E-športne stavnice, ki sprejemajo TrustPay

Stave na ešport so predvsem spletna zadeva in številne stavnice ponujajo več kot le plačila s karticami in bančna nakazila. Najboljša spletna mesta zdaj vključujejo TrustPay, ker želijo ohraniti konkurenčnost, zlasti v regiji EU. TrustPay, ki ima licenco za delo v evropskih državah, stavam e-športa zagotavlja varnost in hitrost med njihovimi igrami na srečo.

Poleg zmanjšanja zapletenosti pošiljanja neposrednih bančnih plačil in odpravljanja posrednikov je TrustPay cenovno ugodnejši tako za depozite kot dvige na spletnih mestih za e-športne stave. Tukaj so kratke osnovne informacije o tej možnosti plačila eSports in o tem, kako deluje.

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

O stavah na ešport TrustPay

TrustPay je metoda spletnega bančništva v realnem času, ki jo nadzoruje Nacionalna banka Slovaške. S sedežem v Bratislavi na Slovaškem ga podpira več kot 60 finančnih institucij na Slovaškem in Češka, skupaj z njihovimi ustreznimi valutami. Od svoje ustanovitve leta 2009 je podjetje zavezano zagotavljanju neprimerljivih finančnih storitev B2B v celotnem Evropskem gospodarskem prostoru. Do leta 2012 je TrustPay že postal sodelavec MasterCard in Visa. V letu 2015 je pridobila institucijo za poslovanje s pravnimi osebami in začela poslovati na POS terminalih.

Prva predplačniška kartica TrustPay se je pojavila leta 2017, ko je blagovna znamka začela izdajati tudi direktne debetne kartice SEPA. Danes podjetje ponuja virtualne storitve IBAN. Poleg čezmejnega dosega se številnim podjetjem za e-trgovino in spletnim mestom za igre na srečo zdi TrustPay priročen, saj vključuje različne plačilne rešitve.

Poleg obdelave spletnih plačil s karticami TrustPay ponuja orodja za usklajevanje računov in spremljanje. To pomeni, da lahko igralci e-športa spremljajo svojo porabo, kar je ključnega pomena za odgovoren načrt iger na srečo.

Možnosti plačila

TrustPay je prehod za različni načini plačila: Mastercard, Maestro, Visa, Visa Electron, SEPA direktna bremenitev, SEPA bančna nakazila, ApplePay, WeChatPay, Bancontact, GiroPay, Blik, Todito, eps, myBank, iDEAL, Aircash, Satispay, FasterPayments CHAPS in Paysafecard. S predplačniškimi karticami TrustPay lahko uporabniki povežejo več kartic in jih blokirajo v primeru kraje ali izgube.

Kako narediti depozit pri TrustPay

TrustPay je mogoče povezati z bančnim računom in kartičnim sistemom za zagotavljanje takojšnjih nakazil. Vse stavnice TrustPay sprejemajo več valut, saj metoda pologa deluje z več kot 140 valutami, vključno z USD, GBP, CZK, HUF, SEK in EUR.

Igralec nakaže depozit v kateri koli valuti, medtem ko esport stavnik prejme gotovino v svoji privzeti valuti brez dodatnih provizij za konverzijo. Omejitve transakcij so lahko omejene z vrsto računa ali kartice, ki se uporablja, ter profili tveganja imetnika računa. Vsaka športna stavnica ima omejitve depozitov na transakcijo, dan ali teden.

Uporaba TrustPay za esports stave

Možnosti obdelave plačil, ki so na voljo na spletnih mestih za stave TrustPay eSports, so odvisne od lokacije. To je tisto, kar je potrebno za nakazilo TrustPay.

 1. Registrirajte se na ustreznem spletnem mestu za e-športne stave
 2. Odprite blagajno in izberite TrustPay za nakazilo
 3. V meniju plačilnih kanalov izberite eno možnost, npr. kreditna kartica, debetna kartica, predplačniška kartica ali bančno nakazilo
 4. Vnesite znesek za prenos
 5. Vnesite podatke o kartici ali poverilnice za spletno bančništvo
 6. Preverite z biometrično avtentikacijo, kodo CVV ali OTP

Vsa bančna nakazila, opravljena prek TrustPay, morajo biti iz srednjeevropskih bančnih sistemov. Če banke stranke ni na voljo na seznamu, lahko izbere drugo izvedljivo alternativo. Nekatere banke obdelujejo spletna plačila dlje, druge pa takojšnje. Predplačniški boni. Na primer, Paysafecard se lahko sprejme, odvisno od države izvora stavnice. To zahteva vnos 16-mestne kode, ki omogoča takojšnja plačila.

Kako narediti umik s TrustPay

TrustPay je naklonjen iz več razlogov, kar zadeva vloge. Vendar pa ni na voljo za dvige, povezane s stavami. Vendar pa to ne bi smelo odvračati stava pri e-športih, saj bodo imeli na izbiro veliko možnosti.

Vsi zmagovalci stav na eSports morajo izpolniti zahteve glede stav, preden izplačajo svoje nagrade. Prav tako morajo upoštevati minimalne in največje omejitve dviga, preden pritisnete gumb za dvig. V primeru denarnega bremena bodo obveščeni na blagajni. Časovni okvir je odvisen od uporabljenega načina plačila.

Kako izgleda postopek umika

Če želite zahtevati umik, morajo upoštevati spodnji postopek.

 1. Prijavite se v račun za eSports stave
 2. Obiščite blagajno in potrdite dobitek
 3. Predstavljen bo seznam načinov dviga
 4. S seznama izberite eno metodo
 5. Izpolnite zahtevane podatke
 6. Preverite zahtevo

Najboljši način umika se razlikuje od mesta do mesta. Nekatere najbolj zanesljive možnosti so bančna nakazila, kreditne kartice, Skrill, Neteller, PayPal, MuchBetter, Euteller in kriptodenarnice. Bančna nakazila so pogosta pri lokalnih ponudnikih, vendar mednarodne stranke raje uporabljajo globalne metode. Običajno bančno nakazilo zahteva ime prejemnika, ime banke, kodo BIC/IBAN/SWIFT in številko računa. Metoda je lahko počasna; zato je bolje izbrati e-denarnico ali kriptovaluto.

Prednosti in slabosti TrustPay

TrustPay je preprosto plačilni procesor tretje osebe, ne e-denarnica. Največja pomanjkljivost je, da igralci ne morejo izplačati neposredno na TrustPay. Tudi igralci zunaj Evrope ne morejo dostopati do nje.

Prednosti

 • Spodbuja anonimne stave
 • Vsestranski plačilni prehod
 • Takojšnji, varni depoziti
 • Lokalizacija valute
 • Nič provizij za stava

Slabosti

 • Pri spletnih stavnicah ni dvigov
 • Omejen dostop (samo za igralce EGP)

Postopek odpiranja računa TrustPay

Stranke TrustPay za začetek uporabe ne potrebujejo ločenega bančnega računa. Vse, kar morajo storiti, je izbrati TrustPay na strani Spletno mesto za e-športne stave in njihov vir sredstev. Sistem deluje kot običajna platforma za e-bančništvo, kjer stranka shrani svoje bančne podatke in se prijavi z varno bančno kodo. Prenos denarja na stavni račun je tako preprost kot pošiljanje na drug bančni račun. S to storitvijo niso povezane zahteve glede minimalne starosti. Uporabnikom je dovoljena tudi registracija z več uporabniškimi imeni.

Kako nastaviti račun

Za aktiviranje TrustPay naj uporabniki obiščejo uradno spletno stran in sledijo tem navodilom.

 1. Pojdite na trustpay.eu
 2. Kliknite zeleni gumb z oznako "Uporabi zdaj"
 3. Navedite polno ime, telefonsko številko in e-poštni naslov
 4. Pojdite na spletno plačevanje in dodajte plačilna sredstva

TrustPay ni samo za imetnike bančnih računov. Imetniki kartic lahko odprejo račun tudi brez bančnega računa. Obstajata dve vrsti računov TrustPay: aktivni/poln dostop in račun za pasivni dostop. Aktivni račun omogoča popoln dostop do razpoložljivih sredstev in storitev e-transfer, pasivni račun pa ne dovoljuje denarnih nakazil, zato je le za ogled razpoložljivih stanj. Trenutno je minimalno stanje na računu TrustPay 30 EUR ali enak znesek v drugi valuti.

Možnosti podpore strankam TrustPay

Obstaja veliko razlogov, zakaj se morajo stranke pogovoriti s zastopniki TrustPay. Eden od njih je iskanje napotkov, kako začeti uporabljati storitev. V tem primeru se lahko stranke pogovarjajo s predstavniki za pomoč strankam prek:

Razdelek pomoči je zasnovan s pogostimi vprašanji in odgovori tako za trgovce kot za potrošnike. To je neverjetno koristno za nove uporabnike, ki želijo razumeti, kako storitev deluje. Seveda tukaj ni mogoče odgovoriti na vsa vprašanja, zato obstaja telefonska številka za nujne zadeve. Podpora sprejema telefonske klice med delovnimi dnevi in je na voljo 24 ur na dan. Na e-pošto se odgovori v istem dnevu.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak