Vse o stavah na Dignitas

Dignitas je znana esport ekipa, ustanovljena leta 2003. Ekipa je eno najbolj priznanih in prepoznavnih podjetij na področju izkušenega igralništva. Imajo nekaj največjih in najbolj priljubljenih e-športnih ekip. Partnerjem, ki iščejo neposreden prehod na trge iger na srečo in e-športa, daje edinstven in prepoznaven položaj blagovne znamke Dignitas enkratno priložnost v življenju. Dignitas je septembra 2016 kupila ekipa Philadelphia 76ers iz lige NBA.

Družina kreativnih in uspešnih podjetij Harris Blitzer Sports & Entertainment, ki podpirajo Dignitas, vključuje New Jersey Devils iz lige NHL in Prudential Center, večnamenski objekt v Newarku, NJ Managing Partners Josh Harris in David Blitzer vodita skupino vlagateljev v lasti vse to. Dignitas je ustvaril New Meta Entertainment (NME), digitalno podjetje za šport in zabavo, ki deluje v treh ključnih vertikalah. Ti trije delujoči sektorji so e-športne ekipe, naložbe, vsebine in trženje. Podjetje je bilo ustanovljeno septembra 2019 in Michael Prindiville je izvršni direktor skupine.

Vse o stavah na Dignitas
Igralci Dignitasa

Igralci Dignitasa

Oddelek League of Legends je precej nadarjen. Igralci na seznamu petih oseb so Dongwoo 'River' Kim (Južnokorejec), Ersin Gören alias Blue (Belgija), Toàn 'Neo' Trần (Vietnam) in Vincent 'biofrost' Wang (Kanadec). Dignitas ima tudi oddelek akademije League of Legends. Obstaja šest članov: Trevor 'Spawn' Kerr-Taylor in Isaac 'Darkwings' Chou, Yujie 'Eclipse' Wu Lawrence 'eXyu' Lin Xu, Juan 'JayJ' Guibert in Mervin-Angelo Lachica alias Dayos. Eclipse je edini Američan v ekipi. Ostali so Kanadčani.

Dignitasova divizija CS: GO ima šest igralcev. Pet igralcev je Švedov, med njimi Adam 'friberg' Friberg (Švedska) in Faruk 'Pita' Pita. Drugi igralci so Ludvig Alonso alias HEAP (Švedska), Patrik 'f0rest' Lindberg (Švedska) in Jonas 'Lekr0' Olofsson (Švedska). Samo Håkon 'hallzerk' Fjærli je iz Norveške.

Drugi igralci

Samo trije igralci zastopajo Dignitas Fortnite tekmovanja. To so Matthew 'Mero' Faitel (Združene države), Piero Ramirez alias Pgod (Peru) in Lucas Cardenas alias Dukez (Mehika).
Alias Juliane Maransaldi 'showliana' (Brazilija) in Amanda 'rain' Smith (Kanadčanka) sta med petčlansko divizijo Valorant Female. Druge tri ameriške igralke so Emmalee 'EMUHLEET' Garrido, Melisa 'njihova' Mundorff in Stefanie 'Stefanie' Jones.

Oddelek Rocket League ima štiri igralce, vključno z Jackom 'ApparentlyJack' Bentonom (Anglija) in Jorisom 'Joreuz' Robbenom (Nizozemec). Druga dva sta Kyle 'Scrub Killa' Robertson (Škotska) in Boston Scott alias Boston (ZDA).

Igralci Dignitasa
Dignitasove najmočnejše igre

Dignitasove najmočnejše igre

Ekipa ima močne tekmovalne dosežke. Dignitas je zmagal na več tekmovanjih in tekmovanjih, na katerih so tekmovali. Po vstopu na ešport sceno so oboževalci in druge mednarodne organizacije hitro priznale sposobnosti Dignitasa. V preteklih letih je skupina naredila veliko. Counter-Strike in raketna liga seznami so bili najbolj priljubljena in najmočnejša igra ekipe. Tako lahko navijači od teh ekip pričakujejo fantastične rezultate.

Counter-Strike: Global Offensive

Ekipa je vstopila Protiudarec oktobra 2004 po podpisu Darkie, Equx, Intact, Syl in Zenon. Kasneje decembra sta Syl in Darkie zamenjala RaZiel in GoldPush. Dignitas je dosegel velik uspeh šele leta pozneje. Ekipa je imela v preteklih letih mešane rezultate. Prva večja zmaga je bila na ESL Pro Series Germany Season IX - Finals, turnirju B-Tier brez povezave.

Ekipa ni imela druge večje zmage do CGS 2007: UK Combine, turnirja A-Tier brez povezave. Kljub tem zmagam ekipa ni imela večje denarne nagrade do ESL Major Series One Katowice 2014. Ekipa je premagala močnejše Nindže v pižamah z 2:0 in osvojila 22.000 $ denarne nagrade. Po tem se je ekipa uveljavila kot ena izmed najboljših ekip esporta.

Njihova prva velika zmaga je bila na RLCS Season 5 - Finals, turnirju S-Tier. V napetem finalu so premagali NRG Esports in zmagali s 4:3. Divizija Dignitas Rocket League je osvojila več kot 700.000 $ in je med najboljšimi imeni v igri.

raketna liga

Oddelek je bil ustanovljen januarja 2018, potem ko je Dignitas kupil Applesauce. Zol, Želva in Chicago. Toda maja je Dignitas pridobil celoten seznam Gale Force eSports. Turtle, zol in Chicago so se preselili na neaktiven seznam. Seznam ekipe je doživel velike spremembe in je med znanimi esport ekipami v igri.

Dignitasove najmočnejše igre
Zakaj je Dignitas priljubljen?

Zakaj je Dignitas priljubljen?

Ena od stvari, po katerih je Dignitas poznan v zadnjih nekaj letih, se dviguje ekipe ali igralci zgodaj v življenju tekmovalne igre. Na začetku se je organizacija ukvarjala z igrami, kot so Smite, Trackmania in Hearthstone, hkrati pa je sodelovala pri bolj priznanih naslovih.

Dignitas se včasih ni zanimal za igre, ki so jih imeli. Ekipa ni sledila le slavnim posameznikom, temveč se je odločila za vrhunske eSports igre, ker jim je bila igra všeč. Dignitas je v zadnjih letih poskušal ostati v prednosti z iskanjem novih in priljubljenih iger, ki bodo kmalu med najboljšimi tekmovanji esports ekip. Ekipa e-športa je iskala načine, kako se zgodaj prijaviti in zaposliti ekipe.

Zakaj je ta ekipa priljubljena za stavljanje?

Oddelki Dignitas sodelujejo v številnih spletnih in nespletnih tekmovalnih igrah. Zasloveli so kot igralniška korporacija svetovnega razreda. Igralci na srečo morajo izbrati spletno mesto, ki jim ustreza. Nato bi morali izkoristiti bonuse. Nekatera od teh stavnic ponujajo esports bonus spodbude za nove in obstoječe igralce. Te spodbude povečujejo denarne rezerve. Posledično omogočajo igralcem, da igrajo več pravega denarja, kar izboljša njihove možnosti za zmago.

Zakaj je Dignitas priljubljen?
Nagrade in rezultati Dignitas Esport

Nagrade in rezultati Dignitas Esport

CS: GO

Team Dignitas Counter strike Division je na različnih turnirjih zaslužil več kot 1.000.000 $ denarne nagrade. Dignitas je zmagal v EPICENTER 2016, WESG 2016 v evropskem finalu in DreamHack European Minor na Tours 2016. Na teh treh turnirjih je ekipa zaslužila 250.000 $, 29.960 $ in 30.000 $. TeamDignitas je zmagal tudi v CS: GO Ligi prvakov v 2. sezoni, premagal HellRaisers in zaslužil 25.000 $.

Dignitas je dosegel šesto mesto v 2. finalu Esports Championship Series in peto na ELEAGUE Season 2. Ekipa je na obeh turnirjih zaslužila 45.000 $ in 50.000 $ kot denarno nagrado. Na žalost je Dignitas izgubil proti Team EnVyUs na Global eSports Cup Season 1, vendar je zaslužil 50.000 $.

raketna liga

Divizija je imela hvalevreden uspeh na turnirjih Rocket League. Zmagali so RLCS 2021-22- Fall: EU Regional Event 2- BMW Rocket League Open in RLCS Season 9 -Europe. Prejeli so 30.000 $ oziroma 96.397 $ v denarni nagradi.

Ekipa Dignitas je zmagala tudi na DreamHack Pro Circuit: Leipzig 2019, RLCS Season 6-Europe, Northern Arena: Rocket League Invitational 2 in RLCS Season 5 - Finals. Z zmago na teh turnirjih je Team Dignitas zaslužil 50.000 $, 38.531 $, 15.000 $ in 100.000 $.

Ena njihovih največjih zmag glede denarne nagrade je bila na finalu 6. sezone RLCS. Kljub porazu s 4-1 proti Cloud9 v finalu je Dignitas zaslužil 120.000 $.

liga legend

Oddelek LoL v zadnjem času ni imel veliko uspeha. Ekipa je na NA LCS Summer 2017 končala na četrtem mestu in zaslužila 20.000 $. Ekipa Dignitas je izgubila proti Team SoloMid na regionalnem finalu sezone 2 - Severna Amerika 2012, vendar je zaslužila 30.000 $. Dignitas je prav tako zaslužil 20.000 $ za uvrstitev na drugo mesto v IEM Season VI – Svetovno prvenstvo leta 2012. Na 2. sezoni svetovnega prvenstva 2012 je ekipa Dignitas končala na 12. mestu, vendar je zaslužila 25.000 $.

Valorant

Ženska divizija je osvojila tri zmage turnirji. Ekipa Dignitas je premagala TSM X na Missharvey Invitational 2021 in prav tako premagala AIMPUNCH v finalu Fly High Invitational. Dignitas je končal na tretjem mestu na VCT 2022: Game Changers North America Series 1 in izgubil z 2-1 proti Shopify Rebellion.
Glavna divizija je imela manj uspeha pred razpadom leta 2020. Zasedli so četrto mesto na Pop Flash 2010 in drugo na Pittsburgh Knights Before Christmas-2020.

Nagrade in rezultati Dignitas Esport
Najboljši in najbolj priljubljeni igralci Dignitasa

Najboljši in najbolj priljubljeni igralci Dignitasa

Mero

Matthew Faitel je postavil rekord za večino zmag NA-E FNCS. Njegov samozavesten in predrzen način petkratnega prvaka FNCS vzbuja grozo v njegove nasprotnike, ko načrtujejo, kako bi se mu izognili. V velikem finalu 2. poglavja, 4. sezona je sam prehitel vse druge trie/ekipe in si prislužil naziv najboljšega fragerja v Severni Ameriki, skupnost pa ga je izglasovala za najboljšega igralca leta 2021.

Mero, ki je star 17 let, je trenutno najbolje uvrščeni igralec leta 2022 in poskuša osvojiti zaporedna prvenstva FNCS.

Pgod

Piero Ramirez je profesionalni igralec Fortnite, ki je star 21 let. Fortnite je odkril v začetku leta 2018 in se hitro uveljavil kot eden največjih ciljnikov igre. Pgod je zrasel kot konkurenčen igralec in vplivnež v svoji težko pričakovani vrnitvi na Twitch in postal eden največjih klicateljev v Severni Ameriki, hkrati pa je pridobil milijone sledilcev. Svoje občinstvo Twitch je razširil in postal eden najbolj aktivnih in podpornih, kar je povzročilo na stotine oboževalcev, goreče sledilce zaradi njegove ljubezni do mode in veliko željo po vsebini IRL.

Dukez

Zgodnji uspeh Lucasa Cardenasa v Fortniteu je izhajal iz kreativnih načinov igre, kot so conske vojne in bitke v škatlah, kjer je njegovo vizualno lepo igranje takoj pritegnilo pozornost pomembnih članov skupnosti. Tekmovalna scena je postavila pod vprašaj Dukezovo sposobnost, da svoje bleščeče igranje prevede na turnirska mesta, ko je še naprej dokazoval svoje mehanske sposobnosti v Creative. Dukez je sprejel svojo vlogo underdog in šokiral vse z zmago na svojem prvem prvenstvu FNCS v 2. poglavju, 7. sezoni.

Najboljši in najbolj priljubljeni igralci Dignitasa
Kje in kako staviti na Dignitas Esports?

Kje in kako staviti na Dignitas Esports?

Posamezniki, ki jih zanimajo tekme Dignitas, lahko najdejo edinstvene možnosti stav na vsakem spletnem mestu za esport, kar zagotavlja različne stavne izkušnje, zlasti na različnih prvenstvih. Stave bi se morale počutiti udobno pri stavah na Dignitas Esports, ker njihove ekipe vključujejo visoko usposobljene igralce.

The največje platforme za ešportne stave za stave na ekipo so GGBet Rivalry, ArcaneBet in Betway. Ekipa je čudovita izbira za tiste, ki želijo igrati na srečo med igranjem CS: GO ali Rocket League. Priznani so kot ena najboljših Counter-Strike ekip na svetu in zlahka bodo premagali tudi najbolj grozljive nasprotnike. Stave na dokončne igre in zmagovalce tekem imajo za začetnike veliko možnosti za zmago.

Strategije za stave na Dignitas Esports

Druge ekipe so nekoliko bolj nevarne, predvsem zato, ker se ne morejo postaviti na noge. Stave na zmagovalca tekme je treba uporabiti le, ko ekipa igra proti manjšemu ali enakemu nasprotniku, medtem ko so dokončne stave odlične za manjša tekmovanja.

Igralci lahko izvejo več o ekipah Dignitas Esports z gledanjem virov in prejšnjih tekem. Razburljivo je gledati, kako gredo v finale The International, posameznikom pa nudi tudi veliko znanja v ekipi Dignitas. Najpomembnejša stvar, ki jo morajo igralci narediti, preden dajo kakršne koli stave, je, da opravijo domačo nalogo. Rocket League in Counter-Strike sta po drugi strani dokaj varni izbiri.

Kje in kako staviti na Dignitas Esports?