Novice

February 13, 2024

Treasure Hunting Adventure: Bridge Construction Report Quest v Enshrouded

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

V igri Enshrouded ima raziskovanje pomembno vlogo na vašem potovanju. Ena od vznemirljivih nalog, ki vključuje lov na zaklad, je naloga Poročilo o gradnji mostu.

Treasure Hunting Adventure: Bridge Construction Report Quest v Enshrouded

Začetek iskanja

Tesar, pomemben lik v igri, vam nudi dragocen namig. Razkrije, da je v most skril skrinjo z zakladom, in vam da vsa potrebna navodila, da jo pridobite. Čeprav se ta navodila na začetku morda zdijo jasna, so lahko zavajajoča, ko pridete do mostu.

Koraki za dokončanje naloge

Dokončanje stranske naloge Bridge Construction Report v Enshrouded je koristno in razmeroma hitro. Za uspešno dokončanje naloge sledite tem korakom:

  1. Pojdite do mostu Braelyn tako, da sledite kazalcu lokacije naloge na zemljevidu.
  2. Ko stopite na most, boste prejeli obvestilo, da se skrinja z zakladom nahaja spodaj. Skrinja je skrita v temeljih mostu.
  3. Skočite neposredno proti pozivu za lokacijo in zdrsite na tla blizu stebra. Upoštevajte, da se lahko poziv prikaže višje od vaše trenutne lokacije, vendar lahko to odstopanje prezrete.
  4. Pojdite okoli stebra, ki je najbližji pozivu, ki je najbližji steber stolpu.
  5. Na drugi strani stebra boste našli ruševine. Uporabite kramp, da prekopljete ruševine in odkrijete skrito skrinjo.

Nagrade

Z uspešnim iskanjem in odpiranjem skrinje z zakladom lahko zahtevate različne nagrade. Te nagrade lahko vključujejo redko, epsko ali legendarno orožje, pa tudi točke izkušenj za dokončanje stranske naloge.

Ne zamudite stranske naloge Bridge Construction Report v Enshrouded. To je vredna avantura, ki ponuja dragocene nagrade in priložnost, da preizkusite svoje sposobnosti iskanja zaklada!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice