Novice

October 29, 2023

Sezona The Call of Duty League 2024: konec dolge izven sezone in razkrit razburljiv urnik

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Po nedavnem poročilu se izven sezone igre Call of Duty League končno bliža konec. Profesionalni igralci COD so nestrpno pričakovali začetek nove sezone, saj so bili zadnjih pet mesecev brez konkurence. Medtem ko so nekateri igralci igrali druge igre, da bi zapolnili praznino, je pričakovanje sezone Call of Duty League 2024 naraščalo.

Sezona The Call of Duty League 2024: konec dolge izven sezone in razkrit razburljiv urnik

Dolga izven sezone

Izven sezone na sceni esporta Call of Duty je ponavljajoča se težava. Po prvenstvu Call of Duty League običajno nastopi obdobje tišine, brez igranja turnirjev. Letošnjo izven sezone je delno zapolnilo tekmovanje World Series of Warzone, a to ni bilo dovolj za potešitev tekmovalnega duha igralcev.

Razpored CDL 2024

Jacob Hale, ugledni poročevalec Call of Duty, je pred kratkim objavil poročilo na Twitterju, v katerem je opisal urnik za sezono Call of Duty League 2024. Čeprav viri niso bili potrjeni, ima Hale dobre izkušnje z novicami o esportu Call of Duty. Po njegovem poročilu bo sezona sestavljena iz štirih velikih turnirjev in prvenstva. Tukaj so datumi:

  • Major I: kvalifikacije od 8. decembra do 21. januarja, LAN od 25. do 28. januarja
  • Major II: kvalifikacije od 16. februarja do 17. marca, LAN od 21. do 24. marca
  • Major III: kvalifikacije od 12. aprila do 12. maja, LAN od 16. do 19. maja
  • Major IV: kvalifikacije od 24. maja do 16. junija, LAN od 20. do 23. junija
  • Prvenstvo: od 11. do 14. julija

Hale je tudi omenil, da se bo Major I igral v Bostonu januarja, kar bi lahko povzročilo zanimive vremenske razmere. Poudaril je, da bodo imeli LAN dogodki večjo težo kot spletna tekmovanja.

Uradno obvestilo

Uradno napoved za sezono Call of Duty League 2024 naj bi Activision Blizzard objavil 2. novembra. Ta objava bo potrdila, ali je razpored, ki ga je začrtal Jacob Hale, zakonit.

Prestižna liga Call of Duty

Call of Duty League je najprestižnejši turnir na ešportni sceni Call of Duty. To je kraj, kjer se okronajo svetovni prvaki in tekmujejo najboljše ekipe. Prejšnjo sezono so New York Subliners postali trikratni prvaki, osvojili so Major I, Major V in Call of Duty League Championship. V tej sezoni so velika pričakovanja od ekipe, vendar se bodo soočili z močno konkurenco drugih ekip.

Za več novic o esportu Call of Duty spremljajte Esports.net.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice