Igralnice Jeton - sef

Priljubljenost stav na e-šport raste iz različnih razlogov. Medtem ko je prekinitev glavnih športnih dogodkov po pandemiji COVID-19 igrala ključno vlogo, je široka paleta stavnih trgov ključ do priljubljenosti stav na e-šport. Najti dogodke v e-športu za stave v teh dneh je tudi razmeroma enostavno, zahvaljujoč razpoložljivosti platform za e-športne stave.

Nekateri igralci, večinoma novinci, so pogosto zmedeni, ko iščejo priročno in zanesljivo plačilno sredstvo med igranjem video iger za pravi denar. Jeton je priljubljena rešitev za večino ponudnikov številnih razpoložljivih načinov plačila za e-šport. To je predvsem zato, ker je varen in enostaven za uporabo. Za razliko od mnogih drugih možnosti plačila v igralnicah se uporablja kot način pologa in dviga.

Igralnice Jeton - sef
Glede JetonaKako narediti depozit pri JetonuKako narediti umik z JetonomPrednosti in slabosti JetonaPostopek odpiranja računa JetonMožnosti podpore strankam Jeton
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Glede Jetona

Jeton je digitalna plačilna storitev, ki uporabnikom omogoča prenos sredstev na spletu. To vključuje plačilo storitev ali nakup izdelkov in prenos sredstev. Storitev je na voljo v več kot sto državah po vsem svetu.

Do nje lahko dostopate iz katere koli naprave, ki je povezana z internetom prek spletnega brskalnika ali mobilnih aplikacij. Večina igralcev uporablja denarnico Jeton za polaganje ali dvig sredstev s svojih stavnih računov eSports. Vendar pa lahko uporabljajo kartico Jeton za vplačilo. Jeton podpira tudi več drugih lokalnih plačilnih načinov za posamezne države.

Podjetje, ki stoji za Jetonom, se imenuje LA Orange LLC, ki je registrirano v Združenem kraljestvu. Njegov sedež je v Londonu v Angliji. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2016 in je zraslo po številu storitev. Širilo se je tudi v različnih državah po vsem svetu za uporabo plačilnih storitev v vseh državah sveta. Trenutno podpira več kot 50 valut, ki se bodo sčasoma povečale.

Jeton je še posebej priljubljen med spletnimi stavnicami, ki jih ponujajo ponudniki stav v skoraj vseh državah, v katerih je podprt. Še posebej je najbolj priljubljen na spletnih mestih za e-športne stave v Evropi.

Kako narediti depozit pri Jetonu

Kot smo že omenili, imajo igralci dve možnosti za nalaganje sredstev na svoje račune. Prvič, igralci e-športa lahko uporabljajo Jeton Wallet. Vsi uporabniki morajo na račun Jeton Wallet naložiti dovolj sredstev za nakazilo, vključno s povezanimi transakcijskimi stroški. Igralci lahko nato obiščejo Spletno mesto za e-športne stave kamor želijo položiti sredstva in se pomaknite do bančnega razdelka.

V razdelku za bančništvo lahko igralec izbere možnost plačila Jeton Wallet in izpolni znesek depozita in ime Jeton Wallet, iz katerega bodo sredstva nakazana. Pojavni zaslon bo uporabnike preusmeril na njihove račune Jeton Wallet, kjer se lahko prijavijo in odobrijo prejeti poziv za transakcijo. Če preverite vse podrobnosti, bo transakcija takoj obdelana, sredstva pa bodo prikazana na stavnih računih igralcev.

Igralci lahko položijo tudi depozite s kartico Jeton, ki je prednaložena s sredstvi. Igralci lahko nato uporabljajo kartice kot vsako običajno debetno kartico, vključno s prenosom sredstev na spletno mesto za stave. Izbrati morajo samo Jeton Card možnost plačila E-šport s stavnega mesta, ki omogoča način plačila, določite znesek pologa in natančno vnesite podatke o kartici za izvedbo pologa.

V obeh primerih igralci ne posredujejo bančnih podatkov ali svojih bančnih računov ne povežejo s stavnim mestom. Omejitev depozita se razlikuje od enega do drugega mesta za stave in v različnih državah.

Kako narediti umik z Jetonom

Tudi postopek umika je razmeroma enostaven. Za začetek morajo igralci zagotoviti, da imajo na svojih stavnih računih dovolj sredstev za dvig, pri čemer upoštevajo minimalne omejitve dvigov, ki jih dovoljuje ponudnik stav. Prav tako morajo potrditi, da mesto za stav sprejema dvige prek Jeton Wallet.

Za začetek dviga se morajo igralci prijaviti v svoj stavni račun in se pomakniti do razdelka za dvig na bančni strani. Nato naj izberejo možnost Jeton Wallet, ki jih bo pozvala, da vnesejo znesek, ki ga želijo dvigniti. Po vnosu zneska za dvig lahko oddajo zahtevo za umik.

Čas obdelave dviga

Čas obdelave dvigov se običajno razlikuje na različnih spletnih mestih za e-športne stave. Ponudniki stav potrebujejo različna obdobja za preverjanje in odobritev zahtev za umik. Zamude pri obdelavi dvigov prav tako pomagajo zmanjšati ali preprečiti goljufije. Večina ponudnikov stav običajno traja približno tri dni, da sprostijo dvignjena sredstva.

Mobilni dvigi

Igralci lahko dvignejo sredstva s svojimi mobilnimi napravami. Postopek je sorazmerno podoben uporabi spletnega brskalnika, vendar z minimalnimi razlikami v uporabniškem vmesniku.

Prednosti in slabosti Jetona

Prednosti

  • Podprto v številnih državah: Jeton je trenutno podprt v več kot sto državah, zaradi česar je na voljo in dostopen številnim igralcem. To je še posebej priročno med igralci, ki uporabljajo mednarodna spletna mesta za stave.
  • varno: Vsa plačila preko Jeton Wallet so varna in varna. Jeton Wallet uporablja nekatere najbolj napredne in varne varnostne sisteme ter zagotavlja zasebnost uporabnikov.
  • Priročno in enostavno za uporabo: Opravljanje transakcij z uporabo Jetona je hitro in preprosto. Igralci ga lahko kadar koli priročno uporabljajo.

Kon

  • Ni na voljo v nekaterih državah: Glavna pomanjkljivost Jetona je, da ni podprt v vseh državah. To pomeni, da nekateri igralci ne morejo dostopati do storitev.

Postopek odpiranja računa Jeton

Igralci lahko odprejo račun Jeton Wallet samo z uradnega spletnega mesta Jeton ali mobilne aplikacije. Postopek je razmeroma preprost in traja nekaj minut. Za začetek morajo uporabniki klikniti gumb »Prijava«. Odprl se bo obrazec za registracijo, kjer mora uporabnik pravilno izpolniti zahtevane podatke.

Te podrobnosti vključujejo telefonsko številko, e-poštni naslov, ime in datum rojstva. Uporabniki morajo ustvariti tudi edinstveno geslo, ki ga bodo uporabljali za dostop do računa. Sistem bo nato uporabniku preko SMS sporočila na navedeno telefonsko številko poslal potrditveno kodo, ki jo mora uporabnik vnesti za nadaljevanje postopka registracije.

Naslednja faza vključuje določitev naslovnih podatkov. To vključuje državo, mesto in poštno številko. Uporabniki morajo nato prebrati določila in pogoje in označiti, da so to storili, tako da označijo potrditveno polje.

Po tem lahko uporabniki dostopajo do svojega novoustvarjenega računa Jeton Wallet. Vendar pa morajo še vedno preveriti račun, preden se obdela katera koli transakcija, ki jo opravijo. To je običajno obvezen korak v vseh finančnih institucijah, znan kot KYC. To se naredi s preverjanjem osebne izkaznice in dokazilom o naslovu.

Omejitve odpiranja računa

Uporabniki morajo biti starejši od 18 let, da odprejo račun Jeton Wallet. Obstaja tudi več omejitev pri imetju računa ponudnika. Ponudnik mora na primer zagotoviti svoje informacije o KYC (poznaj svojo stranko) in potrebne informacije o preprečevanju pranja denarja. Ponudnik se mora strinjati tudi z vsemi Jetonovimi pogoji.

Možnosti podpore strankam Jeton

Uporabniki lahko dostopajo do Jetonovih storitev za podporo strankam na dva glavna načina. Prvi je prek klepeta v živo, ki je na voljo na njihovi uradni spletni strani, kjer lahko uporabniki posredujejo kakršno koli poizvedbo ali težavo predstavniku za pomoč strankam. Običajno traja nekaj minut, preden se pošlje prvi odgovor. Vendar so kasnejši odzivi hitri.

Druga možnost za dostop do storitev za podporo strankam je prek e-pošte. Ta možnost je priročna za dolgotrajna in podrobno usmerjena vprašanja. Običajno traja nekaj ur, da prejmete odgovor po e-pošti.

Jeton ima tudi podrobno stran z navodili, do katere lahko uporabniki dostopajo, da dobijo informacije, ki jim bodo pomagale samostojno reševati pogoste težave. Pomoč lahko poiščejo tudi pri drugih uporabnikih prek družbenih omrežij in spletnih forumov.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak