Novice

October 29, 2023

Ringmaster: Novi junak Dota razkrit na TI12

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserLuka NovakLocaliser

Valve je uradno napovedal prihod novega Dota junaka, Ringmasterja, na TI12. Čeprav je trenutno malo podrobnosti, naj bi več informacij razkrili v prihodnjih mesecih.

Ringmaster: Novi junak Dota razkrit na TI12

Ringmaster - novi junak

V videoposnetku, ki je bil objavljen tik pred velikim finalom TI12, je Valve potrdil, da bo Ringmaster izšel v začetku leta 2024. Videoposnetek je prikazal Axe v grozljivem cirkuškem gozdu, ki lovi mehanskega cirkuškega divjadca iz džungle. To je privedlo do špekulacij, da ima novi junak morda element pasti. Na koncu je bil Axe zvabljen v igro Test Your Strength in Ringmaster, ki je izstopil iz strukture, podobne Iron Maiden, ga je hitro ubil.

Vloga novega junaka Dota

Promocijska podoba za Ringmaster prikazuje temo cirkusa in se norčuje iz več junakov, vključno z Monkey Kingom, Kunkko, Axeom, Mirano in Keeper of the Light. Čeprav to ne daje veliko namigov, nakazuje, da bo Ringmaster verjetno junak blizu, po možnosti z raztegljivimi mehanskimi rokami. Glede na to, da je bil prejšnji junak, Muerta, obveščevalni nosilec na daljavo, lahko oboževalci Dote pričakujejo novega junaka blizu.

Valve ima za oboževalce Dote v prihajajočem letu pripravljene vznemirljive načrte in šele čas bo razkril celoten obseg sprememb.

Zadnje novice

Fortnite Eminem Crossover: dogodek Big Bang in uspešnost v igri
2023-11-23

Fortnite Eminem Crossover: dogodek Big Bang in uspešnost v igri

Novice