Razvrstitev najboljših e-športnih stavnic z UnionPay

Vse večje število stavnic je navdihnilo radikalne premike v industriji iger na srečo. V nedavni preteklosti je bilo azijskim igralcem precej težko sodelovati v e-športnih stavah zaradi pomanjkanja priročnih načinov plačila. Na srečo so univerzalno sprejeti sistemi, kot je UnionPay, uresničili sanje stava.

Danes je Kitajska epicenter naraščajočega trenda e-športnih iger. UnionPay je primarni ponudnik kreditnih in debetnih kartic in omogoča transakcije iger na srečo. Številne stavnice so sodelovale z UnionPayom, mi pa smo izbrali ožji seznam spletnih mest, ki si prizadevajo za obsežne možnosti eSporta, nizke zahteve za bonuse, vrhunsko varnost in hitre dvige.

Razvrstitev najboljših e-športnih stavnic z UnionPay
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

O UnionPay

UnionPay je korporacija za finančne storitve s sedežem v Šanghaju na Kitajskem. Ustanovljen je bil 26. marca 2002 za zagotavljanje kreditnih/debetnih kartic v Aziji. Do leta 2015 je UnionPay že prehitel MasterCard in Viso po vrednosti opravljenih transakcij strank. Vendar pa je še vedno največja mreža kartic na svetu z več kot 7 milijardami kartic.

Priljubljenost UnionPaya

UnionPay večinoma uporablja Kitajska in služi veliki skupnosti kupcev v Maleziji, Singapurju, na Filipinih in drugih več kot 160 državah. Zahvaljujoč univerzalni sprejetosti so najboljše stavnice UnionPay zelo priljubljene doma in v tujini.

Trgovci, ki delujejo na več kot 125 trgih, sprejemajo poravnave UnionPay v trgovinah, na spletu in v aplikacijah. Glede na potrebe uporabnika, način plačila ponuja dodatne storitve: UnionPay QuickPass, SecurePay, SecurePlus in ExpressPay.

 • UnionPay QuickPass: Brezkontaktni sistem za obdelavo plačil s čipnimi karticami, pametnimi telefoni in pametnimi urami. Zdaj je na voljo v Avstraliji, Južni Koreji, ZAE in Kanadi.

 • ExpressPay Stranke uživajo v hitrih transakcijah, ker jim ni treba zapustiti spletnega mesta trgovca, ne glede na to, ali plačujejo prek mobilnih ali namiznih vmesnikov.

 • SecurePay: Izboljša finančno varnost s skeniranjem QR kod na prehodu za e-bančništvo za mobilne denarnice.

 • SecurePlus: Uporabniku omogoča sprejemanje mednarodnih plačil prek debetnih/kreditnih kartic, s katerimi je UnionPay partner.

Kako narediti depozit pri UnionPay

Stave na e-šport pri stavnici UnionPay so enostavne. Financiranje stav je tako preprosto kot uporaba običajne kreditne kartice v spletni trgovini. Preden začnete s postopkom, preverite stanje na kartici in omejitve depozita stavnice. Za uspeh potrebujete dovolj sredstev in upoštevate nastavljeno omejitev.

Sledite tem korakom, da naložite denar na svoj stavni račun.

 1. Pojdite na plačilno stran stavnice in kliknite na gumb za nakazilo
 2. Izberite UnionPay
 3. Vnesite številko kartice, CVV in datum poteka
 4. Izpolnite znesek depozita
 5. Potrdite plačilo

Ko gre za depozite UnionPay, ni zamud. Znesek bo takoj nakazan na vaš račun stavnice. Transakcijska provizija sledi istemu modelu kot plačila s kreditno kartico. To pomeni, da UnionPay zaračunava spletnemu trgovcu (v tem primeru stavnici) in ne vas kot stranko. Ta provizija obsega provizijo UnionPay (0,1 %) in odstotek banke (0,7 %).

Uporaba UnionPay v spletnih stavnicah

Kartice UnionPay so varne in zanesljive, tudi če igrate na trgu iger na srečo z visokim tveganjem, kot sta Tajska ali Kazahstan. Način plačila je kot nalašč za rekreativne stave. Ko položite depozit s kreditno kartico UnionPay, morate po izpolnjevanju CVV opraviti dvofaktorsko preverjanje pristnosti. Za debetno kartico boste morali vnesti kodo PIN in kodo OTP.

Kako narediti dvig z UnionPay

UnionPay kot najbolj razširjen plačilni sistem s karticami potrjuje umike s stavnic za e-šport. Izplačila imajo lahko zelo nizke provizije ali pa jih sploh nimajo. Vendar se to razlikuje glede na določila in pogoje različnih stavnic. Dvignite svoj dobitek v naslednjih korakih:

 1. Poiščite stran, kjer stavnica obdeluje izplačila
 2. Izberite UnionPay kot način, s katerim želite prejeti dobitke
 3. Vnesite znesek za izplačilo
 4. Izvedite potrebno preverjanje
 5. Počakajte, da ponudnik e-športa odobri vašo zahtevo

Omejitve zneskov za dvige so ključnega pomena. Ne pozabite preveriti minimalnega in največjega zneska gotovine, ki ga lahko izplačate. To morda ni problem za začetnike, lahko pa veliko pomeni za high-rollers, katerih potencialni dobički so ogromni.

Nekatere stavnice UnionPay lahko naložijo omejitve dvigov drugim bančnim ponudnikom. Torej, če se odločite za izplačilo z alternativnim plačilnim sistemom, se prepričajte, da ste prebrali drobni tisk do jedra.

Prednosti in slabosti UnionPay

Spletna mesta za stave UnionPay zagotavljajo gladko, varno in intuitivno izkušnjo igralca. Depoziti in dvigi uporabljajo močne varnostne prakse in se še vedno izkažejo za uporabniku prijazne.

Interaktivna platforma UnionPay je globalno prisotna, predvsem zato, ker zaračunava zanemarljive provizije za transakcije. Vendar pa te stavnice morda niso naklonjene evropskim igralcem, ker se UnionPay večinoma uporablja v Aziji. Ker se mreža širi v Evropi, se lahko stvari kmalu spremenijo.

Prednosti

 • Stroškovno učinkovite transakcije - brez stroškov na POS
 • Nizke omejitve depozita
 • Močna finančna varnost

Slabosti

 • Ob prijavi na UnionPay morate posredovati svoje bančne podatke. To pomeni, da bi oblasti lahko izsledile te podrobnosti

Postopek odprtja računa UnionPay

Banke članice UnionPay imajo pravico izdajati kartice v imenu matične družbe. Morate doseči najnižjo zakonsko starost, da se prijavite za te kartice. Glede na državo vašega prebivališča boste morda potrebovali naslednje poverilnice za odprtje računa UnionPay:

 • Državna osebna izkaznica
 • Številka socialnega zavarovanja
 • NID
 • Potrdilo o davčni skladnosti
 • Dokazilo o naslovu
 • Telefonska številka
 • Fotografije velikosti potnega lista

Kako nastaviti račun

 • Izberite želeno vrsto kartice UnionPay, npr. debetna kartica, predplačniška kreditna kartica, komercialna kartica, tematska kartica in premium kartica
 • Določite želeno poslovalnico banke
 • Navedite svoje polno ime, datum rojstva, številko mobilnega telefona, e-pošto, naslov in druge osebne podatke
 • Označite polje s pogoji in določili ter pošljite svoje podatke
 • Prejmite kodo prek SMS-a za avtorizacijo aplikacije

Če vaš račun UnionPay ostane neaktiven več kot 12 mesecev, vam bomo zaračunali 4,95 USD. Vključite lahko mobilno aplikacijo ali uporabite brezkontaktno rešitev brez povezave. Aplikacija UnionPay omogoča varna in priročna plačila z enim potegom na več kot 48 ozemljih. Skeniranje QR kode je sprejeto tudi v milijonih trgovin na Kitajskem in v drugih 31 državah.

Podpora strankam UnionPay

Na spletni strani UnionPay International boste našli seznam možnosti za stik za različne države. Tej vključujejo:

 • Številka poštnega predala
 • Telefonska linija za pomoč strankam
 • faks
 • E-naslov

Našli boste tudi seznam fizičnih naslovov za poslovalnice UnionPay na Kitajskem, v Singapurju, Južni Koreji, Dubaju, Japonskem in Kazahstanu. Vključeni so tudi naslovi za Francijo, Rusijo, ZDA, Mehiko, Kanado, Sydney in Južno Afriko.

Če ne morete doseči službe za stranke prek telefonske številke podjetja, uporabite vročo linijo storitve ali pošljite e-pošto in odgovorili vam bodo v najkrajšem možnem času. Medtem pa lahko uporabite razdelek s pogostimi vprašanji v centru za pomoč za kakršno koli vprašanje o uporabi kartice.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak