Novice

May 9, 2024

Zvenova drzna poteza: pridružil se je Dignitas za poletni del LCS 2024

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Ključni zaključki

  • Zven naj bi se veličastno vrnil v LCS kot Dignitasov AD nosilec za Summer Split 2024, s čimer se bo oddaljil od svojega kratkega dela podpore.
  • Z veličastno kariero, vključno s štirimi naslovi LEC in LCS, želi Zven izkoristiti svoje izkušnje in morda zagotoviti prvi Dignitasov naslov LCS.
  • Dignitas krepi svojo zasedbo tako, da Zvena ponovno združuje z Islesom, njegovim nekdanjim soigralcem iz Cloud9, poleg tega pa podpisuje veteranski vrhunski Licorice.

Jesper "Zven" Svenningsen se bo menda vrnil v League of Legends Championship Series (LCS), tokrat pa bo oblekel dres Dignitas kot svojo AD nošenje za Poletni del 2024. Ta razvoj dogodkov, o katerem je prvi poročal Sheep Esports, nakazuje ne le spremembo ekip za Zvena, ampak tudi vrnitev k njegovim koreninam v vlogi nosilca AD po kratkem poskusu kot podpora leta 2023.

Zvenova drzna poteza: pridružil se je Dignitas za poletni del LCS 2024

Pogled na Zvenovo zvezdniško kariero

Zven, ime, ki je sinonim za uspeh na sceni Western League of Legends, ima zavidljivo omarico s trofejami z osmimi glavnimi naslovi, enakomerno razdeljenimi med LEC in LCS. Njegov prehod nazaj na položaj nosilca AD je nekakšna vrnitev domov, s ciljem ponovno ujeti formo, v kateri je zmagal na spomladanski končnici LCS 2023 z Cloud9. Kljub neuspehu v finalu prvenstva LCS proti NRG in zamenjavi s Kim "Berserker" Min-cheol, Zvenovi dosežki govorijo veliko. Predvsem ima rekord za največ pentakillov v zgodovini LCS, kar je dokaz njegove spretnosti in doslednosti na razpoki.

Dignitasova strateška igra

Dignitas je v svojem iskanju nedosegljivega naslova LCS naredil preračunljivo potezo s podpisom Zvena. Zamenjal je Franka "Tomo" Lama in pričakuje se, da bo v ekipo prinesel bogate izkušnje in zmagovalno miselnost. Ponovno srečanje z Jonahom "Isles" Rosario, njegovim nekdanjim soigralcem v Cloud9, je še posebej vredno omembe. Njihova predhodna povezava bi lahko bila katalizator, ki ga potrebuje Dignitas, da utrdi svoj bot lane in poveča sinergijo ekipe.

Dodatek Erica "Licorice" Ritchieja na prvo stezo v začetku maja še dodatno poudarja Dignitasove ambicije. Licorice, ki je imel kratek premor po izstopu Golden Guardians iz LCS, je še en izkušen igralec, katerega izkušnje bi se lahko izkazale za neprecenljive. Z osnovno zasedbo, ki vključuje tudi eXyu in Dove, se Dignitas postavlja kot izjemen tekmec v prihajajočem razhodu.

Pot naprej

Za Dignitas bi lahko prihod Zvena pomenil začetek novega poglavja. Ekipa je dolgo hrepenela po slavi LCS in z mešanico izkušenih veteranov in obstoječih talentov ima možnost preoblikovati pripovedi. Sinergija med Zvenom in Islesom, skupaj z odpornostjo Licorice v zgornjem pasu, predstavlja svetilnik upanja za oboževalce Dignitasa.

Ko se bliža LCS Summer Split 2024, bodo vse oči uprte v Zvena in njegove nove soigralce. Ali lahko izkoristijo svoje skupne izkušnje in ambicijo, da osvojijo Dignitasov prvi naslov LCS? Samo čas bo pokazal svoje, a nekaj je gotovo: oder je pripravljen za naelektreno poletje akcije League of Legends.

(Prvič poročal: Sheep Esports)

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

EliGE: severnoameriški veteran, ki blesti v sezoni 2024 igre Counter-Strike 2
2024-05-16

EliGE: severnoameriški veteran, ki blesti v sezoni 2024 igre Counter-Strike 2

Novice