Razvrstitev najboljših e-športnih stavnic z Payeer

Pojav e-denarnic je bil med najpomembnejšimi preboji v svetu internetnih iger na srečo. PayPal in Skrill nista edini splošno sprejeti e-denarnici za spletne stave; številna spletna mesta za igre na srečo zdaj sprejemajo Payeer. Igralci z vsega sveta lahko stavijo na uglednih spletnih mestih za stave na e-šport brez geografskih omejitev. Hitro rastoči digitalni plačilni sistem omogoča hitre depozite in daje igralcem priložnost, da zgrabijo različne ponudbe, kot so bonusi ob prijavi.

Do spletnih stav na esport s Payeerjem ni lahko priti. Toda nekaj razpoložljivih spletnih mest je zelo priporočljivo za vsakega igralca na srečo. Payeer ponuja številne načine za financiranje računa igralca po nizkih transakcijskih stroških. Zahvaljujoč visokim omejitvam porabe je tudi privlačen način plačila za igralce na vrhuncu.

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

O stavah Payeer Esports

Payeer je elektronski plačilni sistem, ki ga je izumil Paycorp Limited leta 2012 v Estoniji. Deluje v skladu s standardi Komisije za finančne storitve Vanuatuja in ga vodi Finance Private Limited Company.

Registriran kot sistem spletnega bančništva s strani estonskega ministrstva za gospodarske zadeve in komunikacije je Payeer kot nalašč za mednarodna nakazila prek SWIFT. Za ohranitev varnosti transakcij je podjetje uporabilo šifriranje SSL in avtentikacijo več uporabnikov, vključno z obvestili SMS.

Ali je Payeer priljubljen način pologa za stave na e-šport?

Čeprav je Payeer relativno nov v svetu iger na srečo, je na voljo v več kot 200 državah in skoraj 5000 bankah; še posebej pogosto se uporablja na Škotskem in v Aziji. Je ena najboljših izbir za transakcije iger na srečo, vključno s plačilom stav na e-šport.

Uporabniki lahko kupujejo predmete na spletu ali prejemajo denar prek Payeerja lokalno in mednarodno v EUR, USD in ruskem rublju (RUB). Poleg tega je Payeer platforma za več kriptovalut, ki podpira trgovanje s sedmimi kriptovalutami.

Storitev je visoko uvrščena kot najbolj zaupanja vredna spletna metoda depozita pri velikih stavnicah in spletnih mestih za igre na srečo e-športa. Drugi dejavniki, ki so prispevali k njegovi priljubljenosti pri stavah v e-športu, so intuitivna aplikacija in primernost za posebne dobrodošli bonusi.

Nakazilo s Payeerjem

Ker se Payeer integrira z več mednarodnimi ponudniki plačil, ga je mogoče dopolniti s številnimi bančnimi karticami, darilnimi karticami, e-denarnicami in kriptovalutami.

Povezuje se tudi z bančnimi računi in samodejno pretvori valuto, da je združljiva z spletno mesto za stave na esports. Najboljše pri tem je, da ne razkrije uporabnikovega bančnega računa ali podatkov o kartici. Stavniki na e-šport, ki imajo raje hitre globalne prenose, bi morali o tem razmisliti.

Uporaba Payeerja za stave na E-šport

Preden položi depozit, mora igralec preveriti omejitve depozita, ki so lahko vse od 10 USD. Vrednost se razlikuje od mesta do mesta. Tukaj je opisano, kako narediti hiter in priročen depozit s Payeerjem.

 • Igralec se prijavi na svojo esports stavnico
 • Na bančni strani uporabnik izbere 'Depozit'
 • Med razpoložljivimi možnostmi se prikaže logotip Payeer
 • Igralec obkljuka Payeer kot način pologa
 • Navajajo velikost depozita za prenos in vir sredstev
 • Sledi izpolnjevanje podatkov o računu Payeer
 • Sledi preverjanje transakcije
 • Ob uspešnem nakazilu bo poslano obvestilo Ko končate, postane znesek v nekaj minutah na voljo za polaganje stav. Stavnice Payeer ne zaračunavajo pologa, vendar lahko stranka nosi stroške v razponu od 0 do 5 %, odvisno od tega, od kod izvirajo sredstva.

Kako izvesti dvig s Payeerjem

Igralci, ki se predajajo spletnim stavam na e-šport s Payeerjem, upajo, da bodo nekoč dobili denar. Toda vsa izplačila se nakažejo na račun eWallet in ne na igralčevo MasterCard ali bančni račun.

Postopek umika

Za izplačilo dobitkov je potreben naslednji postopek.

 1. Pri spletni stavnici uporabnik klikne na Blagajna, nato pa na Dvig
 2. Vse možnosti plačila bodo prikazane v seznamu
 3. Igralec izbere Payeer in izda podatke o svojem računu
 4. Določijo, koliko naj izplačajo v svojo e-denarnico
 5. Preverjanje izkupička transakcije

Dobitek bo nakazan na igralčev račun Payeer takoj, ko bo stavnica preverila prenos. To se mora zgoditi v enem delovnem dnevu po zaključku zgornjega postopka. Uporabniki, ki želijo prenesti sredstva na svojo banko, kreditno kartico ali e-denarnico, lahko to storijo, ko denar doseže Payeer. Prenos istega zneska na bančni račun pa lahko traja do tri delovne dni.

Payeerjevi stroški in omejitve dvigov

Dvigi Payeer so brezplačni in znesek, ki ga lahko ima eWallet, ni omejen. Stavnica za e-šport je edino mesto z omejitvijo, zato morajo igralci preveriti najvišje in najnižje zneske, ki jih je mogoče dvigniti, preden podajo zahtevo.

Na večini spletnih mest je minimalni znesek dviga 10 USD, medtem ko je najvišji limit odvisen od stavnice, vendar je višji kot pri drugih bančnih metodah. Vendar se uporabnikom, ki so aktivirali SMS-obveščanje o transakcijah, zaračuna 0,05 USD oziroma 0,95 % na lokalni in mednarodni prenos.

Prednosti in slabosti Payeerja

Glavne ugodnosti plačil Payeer so naslednje.

Prednosti

 • Takojšnja plačila
 • Sprejem po vsem svetu
 • Uporablja mobilno aplikacijo, ki je preprosta za krmarjenje
 • P2P prenosi na kartice in bančne račune
 • Upravičenost do bonusov in promocij iger na srečo
 • Dejavnost iger na srečo skriva pred lokalnimi oblastmi
 • Združljiv z več bančnimi sistemi in kripto platformami
 • Ekonomični menjalni tečaji
 • Višje omejitve dvigov pri stavah

Slabosti

Pomanjkljivosti iger na srečo v e-športu s Payeerjem vključujejo:

 • Samo omejeno število stavnic e-športa sprejema Payeer
 • Stroge omejitve dvigov za nepreverjene račune (do 999 USD na dan)
 • Transakcije z Mastercard so v nekaterih državah omejene
 • Omogoča transakcije samo v treh valutah
 • Zaračunavanje SMS obvestil
 • Brez klepeta v živo
 • Počasen postopek KYC

Postopek odpiranja računa Payeer

Vsakdo, ki je dopolnil zakonsko določeno minimalno starost, lahko odpre Payeer račun in prenese aplikacijo na svojo napravo iOS ali Android. Mobilna aplikacija omogoča enostavno upravljanje sredstev. Zainteresirani uporabniki potrebujejo e-poštni naslov, uradno osebno izkaznico in fizični naslov. Če želite postati stranka Payeer, bančni račun ni obvezen.

Kako nastaviti račun Payeer

 1. Stranka si naloži aplikacijo Payeer
 2. Odprejo gumb "ustvari račun"
 3. Aplikacija bo zahtevala e-poštni naslov
 4. Koda za preverjanje bo poslana na navedeni e-poštni naslov in račun je ustvarjen
 5. Uporabnik navede svoje uporabniško ime, geslo, tajno kodo in državo prebivališča
 6. Sledi predložitev skenirane osebne izkaznice in dokazila o trenutnem naslovu

Po zaključku zgornjega koraka lahko uporabnik napolni svoj račun Payeer in začne s stavami na spletnih mestih za stave na e-šport. Ponudnik ne zaračunava mesečnih stroškov vzdrževanja in ni minimalnega stanja na računu. Z robustnimi šifrirnimi protokoli ta način plačila zagotavlja, da noben nepooblaščen uporabnik ne more dostopati do strankinih podatkov in sredstev.

Možnosti podpore strankam Payeer

Občasno se uporabniki Payeerja srečujejo z zastoji pri uporabi tega plačilnega sistema. Za vsa vprašanja naj se obrnejo na oddelek za pomoč uporabnikom prek:

 • Telefonski klic (+1 646 658 3695)
 • stran s pogostimi vprašanji
 • Spletni obrazec

Payeer odgovori na vprašanja strank v 1 do 24 urah. Podporno osebje pri odgovarjanju strankam uporablja predvsem ruščino in angleščino. Če nekdo izpolni spletni obrazec, mora vključiti svoj e-poštni naslov, zadevo in podrobno sporočilo. Obstaja tudi možnost pripenjanja dokumenta. Nato jih bomo kontaktirali po e-pošti.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak