Novice

February 13, 2024

Pridobivanje in uporaba kosov osmih: vodnik do uspeha pri lobanji in kosteh

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

V svetu Lobanje in kosti imajo kosi osmice veliko vrednost kot zaželena valuta. Ti dragoceni kovanci omogočajo igralcem, da pridobijo predmete na črnem trgu, ki lahko močno izboljšajo njihova piratska prizadevanja. Ko igralci plujejo po zahrbtnih vodah igre, pridobitev kosov osmice postane ključnega pomena za njihov uspeh.

Pridobivanje in uporaba kosov osmih: vodnik do uspeha pri lobanji in kosteh

Kako pridobiti kose osmih

Če želite pridobiti kose osmih v Skull and Bones, lahko igralci dokončajo naloge v registru naročil, ki se nahaja na krmilu njihovega tihotapskega skrivališča. Skrivališče, ki se nahaja na Le Mont Muet v Sainte-Anne, postane dostopno, ko dosežete določeno stopnjo sramote in napredujete skozi Spurlockovo zgodbo.

Ko igralci pridobijo Helmove materiale, kot je sladkorni trs, lahko te predmete izdelajo v Helm Wares. Te izdelke je nato mogoče dostaviti s sprejemanjem naročil v registru naročil. Vendar pa morajo biti igralci med dostavo previdni, saj bodo ranljivi za napade sovražnih prevarantskih ladij z umetno inteligenco in ne bodo mogli hitro potovati.

Poleg dokončanja nalog Helm si lahko igralci prislužijo kose osem s sodelovanjem v različnih aktivnostih končne igre, kot so Hostile Takeovers in Legendary Heists. Toda preden se vključijo v te velike bitke, morajo igralci najprej zavzeti tovarne in nadzorovati trgovske poti. Ko se odvija sezonski razpored igre Skull and Bones po predstavitvi, bodo nove funkcije, kot je Helm Wagers, igralcem omogočile, da tvegajo in zaslužijo osem kosov.

Za kaj lahko porabite kose osmice?

Ko igralci opravijo začetne naloge za svojo operacijo Helm, lahko obiščejo Yanito Nara v Le Pont Muet, da porabijo svoje težko prigarane osmice. Yanita Nara ponuja široko paleto predmetov za nakup, vključno s pretihotapljenimi viri, ladijskim orožjem, kozmetiko za ladje in igralce, pohištvom, oklepi, načrti in še več. Tudi drugi prodajalci po vsem svetu iger sprejemajo osmice kot plačilo.

Pomembno je omeniti, da so lahko nekateri predmeti, kot so načrti za Sambuk, precej dragi, saj stanejo 5000 kosov osmice. Igralci bodo morali prihraniti svojo valuto, da si bodo lahko privoščili te predmete visoke vrednosti.

Skratka, pridobitev in učinkovita uporaba kosov osmice je bistvenega pomena za uspeh v igri Skull and Bones. Z izpolnjevanjem nalog, vključevanjem v končne dejavnosti in pametno porabo svoje valute lahko igralci postanejo mogočne sile v tekmovalnem morju. Zato odplujte, zberite svojih osem in se podajte na razburljive gusarske dogodivščine!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice