditvijo, da je najredkejšega mounta v zgodovini WoW zdaj mogoče dobiti od zadnjega šefa napada Gnomeregan.

Pridobite redkega fluorescentno zelenega mehanostriderja v WoW Classic

Fluorescentno zeleni mehanostrider

Fluorescent Green Mechanostrider je edinstven nosilec, ki izstopa od ostalih. Njegova živahna zelena barvna paleta ga ločuje od drugih nosilcev Gnome. Ta nosilec je bil prvotno v lasti igralca Gnome z imenom Narshe, ki ga je pomotoma izbrisal kmalu po začetku The Burning Crusade. Ko je Blizzard ugotovil napako, je Narsheju kot zamenjavo dodelil še nikoli videnega nosilca.

Potovanje fluorescentno zelenega mehanikohodca

Osem let je bil Narshe edini lastnik Fluorescent Green Mechanostriderja. Toda leta 2015 so bili domnevno prepovedani zaradi poskusa prodaje svojega računa. Posledično je nosilec ostal neuporabljen in skrit v datotekah igre.

Vrnitev gore

S sezono odkritij se je fluorescentno zeleni mehanostrider vrnil. Zdaj ga lahko dobite tako, da premagate zadnjega šefa napada Gnomeregan, Mekgineerja Thermaplugga. Nosilec ima štiri odstotke možnosti, da pade, zaradi česar je redek in zaželen predmet.

Polemika dražbene hiše

Sprva je nosilec odpadel kot predmet, ki ga je treba opremiti, zaradi česar so ga igralci prodali na dražbi po visokih cenah. Vendar je Blizzard to hitro popravil tako, da je montažo vezal na prevzem, s čimer je zagotovil, da jo lahko obdržijo le redki srečneži, ki jo dobijo.

Zaključek

Zdaj ima vsakdo, ki se poda v Gnomeregan, priložnost pridobiti Fluorescent Green Mechanostrider in imeti delček zgodovine WoW. Ta redek mount je dokaz predanosti in vztrajnosti zbiralcev mount v WoW Classic.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice