Igralnice Neteller - varni depozit

Neteller je metoda elektronskega prenosa denarja, ki se uporablja pri različnih dejavnostih spletne trgovine, med drugim pri plačilih na in iz spletnih mest za športne stave. Uporablja se lahko za dvig denarja neposredno s kartico Net+ ali prenos takih sredstev na bančni račun. Storitev je v lasti PaySafe Group, podjetja, ki je od takrat kupilo Skrill, nekdanjega konkurenta Netellerja. To je ena najpomembnejših storitev e-transfer, ki je odprla trgovino leta 1999. Začela je delovati v Kanadi, leta 2004 pa se je preselila na otok Man. Po prevzemu Skrilla je postal ena največjih storitev prenosa e-denarja.

Igralnice Neteller - varni depozit
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
Fact CheckerTomas NovakFact Checker

Pravila FCA o e-denarju zahtevajo, da Neteller hrani denar strank na skrbniških računih ločeno od svojih lastnih operativnih sredstev. To pomeni, da lahko po potrebi izplača vsa stanja strank hkrati, zaradi česar je varna metoda za uporabo.

Neteller ponuja prenose iger na srečo od julija 2000. Takrat je obravnaval plačila za približno 85 % igralcev v panogi. Danes je zelo priljubljena pri ponudnikih stav na ešport.

Kako narediti depozit za stave na ešport pri Netellerju

Z Netellerjem bi moralo biti polaganje denarja enostavno, varno in hitro. Sledite naslednjim korakom:

Prijavite se v svoj račun Neteller. Navesti morate podatke za prijavo, uporabljene med registracijo. Te podrobnosti lahko shranite za lažjo prijavo, vendar to storite samo na osebnih in varnih napravah.

Izberite »Money In«. To vam bo dalo a seznam možnosti plačila. Kliknite na želeno metodo.

Vnesite znesek, ki ga želite nakazati na svoj račun Neteller, in kliknite V redu. Denar bo položen takoj.

Ko imate denar na računu Neteller, ga lahko uporabite za polaganje na svoj stavni račun.

Na spletnem mestu za ešportne stave kliknite »Polog«. Prikaže se seznam možnosti depozita. Kliknite »Neteller«

Na spletnem mestu se vam odpre novo okno, kjer se prijavite in izberete znesek, ki ga želite poslati na svoj stavni račun.

Ko vnesete ta znesek in potrdite, se vaše stavno stanje posodobi in odšteje od Netellerja. To stanje lahko nato uporabite za stave na svoje najljubše igre in turnirje.

Prednosti in slabosti Netellerja

Prednosti uporabe Netellerja kot možnosti depozita na spletnih mestih za ešportne stave vključujejo:

 • Udobje: Za igralca, ki je že tako dolgo na trgu, se je Neteller lepo postaral. Njihove transakcije so hitre in varne. Za nalaganje kartice je na voljo več kot 40 načinov, med njimi bančne, kreditne in debetne kartice. Sprejetih je več kot 26 valut in način prenosa je na voljo v večini držav po vsem svetu. Res ne postane bolj priročno, kajne?

 • Bonusi: Številne stavne hiše nagrajujejo stranke z bonusi in brezplačnimi stavami, ko nakažejo pri Netellerju.

 • Nizki stroški transakcije: Stroški se razlikujejo od države do države in od ene stavnice do druge. Vendar je Neteller med plačilnimi sredstvi z najnižjimi transakcijskimi provizijami.

 • Odlična storitev za stranke: Storitev za stranke ponudnika storitev je hitra in koristna. Do njih lahko dostopate prek klepeta v živo, e-pošte ali telefona.

Slabosti vključujejo:

Omejitev 2000 $ za ne-VIP člane pri polaganju s karticami. Omejitev se dvigne na med 5.000 in 50.000 $, ko nakažete z drugega računa Neteller.

Različne omejitve dvigov glede na državo, način plačila in valuto

Uporabljajo se lahko samo sprejete valute

Čeprav te omejitve ne vplivajo neposredno na uporabo Netellerja pri deponiranju na spletnem mestu za ešportne stave, to počnejo posredno, saj vplivajo na to, kako naložite svoj račun Neteller.

Kako ocenjujemo bančne metode

Esport Ranker uporablja stroge metode za ocenjevanje stavnih hiš in bančnih metod, ki jih uporabljajo. Ko gledamo na bančne metode, jih uvrščamo na lestvice učinkovitosti in varnosti. Z veseljem si ogledamo naslednje

 • Dostopnost - V koliko državah je metoda na voljo? Koliko valut je sprejetih? Kako enostavno je dostopati do metode in jo uporabljati (večinoma na spletu)?
 • Varnost - Kakšne stopnje varnosti so na voljo za zasebne podatke in denar uporabnikov? Ali obstaja SSL certifikat?
 • Priljubljenost med stavnicami - Najboljše bančne metode imajo odlične funkcije, ki pritegnejo številna najboljša spletna mesta za stave. Bančna metoda, ki je sprejeta le na peščici stavnih mest, je rdeča zastava.
 • Varnost - Ali lahko uporabniki uporabljajo bančno metodo anonimno? Kako enostavno je slediti transakcijam?
 • Podpora – Kako hitra in koristna je podpora strankam pri bančni metodi?

Priljubljenost Netellerja v industriji stav na ešport

Neteller je eden najbolj priljubljenih načinov plačila v industriji stav na ešport. Deluje že skoraj dve desetletji, kar pomeni, da je večina stavnic zrasla z njim. Sčasoma je tudi izboljšal svoje storitve. Je priročen, zaupanja vreden, cenovno ugoden in na voljo v večini delov sveta. Neteller odkljuka vsa polja, ki bi jih ljubitelj ešporta želel označiti.

Postopek odpiranja računa Neteller

Račun Neteller se odpre v nekaj preprostih korakih na spletnem mestu Neteller. Je brezplačen.

 1. Na spletnem mestu kliknite 'Pridruži se zdaj'
 2. Vnesite zahtevane podatke – e-pošto, ime, državo, valuto in geslo. Nato kliknite »Registracija«. Nato boste prejeli varen ID
 3. Dokončajte postopek registracije tako, da odprete potrditveno e-poštno sporočilo, ki ste ga prejeli, in vnesete Secure ID na strani, ki je navedena na povezavi
 4. Vaš račun Neteller je zdaj pripravljen za uporabo
About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak