E-športne stavnice, ki sprejemajo PayPal

PayPal je digitalna denarnica v lasti ameriškega multinacionalnega podjetja PayPal Holdings, Inc. 134. korporacija na seznamu Fortune 500 za leto 2021 je verjetno največja e-denarnica na svetu leta 2021. PayPal je na voljo v skoraj vseh državah, ki imajo sisteme za spletne prenose denarja. . Ponuja storitve prenosa proti plačilu različnim spletnim prodajalcem, vključno s spletnimi stranmi za športne stave.

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1998. Potem je bilo znano kot Confinity. Sprva je razvil varnostno programsko opremo za ročne naprave, preden je prešel na poslovanje z e-denarnicami. Sedež PayPala se nahaja v San Joseju v Kaliforniji.

E-športne stavnice, ki sprejemajo PayPal
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
Fact CheckerTomas NovakFact Checker

Kako narediti polog za stave na esport s PayPal

Pod vodstvom sedanjega izvršnega direktorja Dana Schulmana je podjetje leta 2020 ustvarilo 21,45 milijarde dolarjev z več kot 300 milijoni uporabnikov po vsem svetu. Število uporabnikov se je v letu 2021 povečalo na 361 milijonov. Zaradi samega števila registriranih uporabnikov je PayPal eden najboljših načinov plačila za katero koli stavnico.

Številni obožujejo PayPal zaradi enostavne uporabe. Če želite uporabljati e-denarnico na spletnem mestu za stave e-športa, jo morate imeti kot prednostno plačilno sredstvo. To lahko izberete med registracijo ali dodate med uporabo spletnega mesta.

Tukaj so koraki, ki jih morate upoštevati, ko uporabljate PayPal za nakazilo na spletnem mestu za stave e-športa.

 1. Na domači strani spletnega mesta za stave na esport kliknite »Depozit«. Videli boste seznam razpoložljivih metod. Kliknite PayPal.
 2. Preusmerjeni boste na stran za prijavo v PayPal. Vstopite na spletno mesto tako, da vnesete svoje uporabniško ime in geslo ali samodejno izpolnite shranjena gesla.
 3. Vnesite znesek, ki ga nameravate dodati na svoj stavni račun, in kliknite »Potrdi«.
 4. Vneseni znesek bo odštet od vašega stanja na PayPalu in dodan stanju na vašem stavnem računu. To stanje lahko nato uporabite za stave na igre, ki so na voljo na stavnem mestu.

Prednosti in slabosti PayPala

Prednosti

Prednosti uporabe PayPala vključujejo:

 • Na voljo v številnih državah po svetu
 • Enostaven za registracijo in uporabo. Spletna stran je odlična, postopek obdelave transakcij pa zelo enostaven.
 • Varne in zaščitene transakcije. PayPal vedno pazi na goljufive dejavnosti. Sumljivi računi so začasno blokirani in preiskani. Nekateri so zaprti. Razveljavitev se izvede, če se dokaže goljufija.
 • Brezplačne transakcije pri nakazilih na večini spletnih mest za stave na e-šport.
 • Priročnost - na voljo je ves dan in ga je mogoče polniti na različne načine. Bil je vodilni pri partnerstvu z lokalnimi metodami prenosa denarja v državah, kjer deluje.
 • Koristne storitve za stranke, ki so na voljo na več platformah – e-pošta, klepet, klici in družbeni mediji.
 • Podprte so številne valute

Slabosti

Težava pri obnovitvi računov - Zaradi velikega števila uporabnikov je potrebnih veliko dokazov, ko je račun označen. Z drugega zornega kota pa je to varnostni ukrep.

Pri pretvorbi valut so lahko stroški prenosa visoki

Strog postopek preverjanja po nekaj časa uporabe

Kako ocenjujemo bančne metode

Namen Uvrstitelj e-športaS pregledom bančnih metod želimo zagotoviti, da imate vse pomembne informacije, preden se odločite za eno. Metode podvržemo strogemu testiranju, tako da jih uporabljamo sami. Izvajamo tudi temeljite raziskave, tako da pogledamo, kaj imajo povedati drugi ocenjevalci, podatke, ki so na voljo na različnih trgih, in kaj imajo povedati uporabniki sami. Te informacije nato uredimo tako, da jih lahko najdete na enem mestu.

Vsaka bančna metoda, ki jo pregledamo, mora opraviti teste v naslednjih kategorijah:

 • Dostopnost – države, kjer je na voljo, ter enostavnost prijave in uporabe njegovih spletnih platform
 • Varnost in varnost uporabnikov in njihovih osebnih podatkov
 • Dosegljivost podpore strankam, čas storitve in ustrežljivost
 • Priljubljenost med vodilnimi stavnimi mesti za e-šport
 • Priročnost - sprejete valute, hitrost transakcij itd.
 • Stroški depozitov in prenosa denarja med različnimi bančnimi platformami
 • Združljivost z drugimi načini prenosa denarja, na primer koliko načinov je sprejemljivih pri nalaganju kartice?

Alternative stavam na esport s PayPalom

PayPal je a zelo priljubljen način plačila v industriji stav na e-šport tako za pologe kot za dvige. Število registriranih uporabnikov pomeni, da veliko igralcev e-športov že uporablja platformo za vsakodnevne transakcije. Zaradi priročnosti se jim ni treba znova registrirati, da bi ga lahko uporabljali pri svojih stavnih dejavnostih.

Razpoložljivost PayPala v številnih državah in podpora številnih držav sta še en dejavnik njegove priljubljenosti. Je enostaven za uporabo in ne zaračuna večine pologov pri stavah na e-šport. Zaradi svoje dolgoživosti v industriji je ugledno in zaupanja vredno podjetje. Partnerstvo s PayPal daje vsakemu spletnemu mestu za stave določeno stopnjo verodostojnosti.

Postopek odpiranja računa PayPal

Račun PayPal odprete na spletu z osebnim računalnikom ali mobilno napravo. Preprost postopek je zaključen v naslednjih korakih

 1. Na spletnem mestu PayPal kliknite gumb 'Sign-Up'
 2. Izberite vrsto računa, ki ga želite, osebni ali poslovni račun, nato kliknite »Naprej«
 3. Vnesite in potrdite svojo telefonsko številko.
 4. Vnesite svoje ime, e-poštni naslov in nastavite geslo. Nato kliknite »Nadaljuj«
 5. Dodajte svoj fizični naslov in druge potrebne podatke za preverjanje. Nato kliknite Nadaljuj.
 6. Preverite svoj e-poštni naslov. To storite tako, da kliknete povezavo, ki ste jo prejeli v e-poštnem sporočilu, ki ste ga uporabili za registracijo.
 7. Vaš račun PayPal je zdaj pripravljen za uporabo

Opomba: PayPal lahko zahteva dodatno preverjanje po določenem času uporabe računa.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak