Novice

August 4, 2022

Vodnik za stave: Prihajajoči dogodki Rocket League 2022

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Industrija e-športnih iger je že leta izjemna atrakcija. In čeprav je na voljo vse vrste strelskih naslovov, večina igralcev e-športa postane nekoliko zaskrbljena glede splošnih naslovov in predvidljivih načinov igre. Raketna liga igralci so tako srečni. Ta e-športni naslov izstopa v svojem žanru, saj zagotavlja dobro privlačnost, zahvaljujoč svojemu fascinantnemu konceptu. Hitro naprej, Rocket League se ponaša z impresivnim seznamom tekmovalnih dogodkov.

Vodnik za stave: Prihajajoči dogodki Rocket League 2022

Kako je Rocket League postala sila v svetu e-športa

Večino ljudi nekoliko zanima, zakaj je Rocket League sila, s katero je treba računati v svetu e-športa. Preprosto, preprosto za igralce, oboževalce in igralce stav na e-šport.

Za začetek igre Rocket League dajejo igralcem prilagodljivost, da vskočijo in igrajo, ko jim ustreza. Igralci, ki imajo srečo, da uporabijo orodja igre in svojo taktiko bolje kot ostali, ne bi smeli imeti težav pri igranju na višjih ravneh.

Po drugi strani pa se lahko ljubitelji Rocket League vedno vključijo in spremljajo dogajanje, ne da bi jih skrbelo zapletena pravila. Osnovna premisa igre je preprosta – avtomobili zadenejo nogometno žogo v nasprotnikov vratarjev prostor. To je nedvomno koncept, ki ga je enostavno razumeti in začeti navijati za vsako ekipo.

Izostavljeni niso niti tisti, ki želijo staviti na dogodke in turnirje Rocket League. Potrebujete le nekaj pogledov z ustrezno skrbnostjo, da začnete sklepati stave na e-šport na stavnih trgih Rocket League.

Ogled dogodkov Rocket League v letu 2022

Večina e-športnih turnirjev Rocket League temelji na spletu. To v bistvu pomeni, da ni namenskih prizorišč ali občinstva v živo. V večini primerov se dogajanje pretaka na priljubljenih platformah za pretakanje, kot sta Twitch in Youtube.

2021-2022 Rocket League Championship Series (RLCS) je bil enkraten. Za začetek se bodo igralci potegovali za večji nagradni sklad, več regij in nov format. Ko so zaključeni jesenski, zimski in spomladanski razdelki, so se igralci in oboževalci Rocket lige usmerili proti svetovnemu prvenstvu.
Tukaj so datumi za prihajajoče dogodke RLCS v letu 2022:

  • Nadomestni znak: 4.–7. avgust
  • Glavni dogodek: 4. - 14. avgust

ne pozabite, da se datumi turnirjev pogosto spreminjajo

Nadomestni znak

Wildcard je prva od dveh etap v svetovnem prvenstvu. Po novem formatu ima 16 ekip možnost, da se kvalificira za svetovno prvenstvo Wildcard. Na tem dogodku se bodo za veliki finale pomerile ekipe iz Severne Amerike, Evrope, Bližnjega vzhoda in Severne Afrike, Oceanije (OCE), Južne Amerike, Afrike pod Šaro, azijsko-pacifiškega severa in azijsko-pacifiškega juga
Ker kvalifikacijske faze še potekajo, so naslednje ekipe uspele rezervirati mesto za WildCard:

  • Generalna NRG
  • Spacestation Gaming
  • Različica 1 / OpTic Gaming
  • Dignitas
  • Končna točka CeX
  • FURIA E-šport
  • Gladiatorji Gaimin
  • Tam Falcons
  • Veloce Esports
  • Tokyo Verdy Esports
  • Orlando Pirates Exdee
  • Team Secret
  • Bravado Gaming
  • Karmine Corp
  • Pionirji
  • Odpadniki

Nadomestni znak bo uporabljal švicarski format. V tem formatu bodo vsa tekmovanja tekmovanje najboljšega od petih (BO5), kjer se prva ekipa, ki zmaga v treh igrah, kvalificira v naslednji krog. Le osem najboljših ekip iz Wildcard svetovnega prvenstva ima zagotovljeno mesto v skupinskih delih glavnega dogodka. To pomeni, da osem drugih najuspešnejših ekip že čaka zmagovalce Wildcarda v skupinskih delih.

Veliki finale

Veliki finale bo najboljši v sedmih serijah. Čeprav s ponastavitvijo nosilca. V idealnem primeru se nasloni za nosilce uporabijo, ko ekipa prvič izgubi. Idealno je, da se niz običajno ponastavi, ko zmagovalec zgornjega niza izgubi v velikem finalu.

Druge raketne lige, ki jih je vredno upoštevati

Medtem ko se RLCS ponaša s tem, da je največji turnir Rocket League, je običajno najti oboževalce e-športa, zlasti igralce stav, ki iščejo alternativne dogodke Rocket League, vredne razmisleka. Na žalost je RLCS v bistvu vse, kar imajo ljubitelji Rocket League. Poleg tega se več A-tier turnirjev igra na regionalni osnovi (regionalni turnirji), ki so povezani z RLCS.

Čeprav lahko obstajajo turnirji nižje ravni, večina od njih običajno ni pokrita s stavnimi mesti za e-šport. Zato bi se morali vsi, ki želijo staviti na turnirje e-športa Rocket League, osredotočiti na RLCS.

Stavni nasveti za Rocket League Esport

Za začetek, trgi Rocket League so dobro pokriti z večino spletnih mest za stave eSport. Zato je najboljši način za začetek, da preberete te možnosti in izberete najboljši e-športni stavnik.

Običajno ni pametno, da igralec skoči in takoj začne s stavami. Prvič, igralci stav naj se za trenutek umaknejo in bodo pozorni na nasvete za stave na e-šport. Na ta način postane lažje prepoznati ekipe, ki imajo prednost.

Še en koristen namig za spletne stave na e-šport je razumevanje mehanike igre. Pregledovanje pravil igre je lahko odličen način za začetek. Seveda se stave na ekipo z največ zmagami pogosto zdijo briljantne, vendar to običajno ni zadostno zagotovilo za pravilno izbiro.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice