Novice

November 7, 2023

Turnir Slimebox Nick All-Star Brawl 2: pomemben dogodek v skupnosti borbenih iger

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Nickelodeon All Stars Brawl 2 bo kmalu izšla z izboljšavami v primerjavi s prvo igro v seriji. Igra je pritegnila pozornost v skupnosti tekmovalnih iger in bo preizkušena na prihajajočem turnirju Slimebox.

Turnir Slimebox Nick All-Star Brawl 2: pomemben dogodek v skupnosti borbenih iger

Zgodnji dogodek organizatorja Coinbox Hungrybox

Hungrybox, znana oseba v skupnosti Super Smash Bros., organizira zgodnji dogodek za Nickelodeon All-Star Brawl 2. Kljub kontroverzni zgodovini prve igre se Hungrybox vrača v serijo s turnirjem Slimebox, ki bo bo prvi večji dogodek za igro.

Osredotočite se na Nickelodeon All-Star Brawl 2

Turnir Slimebox bo predstavil Nickelodeon All-Star Brawl 2, eno najbolj težko pričakovanih borilnih iger leta 2023. Podobno kot dogodek Coinbox za Smash tudi ta turnir organizira Hungrybox v sodelovanju z GameMill in ima nagradni sklad 50.000 $.

Ekskluzivni spletni turnir v Severni Ameriki

Turnir je ekskluziven za udeležence v Severni Ameriki zaradi svoje spletne oblike. Namen te odločitve je zagotoviti bolj gladko in bolj lokalizirano izkušnjo za vse igralce.

Datum in platforma

Celoten turnir bo potekal 15. novembra 2023 in bo predvajan na Hungryboxovem kanalu Twitch. Ta dogodek bo služil kot zgodnji preizkus tekmovalnega potenciala igre in če bo uspešen, bi turnir Slimebox lahko postal ponavljajoča se serija.

Skratka, turnir Slimebox Nick All-Star Brawl 2, ki ga organizira Hungrybox, je vznemirljiva priložnost za igralce, da pokažejo svoje sposobnosti v težko pričakovanem Nickelodeon All-Star Brawl 2. Z izboljšavami v igri ima ta turnir potencial postati pomemben dogodek v skupnosti borbenih iger.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice