Igralnice Payz - sef

Payz je spletna plačilna rešitev z globalno stranko. Trenutno so storitve na voljo v več kot 170 različnih državah in podpirajo več kot 46 tujih valut. Vse storitve so predplačniške, kar pomeni, da morajo uporabniki položiti sredstva na svoje račune Payz, preden izvedejo kakršna koli plačila s storitvijo. To vključuje prenos denarja na spletni stavni račun.

Poleg spletnega plačevanja lahko uporabniki pridobijo tudi kartico Payz Mastercard. Payz's Mastercard se lahko uporablja za nakupe na fizičnih lokacijah ali za dvige na bankomatih kjer koli na svetu. Kartica ima napredne varnostne funkcije, nekatere lahko uporabniki upravljajo iz svojih računov.

Igralnice Payz - sef
O PayzuKako nakazati s PayzomKako izvesti dvig z PayzPayz profesionalciPayz slabostiPostopek odpiranja Payz računaMožnosti podpore strankam Payz
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
Fact CheckerTomas NovakFact Checker

O Payzu

Payz je priljubljen ponudnik spletnih plačil z več sto tisoč aktivnimi uporabniki po vsem svetu. Večina spletnih podjetij ga ponuja tudi kot možnost plačilnega sredstva, da izkoristi njegovo priljubljenost.

Zgodovina Payz

Podjetje Payz je bilo ustanovljeno leta 2000 pod imenom EcoCard. Nato se je podjetje preimenovalo v Payz. Z leti je Payz še naprej zagotavljal in izboljševal svoje storitve. Leta 2009 je PSI-Pay, podjetje s sedežem v Združenem kraljestvu, ki ima v lasti Payz, postalo glavni član podjetja Mastercard in začelo izdajati kartice. Istega leta je izšla tudi njihova aplikacija za iPhone.

Leta 2013, potem ko se je podjetje preimenovalo v Payz, je lansiralo mobilno različico spletnega mesta. Leta 2016 je na spletno stran uvedel dodatne varnostne funkcije, vključno s postopkom preverjanja v dveh korakih. Vsi ti so prišli z novo zasnovo ecoAccount.

Možnosti plačila

Uporabniki morajo položiti sredstva na svoje račune Payz, preden lahko izvedejo transakcije z računa. Obstaja več načinov za polog. Najbolj priljubljene možnosti vključujejo uporabo kreditnih kartic, debetnih kartic, neposrednih bančnih nakazil in možnosti lokalnega depozita.

Uporabniki lahko nato izvedejo plačila s svojih računov neposredno na račune prejemnikov, vključno s spletnimi podjetji. Plačila lahko sproži tudi podjetje, pri čemer uporabniki zahtevajo samo potrditve. To običajno velja za spletne stavnice, kjer transakcije začne igralčev stavni račun. Drug način plačila je uporaba kartice Payz Mastercard. Za to morajo uporabniki najti poslovalnice, ki sprejemajo kartico.

Kako nakazati s Payzom

Igralec mora imeti račun Payz, preden izvede kakršen koli polog v spletni igralnici. Registracija računa je relativno enostavna in brezplačna. Vse, kar morajo uporabniki storiti, je vnesti svoje podatke in e-poštni naslov. Prav tako morajo iz varnostnih razlogov odgovoriti na varnostna vprašanja in izbrati geslo. Po potrditvi elektronskega naslova bo račun pripravljen za uporabo.

Uporabniki lahko nato nakažejo sredstva na račune Payz z uporabo želenih metod, kot so kreditne kartice ali lokalne možnosti plačila. Uporabniki lahko svoj Payz povežejo tudi s svojimi bančnimi računi. To jim bo omogočilo prenose s svojih bančnih računov neposredno na njihove račune v spletnih igralnicah. To pomaga zagotoviti, da so depoziti dokončani hitreje, saj neposredni bančni depoziti običajno trajajo dlje.

Omejitve depozitov

Običajno imajo različni ponudniki stav različne omejitve za najnižje in najvišje zneske, ki jih lahko igralci položijo v enem dnevu. Igralci lahko položijo tudi večkrat v enem dnevu, kar jim omogoča, da zaobidejo največje omejitve transakcij. Igralci morajo imeti le dovolj sredstev na svojih računih Payz.

Omejitveni dejavnik je, da ima Payz omejitve glede zneska, ki ga lahko uporabniki kadar koli imajo na svojih računih. Znesek običajno temelji na ravni računa. Srebrni račun na primer omogoča največ 15.000 evrov stanja. Raven računa VIP nima omejitev stanja na računu. Najmanjši znesek posamezne transakcije je običajno 10 evrov za vse ravni računa.

Kako izvesti dvig z Payz

Dvig sredstev iz spletne igralnice z uporabo Payz je prav tako relativno enostaven. Za začetek se morajo igralci prijaviti v svoje igralniške račune in potrditi, da imajo dovolj sredstev za dvig. Naslednji korak bi moral biti potrditev, ali spletna igralnica ponuja Payz kot možnost dviga.

Igralci se lahko nato pomaknejo na bančno stran svojih stavnih računov in poiščejo možnosti dviga Payz. Naslednji korak je vnos zneska dviga in računa, na katerega naj igralnica nakaže sredstva. Pri prvi uporabi stran za plačilo v igralnici preusmeri uporabnike na njihove račune Payz, kjer morajo le potrditi povezavo računa z igralnico.

Čas obdelave dviga

Časi obdelave dvigov se med različnimi spletnimi igralnicami razlikujejo. V večini igralnic dvigi običajno trajajo od enega do treh delovnih dni. Sredstva lahko uporabite ali prenesete na drug račun takoj, ko se pojavijo na Payz. Možno je tudi dvigovanje prek mobilnega telefona, pod pogojem, da lahko igralci prek mobilnega telefona dostopajo do spletne igralnice.

Payz profesionalci

Pologi in dvigi prek Payz so hitri in enostavni. Pri uporabi načina plačila ni pomembne krivulje učenja.

  • Uporabniki Payz lahko pridobijo predplačniško debetno kartico. Kartica Payz Mastercard lahko pride prav, kadar uporabniki nimajo dostopa do svojih spletnih računov.
  • Podpira 47 različnih valut, zaradi česar je mednarodno plačevanje povsem enostavno.
  • Transakcije so precej hitre. Za obdelavo transakcij ni dolgotrajnih postopkov odobritve.
  • Ponuja vrhunske varnostne funkcije, ki uporabnikom zagotavljajo brezskrbnost pri transakcijah.

Payz slabosti

  • Njihove storitve v nekaterih državah niso na voljo
  • Zaračunava pristojbine za interne prenose
  • Računi imajo več omejitev glede na ravni.

Postopek odpiranja Payz računa

Za registracijo računa Payz morajo uporabniki najprej obiskati uradno spletno stran Payz in klikniti gumb za prijavo. Uporabniki bodo nato morali vnesti različne podrobnosti, kot sta e-poštni naslov in država prebivališča. Uporabnik mora izbrati tudi uporabniško ime, želeno valuto in želeni jezik, nato pa ustvariti geslo. Da bi zmanjšali možnost napak, morajo uporabniki dvakrat vnesti ustvarjeno geslo.

Naslednji korak vključuje vnos osebnih podatkov. Sem spadajo polno ime, datum rojstva in številka mobilnega telefona. Uporabniki morajo vnesti tudi potrditveno kodo ter nato prebrati in se strinjati s pogoji. Račun bo pripravljen za uporabo takoj po kliku gumba Ustvari račun. Vendar morajo uporabniki še vedno klikniti povezavo, poslano na njihov e-poštni naslov za namene preverjanja.

Zahteve

Za odprtje računa Payz morajo uporabniki izpolnjevati nekaj zahtev. Prvi je, da morajo biti uporabniki prebivalci držav, v katerih je Payz dovoljen. Druga glavna zahteva je, da mora biti uporabnik starejši od 18 let.

Povezava z bančnim računom

Payz je mogoče povezati z bančnim računom. S tem je zelo enostavno prenašati sredstva med bančnim računom in računom Payz.

Možnosti podpore strankam Payz

Uporabniki Payz lahko do storitev za stranke dostopajo na dva glavna načina. Tej vključujejo:

  • Klepet v živo Za dostop do klepeta v živo morajo uporabniki obiskati stran za pomoč Payz. Uporabnik mora za začetek klepeta v živo vnesti polno ime, e-poštni naslov in poizvedbo.
  • E-naslov: Stranke se lahko na podporo obrnejo tudi po e-pošti, ki jo pošljejo prek kontaktnega obrazca na strani za pomoč Payz.

Payzova ekipa za pomoč strankam je na splošno prijazna in profesionalna. Večina uporabnikov običajno dobi od njih zadovoljiv odgovor. Vendar včasih traja več dni, da dobimo odgovor. To je lahko precej zahtevno za primere, ko so vprašanja nujna.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak