Novice

October 27, 2023

Pripravite se na GranBlue Fantasy Versus Rising Beta

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserLuka NovakLocaliser

Spletna različica beta GranBlue Fantasy Versus Rising je priložnost za igralce, da preizkusijo nove spremembe likov in premikov pred datumom izdaje Granblue Fantasy Versus Rising. Tukaj je tisto, kar vemo o različici beta in o tem, kako lahko zgodaj pridobite dostop do igre skozi to preskusno različico.

Pripravite se na GranBlue Fantasy Versus Rising Beta

Prihaja druga različica beta za GranBlue Fantasy Versus Rising

GranBlue Fantasy Versus Rising se bliža datumu izida konec novembra. Vendar igralcem ni treba čakati do takrat, da igrajo igro. Kmalu se bo začelo drugo beta obdobje z več možnostmi igranja.

Druga beta za GranBlue Fantasy Versus Rising bo potekala od 9. novembra do 12. novembra. Tokrat bo beta širša in bo vključevala celo navzkrižno igranje. Igralci lahko igro preizkusijo na PlayStation 4 in 5 ter na Steamu. Odklenjenih bo 26 likov, kar bo igralcem omogočilo, da preizkusijo večji del igralske zasedbe.

Poleg spletnih tekem bodo imeli igralci tudi dostop do načina treninga in mini iger v Grand Bruise Legends. Ta zadnja različica beta bo odlična priložnost, da se seznanite z liki pred popolno izdajo.

Prva GranBlue Fantasy Versus Rising Online Beta

Prva spletna različica beta GranBlue Fantasy Versus Rising je bila zaprta različica beta, predregistracija pa se je začela junija na uradni strani. Beta je potekala od 28. do 30. julija in je dala igralcem priložnost, da preizkusijo nov naslov.

Če vas zanima, kako se igra primerja z igranjem na profesionalni ravni, so že bili turnirji, na katerih so sodelovali profesionalni igralci, ki so tekmovali v odprti različici beta. Ti turnirji nudijo vpogled v ravnovesje igre za tekmovalno igranje.

GranBlue Fantasy Versus Rising je težko pričakovana kot nadaljevanje ene najboljših anime bojnih iger. Z Arc System Works na čelu lahko pričakujemo še en fantastičen naslov v seriji.

Zadnje novice

Fortnite Eminem Crossover: dogodek Big Bang in uspešnost v igri
2023-11-23

Fortnite Eminem Crossover: dogodek Big Bang in uspešnost v igri

Novice