Novice

March 3, 2022

Razkrita mesta za svetovno prvenstvo LoL 2022

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Ljubitelji League of Legends eSport stave so bili deležni dobrih novic o tem, kje bo gostilo naslednje svetovno prvenstvo League of Legends 2022. Novico je po naključju razkril Riot v Chase Center v San Franciscu, med sejo tik pred tekmo NBA med Raptors in Warriors.

Razkrita mesta za svetovno prvenstvo LoL 2022

Svetovno prvenstvo LoL 2022, večmestna zadeva

Novice o štirih mestih so bile iz videoposnetka, ki se je prvič pojavil na YouTubu 20. novembra okoli 17.00 po CT. Čeprav je bilo skoraj takoj zasebno, so bile vse podrobnosti objavljene.

Po poročanju Riota bo naslednje svetovno prvenstvo League of Legends gostilo več držav. Akcija se bo začela v Mexico Cityju na Ligi Latinoamerica. Nato se bo dogajanje preselilo v New York v gledališče Hulu v Madison Square Garden in Toronto v Scotiabank Areni, kjer bosta četrtfinale oziroma polfinale. Vrhunec svetovnega prvenstva League of Legends 2022 bo nato odšel v San Francisco v Chase Center.

Stave na svetovno prvenstvo LoL 2022

Tako kot nedavno zaključeno svetovno prvenstvo LoL 2021 bo tudi dogodek prihodnje leto predstavljen na spletu eSpletna mesta za športne stave s trgi League of Legends. Pričakujte, da bodo stavnice pokrile vse dogajanje, vse od prve tekme na turnirju do finala. Kljub temu bi se morali ljubitelji LoL začeti seznanjati z nekaterimi nasveti za stave na eSport vnaprej.

Med dogodkom se bodo najboljše ekipe v igri borile za slavo. Nekatere izmed najboljših ekip za stavljanje na prihajajočem prvenstvu LoL vključujejo FunPlus Phoenix, T1, Damwon KIA, G2 Esports, Invictus Gaming, Royal Never Give Up, PSG Talon in Edward Gaming Internationals.

LoL 2022 Worlds naj bi bil večji in boljši od zadnjih dogodkov. To je tako na sceni e-športa kot tudi stav. Na prireditvi prihodnje leto bodo oboževalci prisotni na prizoriščih zdaj, ko se Covid-19 počasi zadržuje in se stvari vračajo v normalno stanje. Spomnimo, na letošnji nedavno končani prireditvi so se tekme igrale v praznih arenah.

Stvari se bodo zagrele tudi na stavni sceni zdaj, ko so stave na e-šport eksponentno rasle in privabile vrhunske stavnice, ki želijo del tržnega deleža stav na e-šport.

SP 2021 League of Legends

Svetovno prvenstvo League of Legends 2021 je bilo prej načrtovano za gostovanje v Shenzhenu. Vendar je bil zaradi posledic pandemije dogodek prestavljen v Reykjavik. Potekala je od 5. oktobra do 6. novembra. Za slavo se je borilo dvaindvajset elitnih ekip iz 11 regij. Na presenečenje številnih stavarjev, ki so stavili na zmagovalca pred začetkom dogodka, je Edward Gaming (EDG) v vročem finalu osvojil krono, ki je prevzel DWG KIA.

To je to zaenkrat. Vse, kar lahko stavijo na e-šport, je, da natančno spremljajo obliko različnih ekip, da bi imeli boljši položaj za pametne stave, ko se bo začelo svetovno prvenstvo League of Legends 2022.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice