Razvrstitev najboljših e-športnih stavnic z WebMoney

WebMoney je priznana možnost plačila stav na e-šport, ki hitro pridobiva na pomenu v krogih spletnih stav, zlasti v vzhodni Evropi. Kljub temu, da je ta možnost plačila zelo priljubljena, je pogosto tudi nevidna. Eden glavnih razlogov za njeno priljubljenost je, da je ta plačilna storitev e-denarnica. In ker so e-denarnice med najbolj priljubljenimi načini plačila na spletnih mestih za stave na e-šport, je WebMoney zelo priljubljen pri večini igralcev športnih stav danes.

Če želite začeti s spletnimi stavami na e-šport z WebMoney, morajo igralci le naložiti sredstva na svoj račun WebMoney, preden jih lahko pošljejo na svoje stavne račune. Čeprav WebMoney morda ni največja e-denarnica, zanimanje raste s strani velikega števila igralcev stav na e-šport.

Razvrstitev najboljših e-športnih stavnic z WebMoney
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

O stavah WebMoney Esports

WebMoney Transfer je leta 1998 ustanovil WM Transfer Ltd. WebMoney je odprl svoje prve pisarne v Moskvi v Rusiji kot operativec glavnega podjetja. Sprva je bila ta plačilna storitev vzpostavljena za ruske stranke, ki so takrat potrebovale praktično rešitev za prenos denarja prek spleta. In trenutno je med najuglednejšimi načini plačila v državi.

Čeprav to plačilna storitev je bilo ustvarjeno za storitve strankam iz vzhodne Evrope, predvsem Rusije, trenutno služi globalnim strankam s pisarnami v številnih državah. WebMoney je na voljo v več kot 90 državah z več kot 40 milijoni uporabnikov po vsem svetu.

Kot že ime pove, je WebMoney predvsem možnost spletnega plačila, ki služi različnim finančnim transakcijam, vključno s posojanjem denarja, menjavo valut in spletnimi stavami. Poleg tega je podjetje uvedlo različne produkte, med katerimi sta ključna kartična plačila in rešitve spletne e-denarnice.

Je WebMoney priljubljen?

Kot že omenjeno, WebMoney služi globalni stranki. Čeprav se uporablja predvsem v evropskih državah, ga uporablja velik delež uporabnikov iz Rusije in evrazijskih držav. Kar zadeva demografijo strank, je WebMoney še posebej priljubljen med mladimi, saj ga precejšnje število uporablja za stave na e-šport.

Kako narediti depozit z WebMoney

Polog sredstev na spletna mesta za stave na e-šport z WebMoney mora biti preprosto kot ABC. V bistvu je očitno, da ta plačilna storitev resno jemlje udobje, polog denarja na vaš račun spletne stavnice pa bi moral biti enostaven.

Tukaj je nekaj korakov, ki jih morate upoštevati pri nakazilih s storitvijo WebMoney:

 • Korak 1: Poiščite primerno spletno stavnico WebMoney, ustvarite račun pri stavnici in se prijavite. Od tam pojdite naravnost v bančni razdelek in med razpoložljivimi možnostmi izberite način depozita WebMoney.
 • 2. korak: Ko poiščete ikono WebMoney in jo kliknete, boste samodejno usmerjeni k določitvi podrobnosti plačila, predvsem zneska nakazila, in takoj zatem nadaljujte s prijavo v svoj račun WebMoney. Postopek prijave je podoben kot pri drugih e-denarnicah, saj morajo igralci vnesti svoje poverilnice računa (e-poštni naslov in geslo) in 12-dnevno ID številko WebMoney.
 • 3. korak: Če imate na svojem računu WebMoney dovolj sredstev za poplačilo zneska nakazila, vam preostane le potrditev plačila. Po uspešni potrditvi boste preusmerjeni na stran stavnice, kjer bi se moralo odražati novo stanje.

Uporaba WebMoney v spletnih stavnicah

Kar zadeva vloge, ta e-denarnica uporabnikom omogoča nalaganje sredstev neposredno s svojih bančnih računov. Kar zadeva omejitve dnevnih vlog, je vedno nujno preučiti pogoje in določila stavnic, glede na to, da so omejitve običajno edinstvene za vsako stavnico.

Kako narediti dvig z WebMoney

Ko stavite na svoje najljubše e-športne dogodke, boste morda imeli srečo in zaslužili nekaj denarja, potem ko boste dali nekaj pravilnih napovedi. Ko razmišljate o dvigu, bi moralo biti izplačilo dobitkov tako preprosto kot vplačilo, le da se vse zgodi v 'nasprotni' smeri.

Če imate na računu za športne stave nekaj denarja, ki ga želite prejeti v svoje roke, naj bi postopek dviga trajal od 3 do 7 dni. Tukaj je nekaj korakov za dvig sredstev na vaš račun WebMoney:

 • Prijavite se v svoj račun za športne stave
 • Obiščite razdelek o stavnicah in kliknite na "umik"
 • Na seznamu ponujenih možnosti izberite WebMoney
 • Vnesite znesek za dvig
 • Dokončajte transakcijo
 • Sredstva bodo takoj odvzeta z vašega računa, vendar lahko traja več dni, običajno med tri in sedem dni, da pridejo na vaš račun WebMoney.

Poleg točk, opisanih v postopku, preverite tudi stvari, kot so stroški dviga in čakalne dobe. Poleg provizij igralnice WebMoney zaračuna standardno 0,8-odstotno provizijo za vse transakcije. Kar zadeva dostopnost, WebMoney omogoča mobilne dvige, predvsem z uporabo njihove mobilne aplikacije "Keeper Mobile", ki jo je mogoče prenesti iz večjih trgovin z aplikacijami.

Prednosti in slabosti WebMoney

Za stavnike, ki uporabljajo WebMoney za financiranje svojih stavnih podvigov, je veliko prednosti, čeprav z nekaj pomanjkljivostmi.

Prednosti

 • Ponuja vrhunske transakcijske hitrosti – takojšnji depoziti in hitri dvigi
 • Podpira več valut
 • Ponuja vrhunske ravni varnosti s tremi stopnjami preverjanja pristnosti
 • Uživa v globalni pokritosti

Slabosti

 • Vse transakcije so podvržene stalnemu odstotku provizije
 • Trenutno se sooča z nekaterimi geografskimi omejitvami zaradi trenutnega zastoja med Rusijo in Ukrajino

WebMoney je nedvomno izvedljiva možnost za stavnice. Poleg tega je ta plačilna storitev priročna za ruske igralce in uporabnike v sosednjih državah.

Postopek odpiranja računa WebMoney

Postopek odpiranja računa WebMoney je bolj ali manj podoben tistemu, ki sledi registraciji pri večini e-denarnic. Za začetek morajo uporabniki le obiskati uradno spletno stran WebMoney in klikniti možnost za odprtje novega računa.

Po kliku na poziv »odpri nov račun« se pričakuje, da bodo uporabniki izpolnili svoje podatke v predpisanih poljih – ime, naslov, e-pošta in telefonska številka. Za nadaljnje prijave lahko uporabite e-pošto ali telefonsko številko. Vendar WebMoney vsakemu uporabniku ob vsaki uspešni prijavi zagotovi edinstveno 12-mestno identifikacijsko številko (WMID).

Postopek prijave lahko povzamemo v naslednje ključne korake:

 • Kliknite na prijavo
 • Vnesite telefonsko številko
 • Vnesite osebne podatke
 • Nastavi geslo
 • Potrditev po e-pošti

WebMoney deluje kot posrednik med računom začetnega financiranja in stavnico. Medtem ko večina ljudi uporablja svoje banke za financiranje računa WebMoney, obstajajo številni načini prejemanja sredstev, vključno z denarjem uporabnikov WebMoney.

Poleg tega ta način plačila omogoča vplačila iz uveljavljenih prodajnih mest, čeprav je ta možnost na voljo predvsem v Rusiji ali državah, kjer je storitev ustanovljena. Vendar je treba omeniti, da lahko račun odprejo samo posamezniki, stari 12 let ali več.

Možnosti podpore strankam WebMoney

WebMoney ima ugleden oddelek za podporo strankam, čeprav to morda ni ena njegovih najmočnejših lastnosti. Na splošno lahko uporabniki oddelek za podporo dosežejo z dvema glavnima možnostma, telefonom in e-pošto. Za tehnično podporo lahko uporabniki dostopajo do ekipe za podporo prek telefona.

Omeniti velja tudi, da lahko uporabniki dobijo pomoč prek support.wmtransfer.com in oddajo vstopnico glede na vrsto podpore, ki jo potrebujejo – finančno, tehnično, uradne zahteve, družbena omrežja in tiskovno središče. Večinoma se podpora za WebMoney odzove na vprašanja in takoj reši težave.

Na kratko, tukaj je nekaj razpoložljivih kontaktnih podatkov, ki jih ponuja WebMoney:

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak