Novice

February 15, 2024

Pridobite zmogljiv naprsni oklep Blazewind v WoW Classic Season of Discovery

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Naprsni oklep Blazewind je zelo iskan predmet v drugi fazi WoW Classic Season of Discovery. To je usnjeni prsni oklep, ki zagotavlja modifikator agilnosti +23, zaradi česar je eden najmočnejših kosov opreme za razrede DPS, ki uporabljajo agility in so oblečeni v usnje, kot so lovci, prevaranti in divji druidi.

Pridobite zmogljiv naprsni oklep Blazewind v WoW Classic Season of Discovery

Za pridobitev naprsnika Blazewind v WoW Classic morajo igralci dokončati nalogo Tremors of the Earth (znano tudi kot Broken Alliances za igralce Horde). Ta naloga od igralcev zahteva, da premagajo več mogočnih sovražnikov v Pustih deželah, vključno s šefom ogrom, mladiči in dvema črnima zmajema stopnje 50. Gre za zahtevno nalogo, a z močno in dobro pripravljeno skupino igralcev jo je mogoče dokončati z usklajenostjo.

Po dokončanju vrstice nalog Tremors of the Earth/Broken Alliances lahko igralci izberejo eno nagrado. Blazewind Breastplate je ena od možnosti, skupaj s Prismscale Hauberk (poštni oklep) in Warforged Chestplate (ploščati oklep). Prismscale Hauberk zagotavlja modifikator duha +23, medtem ko Warforged Chestplate ponuja +24 povečanje moči.

V večini primerov priporočamo, da izberete naprsni oklep Blazewind. Oklep Mail/Spirit je preveč nišen za večino razredov, razen za obnovitvene šamane. Warforged Chestplate je najbolj primeren za igralce bojevnikov in paladinov, ki potrebujejo več moči. Obstaja tudi četrta možnost, Mindburst Medallion, vendar jo odsvetujemo, saj so drugod po svetu na voljo boljše ogrlice.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice