Novice

February 13, 2024

Vzreja Astegona: nasveti in kombinacije za redke prijatelje iz bledega sveta

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Astegon je eden najredkejših prijateljev v pozni igri v vsem Palworldu. Vzreja astegona je lahko zahtevna, a s pravim znanjem ga lahko imate v svoji bazi veliko prej, kot če bi ga ujeli v naravi.

Vzreja Astegona: nasveti in kombinacije za redke prijatelje iz bledega sveta

Razumevanje vzreje Palworld

Vzreja v Palworldu je lahko zapletena. Če sta oba starša iste vrste Pal, boste dobili tretjino te vrste. Vendar pa vzreja Pals dveh različnih vrst povzroči naključne, a fiksne potomce.

Vzreja Astegona

Za vzrejo Astegona vam ni treba imeti Astegona v vašem Palboxu. Ključno je poznati pravo kombinacijo. Najboljša vzrejna kombinacija za Astegon je Cryolinx in Helzephyr, ki ju je mogoče pridobiti dokaj sredi igre.

  • Helzephyr: Tega Temnega elementa Pal lahko najdete blizu teleportacijske točke Cinnamoth Forest. S seboj prinesite prijatelje tipa Dragon ter krogle Mega in Giga, da ga uspešno ujamete.
  • Cryolinx: Poiščite Cryolinx v astralnih gorah na nivojih 29-32. Bodite pripravljeni z oklepi proti mrazu in ognjenimi prijatelji, da ga ujamete.

Tukaj je primer vzrejne poti:

Druge vzrejne kombinacije

Čeprav je Astegon težko vzrejati, obstajajo druge dostopne vzrejne kombinacije, ki vam lahko dajo jajce Astegon. Nekatere od teh kombinacij vključujejo:

  • Cryolinx in Lyleen
  • Helzephyr in Orserk
  • Astegon in Suzaku
  • Relaxaurus in Astegon
  • Pyrin Noct in Shadowbeak

Ne pozabite, da te kombinacije morda zahtevajo razmeroma redke prijatelje ali celo višje redke prijatelje, kot je Necromus.

Izvalitev jajca Astegon

Jajce, iz katerega se bo izlegel Astegon, je ogromno zmajevo jajce, katerega inkubacija traja dolgo časa. Če ne želite čakati, se prepričajte, da veste, kako pospešiti inkubacijo jajc.

Ne pozabite, da lahko s pravimi kombinacijami vzreje in potrpežljivostjo dodate Astegona svoji bazi Palworld in uživate v njegovi redkosti in moči.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice