Igralnice Paysafe Card - varen depozit

Plačilna platforma, ki so jo leta 2000 ustanovili štirje Avstrijci, zdaj ponuja finančne storitve strankam v več kot 40 državah, vključno z večino Evrope in Severne Amerike. Do leta 2015 se je blagovna znamka paysafecard pridružila Optimal Payments, multinacionalnemu podjetju za digitalna plačila, ki se je preimenovala v Paysafe Group. V Evropi zunanji bančni partner ni potreben, ker ima hčerinska družba ponudnika plačil licenco za opravljanje finančnih transakcij.

Vendar pa v Severni Ameriki Bancorp Bank služi kot partner za izpolnjevanje zakonskih zahtev. Stranke Paysafecard lahko kupijo 16-mestno kodo PIN ali predplačniško kartico MasterCard, ki jo uporabljajo za spletne nakupe. Uporabniki se lahko registrirajo tudi za spletni račun za uporabo paysafecard za redna digitalna plačila, zato je ponudnik plačil priljubljen pri spletnih stavah.

Igralnice Paysafe Card - varen depozit
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
Fact CheckerTomas NovakFact Checker

10 stavnic s kartico Paysafe

Paysafe Card omogoča predplačilo spletne plačilne storitve strankam s 16-mestno kodo PIN. Kupci kodo uporabljajo na prodajnih mestih in digitalnih platformah na spletu z vnosom kode na prodajnem mestu. Naraščajoča priljubljenost blagovne znamke je spodbudila širitev v glavne igralniške ustanove po vsem svetu, vključno z:

 • BUFF.bet
 • Arcanebet
 • 22 Stavi
 • 888šport
 • Unibet
 • GG.BET
 • Bet365
 • Betway Esports
 • LOOT.BET
 • Stavnica

Priljubljenost kartice Paysafe

Varnost je ključna pri iskanju metode depozita za stave na ešport, kar je eden od razlogov, da paysafecard še naprej raste v priljubljenosti. Za igralce iger ponujajo priročne in zasebne transakcije hiter način za polaganje sredstev na račune za ešportne stave. Varnost in zasebnost sta glavna razloga, zakaj najboljša spletna mesta za stave dajejo igralcem e-športa možnost, da dajo stave s paysafecard.

Uporaba kartice Paysafe

Za stavnike je polaganje sredstev na igralniški račun s paysafecard preprosto. Uporabniki vnesejo 16-mestni PIN kot plačilno sredstvo na blagajni spletnega mesta, da nakažejo sredstva na spletni račun. Vendar pa je največji znesek, ki ga igralec lahko nakaže s paysafecard, omejen na 250 evrov na mesec za imetnike standardnih računov.

Igralec se preprosto pomakne na domačo stran spletne igralnice. Kliknite gumb za depozite. Kot način pologa izberite paysafecard. Vnesite znesek pologa in kodo. Igralec lahko vnese več kod, da doseže omejitev financiranja.

Na srečo so boni paysafecard neodvisni od bančnih računov in strankam ponujajo priročen način za polaganje sredstev v igralnicah, ne da bi spletnim stavnicam omogočili dostop do osebnih podatkov o zasebnem bančništvu. Paysafecard strankam pomaga, da ostanejo anonimne za trgovce.

Morebitne goljufive izgube so omejene na apoen bonov. Vendar pa morajo imetniki bonov preveriti identiteto, ko nalagajo sredstva na bone paysafecard, licencirane stavnice pa morajo po zakonu opraviti preverjanje identitete, preden strankam dovolijo dvig sredstev.

Postopek umika

Dvig sredstev na račun Paysafe Card je nemoten postopek. Plačilna platforma omogoča igralnicam in stavnicam pošiljanje denarja na račune strank prek paysafecard. Uporabniki morajo imeti račun paysafecard za dvig sredstev na kartico s spletnih mest za igre na srečo. Stranke se pomaknejo na stran za umik na stavni platformi.

Kot način dviga izberite paysafecard. Vnesite e-poštni naslov, ki ga je stranka registrirala s paysafecard. Ko spletno mesto zaključi postopek dviga, se zahtevana sredstva v 24 urah knjižijo v dobroimetje stranke paysafecard.

Paysafecard ima omejitve dvigov za uporabnike, najmanj 10 USD in največ 2000 USD. Podjetje, ki se zdaj imenuje Paysafe Group, si prizadeva uporabnikom zagotoviti hitre, preproste in varne transakcije. Poleg tega aplikacija, prijazna do mobilnih naprav, uporabnikom omogoča hitro polaganje in dvig sredstev z igralniških in spletnih stavnih računov.

Prednosti in slabosti kartice Paysafe

Prednosti

Kupone Paysafecard je enostavno kupiti. Prebivalci in obiskovalci Evrope lahko najdejo priročne kode pri prodajalcih mobilnih telefonov in trgovinah, ki prodajajo druge kupone.

Za polog sredstev v isti valuti, kot jo je uporabnik naložil na kupon, ni provizij.

Omejitve stav pomagajo igralcem, da ostanejo v okviru vnaprej določenega mesečnega proračuna, kar spodbuja odgovorne stave.

Postopek polaganja in dviga je preprost in hiter.

Za igralce ima Paysafe Card številne koristne funkcije. Kartica ponuja vrsto možnosti za nalaganje zakonitega plačilnega sredstva in poskrbi za tiste uporabnike, ki želijo doživeti preprosto in hitro transakcijo.

Enostaven za uporabo

Uporabniki za registracijo ne potrebujejo bančnega računa ali kreditne kartice. Vsak igralec ešporta z denarjem lahko kupi kartico PaySafe za polaganje denarnih nakazil, čekov, gotovine in darilnih kartic. Z nalaganjem kartice lahko stava stavi s plačilnim načinom, tako da uporabi 16-mestno kodo PIN za nalaganje sredstev na spletu na priljubljenih spletnih mestih za ešportne stave.

Varne transakcije

Paysafe Card uporablja vrhunsko tehnologijo za varovanje finančnih in osebnih podatkov. Kot večina platform za digitalne denarnice, podjetje pri svojem načinu plačila daje prednost zasebnosti. To je storitev, ki jo izberejo številni spletni igralci na srečo. S primerjavo storitev in ocen z drugimi ponudniki finančnih storitev lahko igralci ešporta odkrijejo, da plačilno sredstvo ponuja konkurenčne storitve za nakazovanje na računih spletnih mest.

Dostopnost

Kartico, ki je na voljo za nakup v več kot 650.000 trgovinah, je enostavno najti v lokalnih supermarketih, bencinskih črpalkah in trgovinah. Za vsakodnevne uporabnike interneta je udobje ključnega pomena za brezhibno nakazilo med igranjem na srečo.

Slabosti

 • Pred nakazovanjem sredstev za igranje igralniških iger ali spletne stave morate kupiti 16-mestni bon.
 • Paysafe ni na voljo v vseh državah.

Zakaj uporabljati kartico Paysafe?

Številne igralniške in ešportne platforme po vsem svetu sprejemajo paysafe kartice od uporabnikov za polaganje sredstev. Igralci imajo možnost uporabe kartice paysafe Mastercard z aplikacijo za pametno uro, da še olajšajo postopek nakupa in polaganja. Za stavnike finančni ponudnik ponuja hiter in varen način razpršitve sredstev. Po prijavi finančni ponudnik uporabnikom ponuja celovito varnost in konkurenčne provizije.

Paysafecard od uporabnikov, starih 18 let ali več, zahteva, da za nakup kupona poiščejo kopensko trgovino. Spletno mesto podjetja na svoji spletni strani ponuja informacije o lokaciji sodelujočih trgovcev na drobno. Preprosto vnesite podatke o poštni številki za dostop do naslovov lokalnih trgovcev na drobno, ki prodajajo bone paysafecard. Za nakup kupona ni potreben bančni račun ali kreditna kartica. Namesto tega stranke izberejo bližnjega prodajalca, gredo v prodajno mesto in kupijo bon s 16-mestno kodo PIN.

Paysafecard nakupi, ki se nahajajo na priročni lokaciji v lokalnih trgovinah z živili, bencinskih črpalkah in drugih maloprodajnih mestih, omogočajo uporabnikom, da z enim potovanjem opravijo več opravkov. Za nalaganje kartice morajo uporabniki potrditi identiteto z identifikacijskim dokumentom, ki ga je izdal državni organ, ali dokazilom o prebivališču. Po preverjanju blagajnik kupcu izroči bon, ki ga lahko stranke uporabijo v spletnih igralnicah in igralnicah.

Storitev za stranke

Stranke Paysafe Card lahko dostopajo do storitev za stranke na tri načine. Na spletni strani ponudnika plačilnih storitev priročen obrazec uporabnikom omogoča oddajo povpraševanj, vprašanj in komentarjev glede načina plačila. Časi storitev za stranke so različni, vendar lahko uporabnik pričakuje odgovor na posredovane informacije.

Uporabniki se lahko obrnejo na podporo strankam paysafecard tudi po telefonu. Na spletnem mestu je navedena priročna številka 800, ki jo lahko imetniki bonov pokličejo, ko hitro potrebujejo pomoč.
V primeru kraje ali goljufije lahko imetniki bonov in računov takoj blokirajo uporabo kode. S klikom na gumb 'blokiraj kodo zdaj' na spletnem mestu podjetja lahko stranke takoj zaščitijo stanja na računu.

Paysafe Card prinaša preproste in varne finančne transakcije na spletni trg. Za stavnike je še posebej koristna možnost nalaganja sredstev v spletnih igralnicah in športnih stavnicah brez objavljanja podatkov o zasebnem bančništvu. Čeprav si paysafecard prizadeva premagati izzive, s katerimi se soočajo vsi ponudniki spletnih plačil, kot sta lažno predstavljanje in goljufije, boni olajšajo spletne nakupe in depozite za vsakodnevne spletne igralce na srečo po vsem svetu.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak