Novice

February 12, 2024

Seraphine's Resurgence: Motnja v Meti League of Legends

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Seraphine, šampionka z rožnatimi lasmi, se je ponovno pojavila na položaju ADC, kar je povzročilo motnjo v meta League of Legends. S stopnjo zmage okoli 54 odstotkov v vseh Elosih se je Seraphine izkazal za močno silo na botovskem pasu.

Seraphine's Resurgence: Motnja v Meti League of Legends

Spremembe v Meta

Popravek 14.2 je prinesel težave pri strategiji dvojne podpore, ki je prevladovala v igri od začetka sezone 2024. Ta sprememba je čarovnike premaknila iz vloge ADC nazaj na položaj podpore. Vendar ima Seraphine, ki je razkrila nezdravo strategijo, prilagodljivost, da sprejme bolj žaljivo osredotočeno zgradbo, ki je drugi čarovniki ne morejo učinkovito narediti.

Seraphinine prednosti

Seraphinine zmožnosti čiščenja valov so bile ključni dejavnik njenega uspeha kot ADC. Njene škodljive sposobnosti lahko povzročijo škodo več tarčam, v kombinaciji s svojo pasivnostjo pa lahko hitro odstrani podložnike, ki ji blokirajo pot. To odpira različne strategije botov, kot je omogočanje njeni podpori, da se prosto sprehaja, ali potapljanje sovražnikov s pomočjo njenega junglerja.

Potencialni Nerfi

Če Seraphinina zmagovalna stopnja ostane visoka, bo morda vključena na seznam nerfov za popravek 14.4. Vendar pa je njeno uravnoteženje zahtevno zaradi njene sposobnosti, da igra v treh vlogah. Več informacij o spremembah v popravku 14.4, vključno z dogodkom lunarnega novega leta in novimi porcelanastimi preoblekami, naj bi bilo razkritih kmalu.

Zaključek

Ponovni vzpon Seraphine na položaju ADC je povzročil razburjenje v meta League of Legends. Njene edinstvene sposobnosti in prilagodljivost jo naredijo izjemno šampionko. Ne glede na to, ali bo nerfirana ali ne, njenega vpliva na igro ni mogoče prezreti.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice