Igralnice Maestro - sef

Maestro je debetna kartica v lasti in upravljanju Mastercard, ki je sprejeta po vsem svetu v mnogih državah. Je zelo priljubljen na spletnih mestih za stave na ešport in velja za varnega zaradi uporabe tehnologij šifriranja.

Prednosti uporabe te kartice so, da jo je mogoče uporabljati v različnih državah, uporabljati jo je mogoče v različnih trgovinah, uporabniku pa ne bo treba nositi gotovine ali hraniti denarja v denarnici. Uporablja se lahko tudi za internetne transakcije ali za dvig gotovine na bankomatih.

Igralnice Maestro - sef
O MaestruKako narediti depozit pri MaestruKako narediti umik z MaestroPrednosti in slabostiPostopek odpiranja računa MaestroMožnosti podpore strankam Maestro
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

O Maestru

Maestro je a glavno plačilno sredstvo za splet kot tudi transakcije zunaj spleta. Priljubljena je bila zaradi svoje podpore, enostavne uporabe in razpoložljivosti na različnih kanalih.

Kartica je priljubljena možnost digitalnega plačila, ki jo ljudje uporabljajo pri opravljanju transakcij za različne namene. Uporablja se za vse, od nakupovanja živil do spletnih nakupov in v nekaterih državah za javni prevoz. Veliko se uporablja tudi na spletna mesta za esport.

Mastercard Maestro je blagovna znamka debetnih kartic in predplačniških kartic, ki jih Mastercard upravlja že od leta 1991. Te kartice se pridobijo od partnerskih bank in so povezane z bančnim računom imetnika kartice, medtem ko za predplačniške kartice ni potreben bančni račun.

Maestro je sprejet na približno petnajst milijonov POS terminalov v 93 državah.

Po nedavni objavi bo Maestro postopno umaknjen iz Evrope s 1. julijem 2023. Banke in drugi izdajatelji kartic v Evropi bodo morale zamenjati kartice, ki so jim potekle ali so bile izgubljene, z nadomestnimi debetnimi karticami, kot sta Visa Debit ali Debit Mastercard.

Maestro je pri številnih spletnih stavnicah na voljo kot možnost plačila, saj se lahko uporablja za financiranje njihovih računov. Priljubljena je zaradi enostavne uporabe, ki jo ponuja in se uporablja v mnogih državah po svetu.

Kako narediti depozit pri Maestru

Maestro je plačilno sredstvo, ki ljudem omogoča uporabo svojih debetnih kartic za plačilo artiklov v samo treh preprostih korakih. Za začetek mora imetnik kartice vnesti številko svoje kartice. Nato jih pozove, da vnesejo PIN. Ko vnesejo ta dva podatka, lahko kupijo predmete ali financirajo svoje račune.

Uporaba Maestra s spletnimi stavnicami

Stranke, ki želijo staviti, lahko to storijo tako, da prenesejo aplikacijo ali uporabijo spletni brskalnik na svojem telefonu ali računalniku.

Običajno je Maestro enostavno uporabiti za financiranje računa na spletnem mestu za ešportne stave. To je preprost postopek in ne traja veliko časa. Ko je postopek končan, vam vaših podatkov ne bo treba znova vnašati, saj jih bo stavnica shranila za prihodnost.

Vse kar boste morali storiti je, da se odločite, koliko boste položili, in nato predložite svojo varnostno kodo za dokončanje transakcije.

Obstajajo 3 stopnje pri tej metodi depozita, kot sledi:

 1. Prvi korak je, da se prijavite na strani stavnice in odprete 'Moj račun' ali podoben razdelek.
 2. Nato izberite možnost depozita in videli boste razpoložljive možnosti plačila. Izberite možnost debetne kartice.
 3. Tretji korak je vnos podatkov o kartici Maestro, potem ko izberete možnost dodajanja nove kartice. Na spletnem mestu stavnice bodo podatki o vaši kartici varno shranjeni, dokler jih ne izbrišete.

Spletna mesta stavnic običajno prikazujejo minimalne in najvišje omejitve depozita ter čas obdelave. Če ne, bo to navedeno v njihovih pogojih.

Kako narediti umik z Maestro

Izvedba dviga je tudi enostavna in ne vzame veliko časa. Najprej se prijavite v svoj račun na strani stavnice in izberite možnost dviga, ki jo najdete v razdelku za bančništvo.

Ker bodo podatki o vaši kartici shranjeni, lahko izberete kartico in jo nato potrdite, ko vas prosimo, da preverite podatke o kartici. Nato navedite znesek za dvig in nato vnesite svoje geslo in kliknite na dvig in to je vse.

Čas dviga traja do 5 dni in se razlikuje glede na stavnico. Dokler imate shranjene veljavne podatke o kreditni kartici, bo postopek hiter in enostaven. Umik je mogoč tudi s pomočjo mobilne aplikacije.

Prednosti in slabosti

Prednosti uporabe Maestra kot plačilnega sredstva za spletne stavnice so precej številne.

Prednosti

 • To je zelo varen in enostaven način za opravljanje transakcij.
 • Prihranite čas, saj vam ni treba vnašati podatkov o kartici vsakič, ko oddate naročilo.
 • Številne banke ponujajo to storitev, kar pomeni, da za izvedbo transakcije potrebujete samo svojo kartico in številko PIN.
 • Ni omejitev glede tega, koliko denarja lahko dvignete s svojega računa s tem načinom prenosa sredstev.
 • Pridobite točke za uporabo kartice Maestro.
 • Transakcijo lahko opravite s katerim koli telefonom ali prenosnikom z internetno povezavo

Slabosti

 • Plačilo z Maestrom je lahko dražje od nekaterih drugih načinov plačila.
 • Morda bo nekoliko težko dobiti povračilo od stavnice, ki uporablja sistem Maestro.
 • Sistem Maestro je včasih počasen.
 • Nekatere spletne stavnice ne sprejemajo Maestra.

Postopek odpiranja računa Maestro

Kako nastaviti račun

Nastavitev računa pri Maestru je presenetljivo enostavna. Prvi korak je, da obiščete spletno stran in kliknete gumb "prijava". Nato boste izbrali državo bivanja, vnesli svoj e-poštni naslov in ustvarili geslo.

Ko kliknete »naprej«, boste pozvani, da vnesete svoje ime, telefonsko številko, datum rojstva in odgovor na varnostno vprašanje. Zadnji korak je vnos nekaterih osebnih podatkov, ki jih po nastavitvi ni mogoče spremeniti.

Brez bančnega računa ne morete odpreti Maestro računa. Za uporabo kartice Maestro je potrebno imeti bančni račun.

Omejitve imetja računa Maestro so, da lahko imate največ en račun Maestro in ga lahko uporabljate samo v določenih državah. Poleg tega Maestro ne sprejemajo vsi trgovci.

Obstajajo omejitve glede pogostosti prenosov med bančnimi računi in omejitve zneska, ki ga je mogoče nakazati, ter koliko bremenitev ali dvigov je mogoče izvesti v enem dnevu.

Možnosti podpore strankam Maestro

Maestro nudi podporo strankam na različne načine, kot sledi:

 • Telefonska številka - ZDA: 1.800.MasterCard (1.800.627.8372)
 • Mednarodni: +1-636-722-7111
 • Email naslov: Potrošnik_Povpraševanja@mastercard.com
 • Telefonska podpora po vsem svetu: Odvisno od države.
About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak