Novice

February 17, 2022

Skrivnostna sezona 2: Vse doslej znano

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Vsi, ki poznajo spletne športne stave, se bodo zavedali, da igra League of Legends veliko vlogo v tej skupnosti. Igra je osnova za več odmevnih turnirjev, na katere je mogoče staviti. Bralci si lahko ogledajo EsportRanker za več informacij o tej temi. Vendar pa vsi igralci ne bodo vedeli za kritično hvaljeno pretočno serijo LoL spinoff Arcane.

Skrivnostna sezona 2: Vse doslej znano

Prva sezona je izšla v začetku novembra 2021 na platformi Netflix. Ta animacija spremlja sestri Vi in Jinx, ko se znajdeta na nasprotnih straneh v spopadu med mestoma Zaun in Piltover. Kljub temu, da se je prva sezona končala dokaj pred kratkim, je na spletu že veliko zanimanje za izdajo 2. sezone Arcane.

Zakaj bo všeč igralcem?

Predstava bo zagotovo navdušila vse, ki uživajo League of Legends esport stave saj vsebuje številne prepoznavne elemente. Raziskave so pomembne pri dajanju tovrstnih stav. Če igralci gledajo Arcane, bi lahko izboljšali njihovo taktiko. Morda celo izberejo nekaj nasvetov za spletne stave na esport s forumov, osredotočenih na šov.

Medtem ko je o zapletu Arcane s2 mogoče le špekulirati, bo verjetno rešil zaplet, ki je končal prvo sezono. To je bil vrhunec treh dejanj, ki so pomagala graditi na izročilu iz igre League of Legends. Včasih bodo spletna mesta za stave na esport igralce obveščala o tem izročilu, da bodo lahko bolje razumeli pripoved in naredili pronicljive stave.

Datum izdaje

Žal Riot Games oboževalcem ni povedal, kdaj bo verjetno izšla 2. sezona. Kdor upa, da bo izvedel usodo Vi in Jinx, bo moral za zdaj počakati. Edina potrditev zaenkrat je, da se bo to zgodilo, vendar ne leta 2022. Treba je opozoriti, da je 1. sezona trajala šest let. Ker pa je Arcane postal fenomenalen uspeh, bi lahko produkcijo prihodnjih epizod pospešili.

Kdo stoji za predstavo?

Arcane sta ustvarila Christian Linke in Alex Yee. Fortiche Productions je že drugo sezono postal glavni animacijski studio. Napovedani novi producenti so Brandon Beck, Jane Chung, Thomas Vu in Marc Merrill. Linke in Yee sta izjavila, da se zelo trudita, da bi oboževalcem ponudila nove epizode.

Riot Games je že na začetku načrtoval, da bo to večsezonska Netflixova oddaja. To je bilo še preden je postal eden najbolj priljubljenih televizijskih del na Netflixu. Še vedno je treba videti, ali je vsebina za 2. sezono že končana. Medtem lahko ljubitelji spletnih stav popravijo svojo League of Legends z gledanjem turnirjev.

Bo predstava odpovedana?

Malo verjetno je, da se bo to zgodilo pred 2. sezono. Res je, da je Netflix občasno umaknil priljubljene oddaje, kar je močno zgražalo naročnike. Je pa že izšel napovednik za naslednjo sezono. Ne daje veliko informacij o pripovedi. Slišati je mogoče glasove Caitlyn, Vi, Jinx in novega lika. To bo zagotovo ustvarilo še več hrupa in povpraševanja po nadaljevanju Arcane.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Zadnje novice

Mega Incineroar: sprememba igre ali konkurenčni neuspeh?
2024-04-13

Mega Incineroar: sprememba igre ali konkurenčni neuspeh?

Novice