Novice

February 12, 2024

Pripravite se na kapsule VCT Team v VALORANT 2024

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Sezona VCT je tik pred vrati, z njo pa prihaja tudi uvedba Team Capsules v VALORANT. Ta kozmetika vam omogoča, da pokažete podporo svoji najljubši profesionalni ekipi v mednarodnih ligah. Čeprav uradna objava še ni bila objavljena, so razkritja zagotovila nekaj vpogledov v to, kaj lahko pričakujemo od kapsule VCT 2024.

Pripravite se na kapsule VCT Team v VALORANT 2024

Datum izdaje

Riot Games ni razkril uradnega datuma lansiranja za VCT Team Capsule letos. Ker pa se VCT Americas and Pacific Kickoffs začne 17. februarja, je verjetno, da bodo kapsule na voljo v VALORANTU na isti dan, ko se sezona začne.

Vsebina

Glede na uhajanje podatkov bo VCT Team Capsule za sezono 2024 vključevala preobleko na temo moštva za klasično pištolo, orožnega prijatelja, kartico igralca in sprej. Vsaka od 44 sodelujočih ekip iz štirih mednarodnih lig bo imela svojo ekipno kapsulo, kar vam bo dalo na izbiro skupno 44 možnosti.

Kako dobiti kapsule

Igralci bodo lahko kupili Team Capsules na zavihku Esports v igri. Treba je omeniti, da bo 50 % dobička vsake Team Capsule šlo neposredno ekipi, ki jo predstavlja, kar bo zagotovilo dodatno podporo profesionalnim ekipam.

Klasični detajli kože

Klasična preobleka, vključena v ekipno kapsulo VCT, bo vsebovala tri ravni in dve nadgradnji. Vendar posebne podrobnosti o teh nadgradnjah še niso bile razkrite.

Cena

Cena VCT Team kapsul ni bila potrjena. Na podlagi prejšnje kapsule VCT LOCK//IN 2023, katere cena je bila 5440 VP, se pričakuje, da bo vsaka ekipna kapsula imela ceno med 3000 in 3500 VP.

Spremljajte nas za več razkritij in uradnih informacij o kapsulah ekipe VCT, ko bodo na voljo.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice