Novice

February 16, 2024

Wingman's Digital Threat Sight odstranjen in strelivo Nerfed: spremembe 20. sezone Apex Legends

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Igralci igre Apex Legends so izrazili svoje nezadovoljstvo z merilnikom Wingman's Digital Threat in njegovim zbiralnikom streliva v sezoni 20. Vendar pa so razvijalci hitro obravnavali njihove pritožbe.

Wingman's Digital Threat Sight odstranjen in strelivo Nerfed: spremembe 20. sezone Apex Legends

Wingmanov digitalni merilnik grožnje je odstranjen

Med severnoameriško sejo ALGS scrims so oboževalci opazili, da je bil merilnik Wingman's Digital Threat, ki uporabnikom omogoča, da vidijo sovražnike skozi dimne zavese, zamenjan z merilnikom 1x HCOG. Ta sprememba je bila sprejeta z odobravanjem profesionalnih igralcev in drugih oboževalcev. Odstranitev merilnika Digital Threat je bila namerna, kot je potrdil oblikovalec orožja Apex Eric Canavese na Twitterju/X.

Strelivo Nerfed

Poleg odstranitve namera Digital Threat so razvijalci tudi zmanjšali Wingmanovo rezervo streliva s 110 nabojev na 90. Namen te prilagoditve je uravnotežiti orožje in preprečiti njegovo premagovanje.

Vpliv sprememb

Hitra uvedba teh sprememb v sezoni 20 je presenetila številne igralce, ki niso bili prepričani, ali je šlo za namerno nerf ali nenamerno napako. V preteklosti so bili razvijalci Apexa bolj pasivni pri prilagajanju, običajno so jih shranili za sezonske posodobitve ali dogodke sredi sezone. Vendar pa je Wingman v 20. sezoni predstavil več težav, saj je že bil močno orožje z velikim potencialom škode in zmožnostjo hitrega uničenja več sovražnikov. Odstranitev namerilnikov Digital Threat iz SMG je posredno izboljšala Wingman, zaradi česar je postalo edino orožje, ki lahko vidi skozi dim z dobrim dosegom in veliko škodo.

Priljubljenost The Wingman

Priljubljenost Wingmana v 20. sezoni se je dodatno povečala z uvedbo sistema nadgradnje legende. Ta sistem je vključeval nadgradnjo tretje stopnje za Lifeline, ki je njen ultimate spremenila v negovalni paket, ki vsebuje rdeče orožje mitske stopnje. Posledično so imele ekipe z Lifeline večjo možnost, da pridobijo Wingmana z njeno ultimativno sposobnostjo.

Pozitiven sprejem

Profesionalni igralci in skupnost so spremembe Wingmana dobro sprejeli. Prevlada orožja v rangirani in profesionalni igri je bila videti kot zatiralna, živci pa so mnogim igralcem prinesli olajšanje.

Zaključek

Namernik Wingman's Digital Threat je bil trajno odstranjen, njegova zaloga streliva pa je bila zmanjšana v sezoni 20 Apex Legends. Namen teh sprememb je uravnotežiti orožje in obravnavati skrbi igralcev. Odziv profesionalnih igralcev in skupnosti je bil izjemno pozitiven. Igralce spodbujamo, da se prilagodijo tem spremembam in še naprej samozavestno uživajo v igri.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice