Igralnice Skrill - varni depozit

Skrill je pomemben ponudnik digitalnih denarnic, ki oskrbuje več kot 130 držav po vsem svetu. Uporabniki uživajo pri izkoriščanju storitev prenosa denarja, saj so hitre, zanesljive in neverjetno enostavne za uporabo. Poleg tega podpira številne načine plačila, vključno z bančnim nakazilom ter kreditnimi in debetnimi karticami.

Predvsem Skrill omogoča hitra digitalna plačila od leta 2001, ko je bil ustanovljen kot Moneybookers. Njena hitra rast je bila izjemna – do leta 2007 je bila priznana kot ena izmed treh najboljših e-denarnic v Evropi. Priljubljenost Skrilla je še naprej naraščala, kar pojasnjuje, zakaj je nešteto uglednih blagovnih znamk in posameznikov z njim ustvarilo račune. Sem spadajo športne stave v jurisdikcijah, ki jih nudi Skrill.

Igralnice Skrill - varni depozit
Kako narediti depozit s SkrillomPrednosti in slabosti SkrillaKako ocenjujemo bančne metodePriljubljenost v industriji stav na ešportPostopek odpiranja računa Skrill
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
Fact CheckerTomas NovakFact Checker

Kako narediti depozit s Skrillom

Če predpostavimo, da ima igralec že račun Skrill, je tukaj najbolj preprost postopek, ki ga lahko sprejmejo pri polaganju s Skrillom:

 1. Registrirajte se na priročnem spletnem mestu za igre na srečo Skrill
 2. Pojdite na razdelek za depozit na spletnem mestu
 3. Izberite Skrill kot prednostno metodo za uporabo
 4. Vnesite določen znesek, ki ga želite prenesti s svojega računa Skrill na svoj stavni račun
 5. Potrdite transakcijo

Upoštevajoč, da je Skrill e-denarnica s slovesom zaradi svoje hitrosti, lahko igralci stav na ešport preverijo stanja na svojih igralnih računih takoj, ko so njihovi depoziti preverjeni. Zanimivo je, da to ni edina ugodnost, ki jo lahko uživajo, ko uživajo uporabite ta način depozita. Na primer, uporaba Skrilla pritegne bonus, ki se razlikuje od ene platforme do druge in je določen z zneskom, premaknjenim na račun člana.

Poleg tega se Skrill ponaša z intuitivnim spletnim mestom, ki je na voljo v številnih jezikih, vključno z:

 • angleščina
 • španski
 • nemški
 • italijanski
 • poljski
 • češki
 • ruski
 • portugalski

Če igralec ne obvlada enega jezika, lahko svobodno izbere drugo možnost za zagotovitev točnih podrobnosti med postopkom pologa. Ker ima Skrill mobilno aplikacijo, jo lahko igralci prenesejo za financiranje svojih stavnih računov med potovanjem ali opravljanjem drugih opravkov stran od doma.

Prednosti in slabosti Skrilla

Preverite prednosti in slabosti Skrilla.

Prednosti

 • Stave na ešport omogoča hitre nakazila in dvige
 • Uporabnikom ponuja številne možnosti plačila
 • Sprejeto na neštetih spletnih mestih za ešportne stave
 • Na voljo v številnih državah po vsem svetu
 • Zagotavlja vrhunsko storitev za stranke
 • Na voljo je z različnimi varnostnimi/prevarovalnimi funkcijami
 • Aplikacija Skrill je neverjetno enostavna za upravljanje
 • Podpira več naprav, vključno z iOS, spletnimi in androidnimi

Slabosti

 • Nekatere države, kot so Afganistan, Zelenortski otoki, Kuba in Japonska, so omejene.
 • Zato morajo igralci obiskati spletno mesto Skrill in preveriti, ali ta plačilni prehod podpira njihove jurisdikcije. Če ne, je priporočljivo poiskati enako ugleden in zanesljiv način pologa/dviga.

Kako ocenjujemo bančne metode

Seznam bančnih metod, ki so na voljo igralcem v svetovnem merilu, je neverjetno dolg. Zato bi morali pri odločanju o načinih plačila upoštevati različne stvari. Zato se poglobimo v najboljše funkcije, ki jih uporabljamo za razvrščanje bančnih možnosti.

Dostopnost

Eden od dejavnikov, ki jih upoštevamo pri ocenjevanju možnosti pologa/dviga, je dostopnost. Presenetljivo je, da je Skrill na voljo v več kot 130 državah po vsem svetu. Nekatere od teh jurisdikcij so Albanija, Nemčija, Kenija, Avstralija, Poljska, Južna Afrika, Latvija, Švedska in Čile. Kljub temu so nekatere države omejene in njihovi prebivalci te e-denarnice ne morejo uporabljati.

Varnost

Pri razvrščanju načinov plačila je vredno upoštevati tudi varnost. Skrill si zasluži eno od prvih mest, ker uporablja visokovarnostno šifriranje, da hekerje drži na dosegu roke.

Priljubljenost med e-športnimi knjigami

Veliko ešportnih stav izbere Skrill pred drugimi možnostmi plačila. To pomeni, da so njegove storitve odlične, zaradi česar je ena najboljših bančnih metod za igralce.

Podpora

Skrillova podpora je na voljo prek telefona (+1 855-719-2087) in družbenih medijev. Njegovo spletno mesto ima tudi podroben razdelek s pogostimi vprašanji, ki uporabnikom nudi odgovore na nekatera njihova vprašanja.

Uporabniška izkušnja

Uporabnost Skrilla je izjemna, zahvaljujoč temu, da je njegova aplikacija združljiva z več napravami in je na voljo v številnih jezikih. V kombinaciji z drugimi zaželenimi lastnostmi, kot so hitrost in nešteto servisiranih držav, obljublja odlično uporabniško izkušnjo.

Glede na te dejavnike je Skrill med najboljšimi e-denarnicami, ki jih lahko igralci uporabljajo za nakazovanje na svojih najljubših spletnih mestih za stave.

Priljubljenost v industriji stav na ešport

Več kot tri četrtine knjig o e-športu po vsem svetu sprejema Skrill. Igralci v državah, ki jih podpira Skrill, lahko razmislijo o prenosu sredstev na svoje stavne račune in dvigu svojih zmag. Vendar pa je pred izbiro tega priljubljenega plačilnega prehoda pametno razumeti pravila določenega mesta za stave glede vplačevanja in dviga preko Skrilla. To preprečuje nevšečnosti, kot so zamude ali neuspele zahteve za umik, ki bi lahko pokvarile njihove izkušnje pri stavah.

Stave na ešport, ki uporabljajo Skrill, bi si morale tudi vzeti čas pri izbiri knjig o ešportu za uporabo. Medtem ko nekateri ponujajo Skrill kot način pologa, ga niso navedli kot možnost dviga in obratno.

Postopek odpiranja računa Skrill

Ustvarjanje računa Skrill je enostavno. Spodaj so preprosti koraki, ki jih morajo igralci slediti, da to uspešno storijo:

 1. Obiščite domačo stran Skrill.
 2. Pritisnite gumb za registracijo v zgornjem desnem kotu strani.
 3. Izpolnite zahtevane podatke. Ti vključujejo polno ime, državo stalnega prebivališča, želeno valuto, e-poštni naslov in geslo.
 4. Ko preberete pogoje uporabe tega plačilnega sredstva, kliknite »Registracija«.
 5. Navedite dodatne podrobnosti, kot so mesto, naslov, poštna številka, datum rojstva in telefonska številka.

Punter mora preveriti svoj račun Skrill, potem ko ga ustvari. Nekateri dokumenti, potrebni za postopek preverjanja, so veljavno vozniško dovoljenje, potni list in osebna izkaznica. Predložiti morate tudi dokazilo o naslovu, kot je bančni izpisek ali kopija računa za komunalne storitve. Postopek preverjanja Skrill običajno traja 1-2 dni, potem ko je uporabnik predložil vse zahtevane podatke.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak