Novice

October 27, 2023

Pripravite se na GranBlue Fantasy Versus Rising Beta

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Spletna različica beta GranBlue Fantasy Versus Rising je priložnost za igralce, da preizkusijo nove spremembe likov in premikov pred datumom izdaje Granblue Fantasy Versus Rising. Tukaj je tisto, kar vemo o različici beta in o tem, kako lahko zgodaj pridobite dostop do igre skozi to preskusno različico.

Pripravite se na GranBlue Fantasy Versus Rising Beta

Prihaja druga različica beta za GranBlue Fantasy Versus Rising

GranBlue Fantasy Versus Rising se bliža datumu izida konec novembra. Vendar igralcem ni treba čakati do takrat, da igrajo igro. Kmalu se bo začelo drugo beta obdobje z več možnostmi igranja.

Druga beta za GranBlue Fantasy Versus Rising bo potekala od 9. novembra do 12. novembra. Tokrat bo beta širša in bo vključevala celo navzkrižno igranje. Igralci lahko igro preizkusijo na PlayStation 4 in 5 ter na Steamu. Odklenjenih bo 26 likov, kar bo igralcem omogočilo, da preizkusijo večji del igralske zasedbe.

Poleg spletnih tekem bodo imeli igralci tudi dostop do načina treninga in mini iger v Grand Bruise Legends. Ta zadnja različica beta bo odlična priložnost, da se seznanite z liki pred popolno izdajo.

Prva GranBlue Fantasy Versus Rising Online Beta

Prva spletna različica beta GranBlue Fantasy Versus Rising je bila zaprta različica beta, predregistracija pa se je začela junija na uradni strani. Beta je potekala od 28. do 30. julija in je dala igralcem priložnost, da preizkusijo nov naslov.

Če vas zanima, kako se igra primerja z igranjem na profesionalni ravni, so že bili turnirji, na katerih so sodelovali profesionalni igralci, ki so tekmovali v odprti različici beta. Ti turnirji nudijo vpogled v ravnovesje igre za tekmovalno igranje.

GranBlue Fantasy Versus Rising je težko pričakovana kot nadaljevanje ene najboljših anime bojnih iger. Z Arc System Works na čelu lahko pričakujemo še en fantastičen naslov v seriji.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice