Novice

May 12, 2022

Rainbow Six Siege Leto 7, 1. sezona

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Rainbow Six (R6) Obleganje Leto 7 Sezona 1 je pravkar pozdravila Demonsko tančico. Pred uradno izdajo 15. marca 2022 je bilo na trgu veliko poročil. Medtem ko se je nekaj puščanj uresničilo, veliko ne. Vendar je vse to služilo le za slikanje prihodnjega.

Rainbow Six Siege Leto 7, 1. sezona

Demonska tančica, ki je zaznamovala prvo sezono 7. leta, je bila pred kratkim predstavljena. S tem so oboževalci Rainbow Six Siege pozdravili nov način – Team Deathmatch, novega operaterja tančice Azamija in številne nove posodobitve. Po izidu so imeli igralci možnost, da brezplačno preizkusijo nedavne posodobitve, s tednom brezplačnega igranja od 17. marca do 24. marca 2022.

Azami, novi operater Rainbow Six Siege

Najnovejša posodobitev R6 Siege 'Demon Veil' je prišla z več novimi dodatki. Igralci in Stave na eSport navdušenci so toplo pozdravili te spremembe, saj pomagajo izboljšati splošno izkušnjo igranja iger. Ena od glavnih sprememb je bila uvedba novega operaterja, imenovanega Kana 'Azami' Fujiwara, drugega japonskega lika, ki je bil uvrščen kot operater v igri.

Azamijeva zadnja zgodba

Zgodba lika jo predstavlja kot policistko na motorju, katere izhodi za samoizražanje so bili fizični boj in moda. Po ozadju so njene strasti izvirale iz otroštva, ko je z njimi ubežala strogim pravilom v svojem gospodinjstvu. Trdo je delala in se povzpela do varnostne policije, oddelka strokovnjakov, ki ščiti VIP osebe na Japonskem. Vendar pa je bila nasilne narave in je precej pogosto obsojala, da mora zapustiti oddelek. Končala je kot osebna telesna stražarka v zasebnem sektorju. Azamijev podpisni videz temelji na japonski varnostni policiji.

Azamijevi pripomočki in orožje

Za razliko od več prejšnjih Operatorjev v Azamijevem naboju ni označene strelske puške ali jurišne puške. Namesto tega je oborožena s puškomitraljezom 9x19VSN in puško ACS12 kot njenim primarnim orožjem. Avtomitraljez ima oceno 750 vrtljajev na minuto in 34 poškodb nabojev. Puška vsebuje nabojnike z 31 naboji, kar pomaga zagotoviti, da ji nabojev ne zmanjka hitro. Njeno privzeto sekundarno orožje je pištola D50. Kot njena edina dva pripomočka ima tudi bodečo žico in udarno granato.

Pregrade Kiba

Azamijeva skupna obremenitev za operaterja ni impresivna. Vendar pa njeni edinstveni pripomočki naredijo precejšnjo razliko v igranju. Njen edinstven pribor, Kiba Barriers, je prvi te vrste v igri. Za razliko od drugih ščitov, ki običajno blokirajo napade s sprednje strani, se lahko Kiba Barriers uporabi za uporabo materiala, ki se razširi in spremeni v betonu podobno neprebojno snov. Razporejeni material je mešanica raztopine K-13 in spojine L-7. Kemikalije so shranjene v kunaiju, skritem v njenem zapestju.

Kiba Barriers lahko prekrijejo luknje v stenah, stropih, tleh in kjer koli na zemljevidu. Obstaja material za držanje krožnega ščita, ki ščiti igralca iz katerega koli kota. Po mnenju oblikovalca iger Clementa Dominica so lahko Kiba Barriers med najbolj bistvenimi pripomočki za branilce, ki spreminjajo igro, če jih mojstrsko uporabljajo.

Azamijeva glavna vloga

Azami lahko prevzame katero koli obrambno vlogo. Vendar pa bi po Clementovih besedah morala Azami ostati blizu igralcev, da bi jih lahko zaščitila. Prav tako bi morala biti blizu cilja, da uporabi svoje arhitekturne sposobnosti za zaustavitev vseh kršitev, ki bi jih lahko poskusili napadalci. Na splošno bodo igralne strategije vsakega igralca določile, kako najbolje uporabiti lik. Ljubitelji spletnih e-športnih stav bodo imeli koristi od njenih dodatnih zaščitnih sposobnosti, ko bodo stavili na obrambno stran.

Novi Emerald's Plain Map

Potem ko so nanj čakali več kot tri leta, so bili igralci R6 Siege nagrajeni z novim in zanimivim zemljevidom. Od izida Fortressa decembra 2018 so bile številne predelave zemljevidov, vendar nič posebej novega. Demonska tančica popelje igralce na popolnoma novo lokacijo, Smaragdne ravnice na Irskem.

Zemljevid prikazuje elegantne okrasje in razkošne visoke strope, ki jih navdihujejo luksuzni podeželski klubi. Kljub vsemu navdušenju in tesnobi igralcev, da bi uživali v novem zemljevidu, bodo morali počakati do sredine sezone, kot so napovedali razvijalci. Razvijalci tudi trdijo, da v Operation Demon Veil ne bodo predelali zemljevidov zaradi pozne izdaje.

Načini igre in spremembe igranja

Po mnenju razvijalcev želi R6 Siege razširiti svoj seznam predvajanja. Tako bo med sezono predstavljenih več novih načinov igre. Team Deathmatch je že zagnan in vključen na stalni seznam predvajanja. Vključuje dve ekipi, vsaka od petih igralcev, ki tekmujeta v dirki za 75 ubojev.

Način igre ne vključuje pripomočkov, kar pomeni, da Azamijeve pregrade Kiba tam ne morejo biti uporabne. Igralci lahko uporabljajo samo osnovno orožje in se ne soočajo s kaznimi za opustitev. Razvijalci menijo, da je to odlično ogrevanje za nov zemljevid. Poveča tudi število spletnih stavnih trgov, ki jih ponujajo stavnice eSport. Igralci že iščejo nasvete za esport stave o izkoriščanju te nove izdaje.

Številne rahle spremembe bodo nedvomno obogatile celotno igralno izkušnjo. Na voljo bo tudi več izboljšav tehnologije obraza, ki bodo implementirane v prihodnjih likih. Vendar pa lahko igralci z Azamijem že izkusijo nekaj izboljšav v akciji.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Zadnje novice

Mega Incineroar: sprememba igre ali konkurenčni neuspeh?
2024-04-13

Mega Incineroar: sprememba igre ali konkurenčni neuspeh?

Novice