Novice

February 15, 2024

Pridobite zmogljivo runo jeza raket v WoW Classic Season of Discovery

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Missile Barrage je nova Belt Runa za čarovnike, predstavljena v drugi fazi World of Warcraft Classic Season of Discovery. Ta mogočna skrivnostna eksplozija je na voljo samo, ko se spopadete s Temnimi jezdeci, raztresenimi po Azerothu.

Pridobite zmogljivo runo jeza raket v WoW Classic Season of Discovery

Kako pridobiti Runo za jez izstrelkov

Če želite pridobiti Runo zastreljevanja raket v World of Warcraft Classic Season of Discovery, se morate pogovoriti z agentom Dalaran v prelazu Deadwing Pass. Ta NPC vam bo dal Ariden's Sigil, predmet, ki vam omogoča odkrivanje bližnjih temnih jezdecev. Zbrati morate vseh sedem dalaranskih relikvij, ki padejo iz temnih jezdecev, preden se vrnete k dalaranskemu agentu. Ko zberete vse relikvije, boste nagrajeni z Runo zastreljevanja raket.

Nasveti za pridobitev Rune

Priporočljivo je, da oblikujete skupino za dokončanje naloge zbiranja dalaranskih relikvij. Tako bo postopek lažji in hitrejši. V drugi fazi WoW Classic Season of Discovery najti skupino ne bi smelo biti težko zaradi velikega povpraševanja po dalaranskih relikvijah.

Razumevanje Rune zastreljevanja raket

Runa Missile Barrage izboljša vaš urok Arcane Blast tako, da ima 40-odstotno možnost, da skrajša kanalizirano trajanje vašega naslednjega uroka Arcane Missile za 50 odstotkov. Poleg tega imata vaši uroki Fireball in Frostbolt 20 odstotkov možnosti, da sprožita ta učinek. Runa prav tako zmanjša porabo mane za urok Arcane Missiles za 100 odstotkov in omogoča, da se sproži vsake 0,5 sekunde. Kljub zmanjšanemu času kanala urok še vedno povzroči več škode, zaradi česar je neprecenljivo orodje za Arcane Mages.

Zaključek

Runa zastreljevanja raket je močan dodatek k čarovniškemu arzenalu v World of Warcraft Classic Season of Discovery. Z upoštevanjem korakov za pridobitev Rune in razumevanjem njenih učinkov lahko čarovniki močno povečajo svoje sposobnosti za ravnanje s škodo. Zberite svojo skupino, zberite dalaranske relikvije in sprostite moč rune Missile Barrage!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice